Şimdi Ara

Haydi DH.Yök'e dilekçe yazıcağım.En iyi örneği yazmama yardımcı olun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2010 yılı ağustos ayında Bilecik Üniversitesine kayıt oldum.Okula hiç gitmedim.Harç paramı da yatırmadım.Şimdi okuldan kaydımı sildirip diplomamı almak istiyorum.Benden bir yıllık harç parasını istiyorlar.Bende yök'ü aradım.Böyle birşey mümkün değil dilekçe yazın bize dediler.Dilekçe yazıcağım şimdi eve geçince.Eve geçene kadar güzel cümle kurabilen bir arkadaş dilekçe örneği yazıp toparlıyabilirse çok teşekkür ederim

• Sayın YÖK,

Para vermeyecem.

Arz ederim.
  • Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına

ANKARA

Bilecik Üniversitesi, ...... bölümü, ........ numaralı öğrencisiyim. 2010-2011 öğretim yılında üniversiteye kayıt yaptırdığım halde; harç parası yatırmadım ve herhangi bir derse kayıt yaptırmadım. 2011-2012 öğretim yılı itibariyle Bilecik Üniversitesinden kaydımı sildirmek amacıyla Bilecik Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğüne yapmış olduğum başvuru, harç parasını yatırmadığım gerekçesi ile kaydımı sildiremeyeceğim şeklinde bir açıklama ile reddedildi. Kayıt silme işleminin ancak okumayacağım 2011-2012 eğitim öğretim dönemi harç parası yatırılmasına müteakip gerçekleşebileceği belirtildi. Gerekli işlemlerin yapılarak harç parası ödemeden, kaydımın silinmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.

On-line
    07/07/2011
    İmza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 22 Temmuz 2011; 16:15:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına

ANKARA

Bilecik Üniversitesi, ...... bölümü, ........ numaralı öğrencisiyim. 2010-2011 öğretim yılında üniversiteye kayıt yaptırdığım halde; harç parası yatırmadım ve herhangi bir derse kayıt yaptırmadım. 2011-2012 öğretim yılı itibariyle Bilecik Üniversitesinden kaydımı sildirmek amacıyla Bilecik Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğüne yapmış olduğum başvuru, harç parasını yatırmadığım gerekçesi ile kaydımı sildiremeyeceğim şeklinde bir açıklama ile reddedildi. Kayıt silme işleminin ancak okumayacağım 2011-2012 eğitim öğretim dönemi harç parası yatırılmasına müteakip gerçekleşebileceği belirtildi. Gerekli işlemlerin yapılarak harç parası ödemeden, kaydımın silinmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.

On-line
    07/07/2011
    İmza

Çok teşekkür ederim.Dh'da yardımlaşmalı dakikalar.Duygulandım beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.