Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
383.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sende olacağına ihtimal vermiyorum ama. temizse neden olmasın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

iPhone 6'ya geçtikten sonra gazete kutusunun altında çıkan "admit one ticket"ları izleyemiyorum. Bu bilete tıkladığımda oyun kapanıp tekrar açılıyor. Bu hata nedeni ilede günlük elmasları alamıyorum.
    Bu hatayaı alan arkadaşlar varmı ve çözümünü bilen varmı?

Teşekkürler.

iphone 5s kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

iPhone 6'ya geçtikten sonra gazete kutusunun altında çıkan "admit one ticket"ları izleyemiyorum. Bu bilete tıkladığımda oyun kapanıp tekrar açılıyor. Bu hata nedeni ilede günlük elmasları alamıyorum.
    Bu hatayaı alan arkadaşlar varmı ve çözümünü bilen varmı?

Teşekkürler.

iphone 5s kullan

Alıntıları Göster
    Benimde bir sorum olacak arkadaşlar. Ben oyunu google dan bağlanarak oynuyorum arkadaşlarımın çoğu facebook dan bağlanarak oynuyor. Takip listesinde veya markette faceden oynayan arkadaşlarımı nasıl görebilirim. Açıklaması vardır ama bulamadım.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kin_ci

Benimde bir sorum olacak arkadaşlar. Ben oyunu google dan bağlanarak oynuyorum arkadaşlarımın çoğu facebook dan bağlanarak oynuyor. Takip listesinde veya markette faceden oynayan arkadaşlarımı nasıl görebilirim. Açıklaması vardır ama bulamadım.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    face adresini nasıl değiştirebilirim yapmaya çalıştım bağlanmadı hata verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

face adresini nasıl değiştirebilirim yapmaya çalıştım bağlanmadı hata verdi

Alıntıları Göster
    TÜM malzemeler satılıcak oyuna 10 dakıka once basladım lvl ım dusuk ısteyenler mesaj atabılır.
  • bestercan B kullanıcısına yanıt
    Reçel makinası 100% 100 59 000 ama kuyumcuyu daha alamadım söylerenin sevinirim
  • bestercan B kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Ağıl büyütmek için gereken çiviler zor bulunuyor, özellikle kutulu olan nerdeyse hint kumaşı gibi.
    Bitkilerin olduğu yer değil de diğer şeylerin olduğu ambar artık dayanmıyor büyütmem lazım.

Bir de yem makinaları hiç yetmiyor. 2 inek, 2 domuz, 2 tavuk yerim var ve 2 de yem makinası var ve yetmiyor.
    Böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ama her seferinde bir grup hayvanım aç kalıyor, ölmezler inşallah.

Alıntıları Göster
    arkadaş nasıl eklenıyor. benımde cıvbıydı testereydı vesayreydı ıhtıyacım var. level 20 yım ama ıhtıyac bıtmıyor... nasıl eklıyorum sızı arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Ağıl büyütmek için gereken çiviler zor bulunuyor, özellikle kutulu olan nerdeyse hint kumaşı gibi.
    Bitkilerin olduğu yer değil de diğer şeylerin olduğu ambar artık dayanmıyor büyütmem lazım.

Bir de yem makinaları hiç yetmiyor. 2 inek, 2 domuz, 2 tavuk yerim var ve 2 de yem makinası var ve yetmiyor.
    Böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ama her seferinde bir grup hayvanım aç kalıyor, ölmezler inşallah.

Alıntıları Göster
    bu frumları kullanmayı hiç beceremedım. hep cok karısık gelmıstır bana . hay day oynuyorum ve pazar alısverısım cok yogundur. ıhtıyaclarım da oluyor. çiftlik adım LAGUSABI

EKLESIN ARKADASLAR. BEN BECERIP EKLEYEMEDIM KIMSEYI

• quote:

Orijinalden alıntı: deha1311

Ben oyuna fazla bakmıyorum . 350milyon civarı altın vardı. herşeyi alıyordum. Pek tad almıyorum. Fazla vakit alıyor. bakmıyorum dersem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 18 Şubat 2015; 22:34:52 >
  • Herkese iyi forunlar arkadaslar. Bi sorum olacak. Oyun durduk yere bir anda felaket kasmaya basladi telefonda. Hic bir sey yapamiyorum sip bastan kurdum duzelme yok. Telefonda baska hic bir seyde takilma yavaslama yok ama. Sorunu nedir bunun acaba bilen varmi? Bu arada game canter hesabi Gkhnimamoglu isteyen ekleyebilir
  • Arkadaslar ben bi mahalleye katıldım oradan beni attılar baska bi mahalleye gitmeden önce atıldıhım mahallenin ismi solda mesaj yerinde görünüyor bir türlü silmesini beya kaldırmasını bulamadım bana yardım edermisinz ben bunu nasıl silebilirim ordan çünkü eşimde oyunu oynuyo sakıncalı bi mahalleydi orası ismi devamlı duruyo orda
  • Arkadaslar ben bi mahalleye katıldım oradan beni attılar baska bi mahalleye gitmeden önce atıldıhım mahallenin ismi solda mesaj yerinde görünüyor bir türlü silmesini beya kaldırmasını bulamadım bana yardım edermisinz ben bunu nasıl silebilirim ordan çünkü eşimde oyunu oynuyo sakıncalı bi mahalleydi orası ismi devamlı duruyo orda nasıl silerim bana yardım edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santana1235 S kullanıcısına yanıt
    Silinmiyor malasef..
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Ne yapcam ozaman eşim hep o Yazıyı görüyo ya mahallenin aşı seks isteyenler diye bide oraya girerse ne olcak yokmu hiç bilen
  • Santana1235 S kullanıcısına yanıt
    Sıçtın abi
  • Hadiya napcan peki
  • Allah aşkına yardım edin. İphone mde bir çiftlik vardı . Yanlışıkla face hesabındaki çiftliğe girdim. Ne yaptıysam (faceden çıktım) eski profilimi yani facebooksuz profilimi getiremiyorum geri yardım edin
  • Erkut4141 E kullanıcısına yanıt
    game center da kayitli mi oyun
  • Evet kayıtlı
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.