Yarışma bitti ama başladığım işi bitirmek istiyorum. Sadece 1 tane kaldı ve bulamıyorum. En sol üstte pembeli elinde gül olan ayıya benzeyen figür. Söyleyen olursa memnun olurum.
Devlerin Aşkı
98 :) ip üzerindeki canbaz'ı bulamadım. onuda sööleyinde bitirem :)
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRİD
quote:
Orijinalden alıntı: koktay
Yarışma bitti ama başladığım işi bitirmek istiyorum. Sadece 1 tane kaldı ve bulamıyorum. En sol üstte pembeli elinde gül olan ayıya benzeyen figür. Söyleyen olursa memnun olurum.
Devlerin Aşkı
Teşekkür ederim arkadaşım,süpersin
İp üzerindeki cambaz = Man on Wire
bu oyunu kaldırmamışlar hala oynanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: AyBe®K™
Teşekkürler arkadaşlar ben kazandım aradılar beni
saka
Senin kazandığını sanmıyorum Ayberk çünkü en yakın arkadşlarımdan biri kazandı. bugün öğlen yanımda aradılar. Kazandığında da sayfanın aynısı çıkmış en alttaki ödül verilmiştir cümlesi hariç.
quote:
Orijinalden alıntı: Lecher
zapotka kesin alırdı..
tüm paylaşımın yapılması da benim ve birkaç arkadaş gibi emeğini ziyan etti açıkcası...
2 gün boyunca aralıksız uraştık. 3. gün sonunda paylaşımlar sayesinde eşit olduk...
teşekkür ederiz.. bilseydim bugün başlardım bitirirdim bende. uykusuz saatlerime yazık oldu.. sağlık olsun...
Katılıyorum... Ayrıca paylaşmak yerine ipuçları verseydik daha eğlenceli olabilirdi.
Ayrıca size içerden aldığım bir bilgiyi vereyim: Bu hataları bildirmek için (lecher'in paylaştığı to kill a mocking_bird hatası gibi) ulaştığım kişiler bana rekabet olduğunu söylediler, hatta 93 ile en ilerideydim. Sonra 97'de uzun bir süre bekledik oyunun bittiği akşam. Kazanan kişi ise, bu kapışanlardan biri değildi! Bir anda çıkmış, çatır çatır 99 yapmış. Ha diyeceksiniz ki siteden toplamıştır, iyi de herkesin bulmakta zorlandığı o "Graduate" gibi filmleri çat diye nasıl buldu? Belli ki bir çok kişi 99 sınırını zorlayınca hemen girmiş geri kalanı. Bu oyunu yapan bir çok kişide olabilir bu bilgiler sonuçta :S Ama yine de iyi eğlendik. Ben bulup da bitirdiğimde 6 dakika geçmişti oyun biteli. Sanıyorum 2. bitirenim :D
Leutenant yazmak yerine lieutenant yazsaydım 7 dakika önce almıştım ödülü :D Demek ki neymiş, yabancı dil önemliymiş :D
Bir dahaki yarışmada görüşmek üzere, paylaşıcam derken 'enayi' durumuna düşmemek ümidiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: f2r.org
quote:
Orijinalden alıntı: Lecher
zapotka kesin alırdı..
tüm paylaşımın yapılması da benim ve birkaç arkadaş gibi emeğini ziyan etti açıkcası...
2 gün boyunca aralıksız uraştık. 3. gün sonunda paylaşımlar sayesinde eşit olduk...
teşekkür ederiz.. bilseydim bugün başlardım bitirirdim bende. uykusuz saatlerime yazık oldu.. sağlık olsun...
Katılıyorum... Ayrıca paylaşmak yerine ipuçları verseydik daha eğlenceli olabilirdi.
Ayrıca size içerden aldığım bir bilgiyi vereyim: Bu hataları bildirmek için (lecher'in paylaştığı to kill a mocking_bird hatası gibi) ulaştığım kişiler bana rekabet olduğunu söylediler, hatta 93 ile en ilerideydim. Sonra 97'de uzun bir süre bekledik oyunun bittiği akşam. Kazanan kişi ise, bu kapışanlardan biri değildi! Bir anda çıkmış, çatır çatır 99 yapmış. Ha diyeceksiniz ki siteden toplamıştır, iyi de herkesin bulmakta zorlandığı o "Graduate" gibi filmleri çat diye nasıl buldu? Belli ki bir çok kişi 99 sınırını zorlayınca hemen girmiş geri kalanı. Bu oyunu yapan bir çok kişide olabilir bu bilgiler sonuçta :S Ama yine de iyi eğlendik. Ben bulup da bitirdiğimde 6 dakika geçmişti oyun biteli. Sanıyorum 2. bitirenim :D
Leutenant yazmak yerine lieutenant yazsaydım 7 dakika önce almıştım ödülü :D Demek ki neymiş, yabancı dil önemliymiş :D
Bir dahaki yarışmada görüşmek üzere, paylaşıcam derken 'enayi' durumuna düşmemek ümidiyle.
Arkadaşım imdb den top 250 yi okuyodu ordan görüp denemiş, beklemiyodu ama şansa olmuş =) Bir çok film vardı o listede zaten.
Bilmeyen birinin çatır çatır yapabileceğini sanmıyorum
Vardır bunda bi şeylik
hile mi var acaba ?
hile falan yok..sinemayla baya ilgilenen biriydi.ve cevapların çoğu da imdb de yüksek not alan filmlerden olduğu için listeyi defalarca taradı o listeye bakarsanız cevpların yarısından fazlasının listede olduğunu görürsünüz
valla bayağı zorladı. zaten ancak 45 falandan sonra dh farketim.
up
ECE OZAN diye biri kazanmış...
Ayberk sen Ece Ozan mısın ?????????
up
Ayberk ten ses çıkmıyor kazanan o değil galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme