Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
45
Favori
392.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ekleyin level 41 yardım ederim her konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

arkadaşlar bant,kalas,ahşap levha,varyos,işaret kazığı bende bol miktarda var bunların karşılığında toprak başarısı, civata ve vidası olan varsa takas edebiliriz gamecanter nickim msb_1903

Ekledim. Kalas civata ve bant istiyorum mümkünse. Bende toprak basarı , kazık, vida felan var. Oyunda çiftlik adını değiştirerek mesajlasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ihtiyacım olmadığı için toprak başarısı, işaret kazığı ve varyosları çıktıkça satışa çıkarıyorum.
    Ekleyebilirsiniz arkadaşlar :) "AEGINA..."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evcil hayvan alma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

dükkana girip evcil hayvan almak istediğimde (örneğin av köpeği) 9 adet yeşil hediye çeki 2 adette mavi hediye çeki görülüyor. yeterli sayıda yeşil hediye çekim olmadığında mavi ile alamıyor muyum evcil hayvanı?

2 farkli hedi çeki görünmesinin nedeni nedir?
  • Takas nasıl yapılıyor arkadaşlar

• Gamecenter: engin9103 ekleyin arkadaşlar. Cıvara çivi vb yapı malzemesi elime geldiği gibi satıyorum.

Yeni özellik olan "Mahalle"me katılan arkadaşlarla özel olarak mesajlaşıp elimdeki aletleri de satabilirim. Mahalleme katılın.

• GameCenter Nickname çifliğimizin ismimi ?
    samsung s4 mini kullanıyorum sanırım iphoneda gecerli *
    samsung kullananlar için böyle bir şey var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbfatma -- 14 Şubat 2014; 9:05:00 >
  • fbfatma F kullanıcısına yanıt
    genelde öyle oluyor hem arkadaş listende gamecenter nick name ile görünüyor fakat çiftlik adı kullanıcı adından farklı birşey de olabiliyormuş.
    gamecenter apple cihazları için geçerli sen ya facebook ya da google+ özelliğini kullanabilirsin gamecenter siz yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 14 Şubat 2014; 9:11:24 >
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bir de hediye olayanı anlatabilir misin ?
    hediye olayından kastınız ne tam olarak anlamadım
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    burdaki mavi yeşil sarı pembe renkte olan kartlar var onlar nasıl alınır ?
    evcil hayvanları alabilmek için hediye çeki. onları başka yerde bulabilir misiniz bilmiyorum ama şu iskele var 17. levelde açılıyor. oraya yükleyip gönderdiğiniz her gemi için o hediye çeklerinden veriyor. başka yöntemi var mı bilmiyorum.
  • İşaret kazığına ihtiyacım var takas veya altınla alabilirim ilgilenenler lütfen yazsın android için!
  • İsteyene varsa çiftliği verebilirim. Tabi teklifi en cazip olana verebilirim. Elmas altın ve heykeller resimdeki gibi. Ayrıca tüm üretim kuyrukları sonuna kadar açık. Level 115
    15-50-100-200 diyenler boşuna pm atmasın cazip olmasada çiftlik kalabilir çok sorun değil...
    Görüldüğü gibi altına ve elmasa epeyce ihtiyacınız olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 14 Şubat 2014; 23:09:43 >

• Mahalle olayı iyide 20 kişi ile sınırlı olması çok kötü
  • bestercan B kullanıcısına yanıt
    Hocam mahalle kurduysanız ben de katılmak isterim.
  • Ben oyuna ara verdim. çiftlik satılırsa zaten oynamam. satılmazsa ilerde devam edebilirm
  • Arkadaşlar bir sorum var size. Ben facebooksuz nasıl arkadaş ekleyebilirim? Google hesabımla giriş yapıyorum ancak Google hesabımdaki arkadaşlar otomatik olarak eklenmiyor oyuna. Facebooksuz arkadaş eklemek istiyorum olmuyor. S3'ten oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelstan -- 15 Şubat 2014; 22:48:14 >
  • Gc: Sahinlii Ekleyin

• Arkadaşlar ben de 'Solace' adında bi mahalle kurdum, yabancıları da alıyorum bulursam o yüzden İngilizce konuşuyoruz chatten ama katılmak isteyen varsa özelden ulaşsın lütfen
    29-36 level arası üyeler şuan bu da ilginize.

Bu arada:
    quote:

Orijinalden alıntı: Hecatonchires

Arkadaşlar bir sorum var size. Ben facebooksuz nasıl arkadaş ekleyebilirim? Google hesabımla giriş yapıyorum ancak Google hesabımdaki arkadaşlar otomatik olarak eklenmiyor oyuna. Facebooksuz arkadaş eklemek istiyorum olmuyor. S3'ten oynuyorum.

Bildiğim kadarıyla Apple Store'da Game Center diye bir uygulama var onu kullanarak Facebook arkadaş eklemeden halledilebiliyor, bize öyle bişey yok. Bilen varsa o tarz bir şey çok iyi olur

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.