95 teyim arkadaşlar ben.eczanedeki afişi bulan var mı?
Bşy değil şu DNA bulamadık bi türlü gen,mutasyon,genetik ile ilgilibütün filmleri denedim
ekle çıkar kelimeyi ben öyle altenatifler deniyorum
Azrailli olan soru paylaşılıp silindi mi? Burda 3-4 tane zor bilineni paylaştım arkadaşlar bilen varsa lütfen pm atabilir mi acaba?
eczanedeki afiş ve kayada oturan asker görünümlü adamı bulan var mı?
evet o silinmiş
bende 90 a geldim... bi hilesi vardır belki biraz yoklayayım :)
ya ben sayıyorum 8 kalmış bende 90 tane buldum bir eksik var ?
bende kalanlar...
kaya üstünde oturan adam duvardaki sopaya benzer resim teldeki azrail teldeki kuş sol köşedeki yaratık sağ köşede duvarın arkadasından çıkan adam dna bisiklet yatağın yanındaki vazo
quote:
Orijinalden alıntı: kunglao
ya ben sayıyorum 8 kalmış bende 90 tane buldum bir eksik var ?
karga ve azrail ayrı galba
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan
bende kalanlar...
kaya üstünde oturan adam duvardaki sopaya benzer resim teldeki azrail teldeki kuş sol köşedeki yaratık sağ köşede duvarın arkadasından çıkan adam dna bisiklet yatağın yanındaki vazo
yatağın yanındaki vazo verildi bisiklette verildi
Gökten düşen paralar İki yüzlü adam DNA şeklindeki işaret Sol alttaki azrail ve garip kuş En soldaki garip ufak dişli şapkalı yaratık Ortadaki aslan veya ayıya benzer şeyin üzerinde oturan asker kılıklı adam. Kırmızı şapkalı bisikler Derece
Şu an dereceyi arıyorum
anlamları bambaşkadır kesin onlarında, beyzbolsopasından batman beginsi çıkarmamızı bekleyen zihniyet
teldeki azrail kuş nedir ya yazılmadımı
bende kalanlar 90 tane buldum 98 yapıyor eksik ne var resimde bulamıyorum 1-şapkalı kuş 2-Asker 3-Bacadaki kafa 4-ikiyüzlü adam 5-bisiklet kırmızı şapka 6-3 altın para 7-Termometre 8-Dna sarmalı
quote:
Orijinalden alıntı: kunglao
bende kalanlar 90 tane buldum 98 yapıyor eksik ne var resimde bulamıyorum 1-şapkalı kuş 2-Asker 3-Bacadaki kafa 4-ikiyüzlü adam 5-bisiklet kırmızı şapka 6-3 altın para 7-Termometre 8-Dna sarmalı
En sol alttaki canavarı buldun mu
bacadaki kafa değil mi o ? azrail kuşu diyorsan onu buldum o kararık
söylermisin onu?
97 oldum ama tıkandı artık =S
Neron bana mı söyledin azrail kuş daha önce vermişlerdi sonra silmişler bende ahtıralmıyorum adını kopyala yppıştır yaptığım için bilsem söylerdim bu arada 97 ye gelen var dikkat gidiyor