Şimdi Ara

Hayırlı Geceler. (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.098
Cevap
5
Favori
105.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La ziyah olm senin lensin bana olur mu kaj numara onlar?

t.t bey aynı dümen dönmekte efem. Rotamız da zabit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

La ziyah olm senin lensin bana olur mu kaj numara onlar?

t.t bey aynı dümen dönmekte efem. Rotamız da zabit.

Deneruk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca denersin zaten. Yok ki bi makinamız, zağa zola gidiyoruz kamerası dündürükten L720 ile anı yakalamaya çalışıyoruz. Ah pu para ah.. Makina yok, bari kamerası güzel bi telefonun olsun diy mi ama..

Ulan milletin derdiyle dertlencemize nelerle dertleniyoruz o da ayrı konu da..

Ula ziyah senin yüzünden konuşmam da bozuldu. Senden öncesine kadar ne kadan da güzel temiz temiz yazıyordum..

• quote:

Anca denersin zaten. Yok ki bi makinamız, zağa zola gidiyoruz kamerası dündürükten L720 ile anı yakalamaya çalışıyoruz. Ah pu para ah.. Makina yok, bari kamerası güzel bi telefonun olsun diy mi ama..

Ulan milletin derdiyle dertlencemize nelerle dertleniyoruz o da ayrı konu da..

Ula ziyah senin yüzünden konuşmam da bozuldu. Senden öncesine kadar ne kadan da güzel temiz temiz yazıyordum..

Ben naaptim la sen yazamayon

L820 al kamerasi ciks

Ayrica yari sunum yapmam lazim emme ben bunu bu aksam 10'da ogreniyom

• Yarin

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Yarin

Yarin sunumu olanlar düşünsün.

Yare söyle kolay gelsin. Sunumu güzel hazırlasın.

Değil de person of interest ne sezon finali yaptı öyle be.

• Tiz iz for you esvedim. Yoksa sevdem mi deseydim?

Bunlardan dinliyon mu la?
  • quote:

Tiz iz for you esvedim. Yoksa sevdem mi deseydim?

Bunlardan dinliyon mu la?

Ne diyon la derişik

Maroneed güzeldir PF'nin.

• Siyah Nur kullanıcısına yanıt
    ben dinlemem de şu dediğim dizinin finalinde çaldı, sanki bu dizi için yazmışlar ve bestelemişler şarkıyı o kadar iyi gitmiş, ordan gördüm.

Yoksa ne bileyim ben pink floydu. İsminde hayır yok. hem hala aktif yeni bir grup olarak düşünüyodum bunları, eskiymiş meğer.
  • quote:

ben dinlemem de şu dediğim dizinin finalinde çaldı, sanki bu dizi için yazmışlar ve bestelemişler şarkıyı o kadar iyi gitmiş, ordan gördüm.

Yoksa ne bileyim ben pink floydu. İsminde hayır yok. hem hala aktif yeni bir grup olarak düşünüyodum bunları, eskiymiş meğer.

Suan torunlari isletiyor pink floyd'u 3. kusaktan

Piynkk Filoyttogullari turizm insaat gida temizlik ticaret anonim sirketi. Ofisleri de kucukbakkalkoyde

• Holding mi şirket mi olm bu ne torunu? Ciddi misen?

Amaan baane.
  • La ziyahım nurum şimdi telefona bağlandığım ağdan virüs bulaşma ihtimali var mı? Sadece wifi ağına bağlanıp nete girdim.

Telefonda aktif olmasa da evdeki kendi ağıma bağlandığımda virüsün bu ağa bulaşması mümkün mü?

Twitterda rayban indirimi diye butun takipçilere menşın atmış meret, normalde tikkatliyimdir şimdiye kadar virys bulaştırmadım ama nerden geldiyse girmiş bu meret.

• quote:

La ziyahım nurum şimdi telefona bağlandığım ağdan virüs bulaşma ihtimali var mı? Sadece wifi ağına bağlanıp nete girdim.

Telefonda aktif olmasa da evdeki kendi ağıma bağlandığımda virüsün bu ağa bulaşması mümkün mü?

Twitterda rayban indirimi diye butun takipçilere menşın atmış meret, normalde tikkatliyimdir şimdiye kadar virys bulaştırmadım ama nerden geldiyse girmiş bu meret.

WP sistemi farklı anam bulaşmaz tel.e. gorkma. Ama tel.den tivitir'a girince tivitir gene aynı b.k olur, tivitirla alakalı yanığğ.

Ayrıca Ales'im kötü geçti tağammığğğğ :(

Yetiştiremedim, mat.tan da büssürü boşum var :(((
    haci tele etki etmiyo biliyom da hani tele yerleşim bilgiye zıplar mı onu merak ettim.

Twitterda birşey yapmadım ki nasıl bulaştı bu arkadiş.

Hacı bu sınav da inşallah kötü geçti deyip güzel notlar aldığın sınavlara dahil olur. Umudu kaybetme. :)
  • quote:

haci tele etki etmiyo biliyom da hani tele yerleşim bilgiye zıplar mı onu merak ettim.

Twitterda birşey yapmadım ki nasıl bulaştı bu arkadiş.

Hacı bu sınav da inşallah kötü geçti deyip güzel notlar aldığın sınavlara dahil olur. Umudu kaybetme. :)

Haqqat kotu gecenlerden bu

Hayırlısı be gülüm.
  • Sun: Hey Moon, hey Moon!
    Moon: What?
    Sun: Stop mooning. Hahhhahhaha..

Saçma maçma kardeşim hoşuma gitti, moral sıfır ondan herhal.
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.