Şimdi Ara

Haydarpaşa Numune / Acil hastaya 1 ay sonra verilen MR randevu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'de malesef böyle bu işler. Ben de iltihap kapan dişim için kanal tedavisi olacaktım 1 ay sonraya vermişlerdi aynı sen gibi. Mecbur parasını verip özelde yaptırmak zorunda kalmıştım.
  • Hükümetin yeni sağlık sistemi böyle.Ülkede zaten doğru düzgün hastane de yok.Ama 130 binden fazla cami var.Hastane sayısı 1191 tane sadece.Bu sayının en az 2500 olması lazım.Yani var olan hastanelerin 2 katı kadar olması lazım.Ama hükümet bizim ödediğimiz vergilerle hastane , okul yapacağına gidip cami yapıyor sadece.
  • S0N3R S kullanıcısına yanıt
    130 bin caminin maliyeti ne kadar senin haberin var mı?Bu paraya kaç tane okul,hastane,kütüphane,spor tesisi yapılırdı haberin var mı? Şu an halen daha 1400 den fazla cami inşaatı yapılıyor.Bu son derece yanlış bir yol.Bizim vergilerimizle bize okul,hastane,spor tesisi,kütüphane vs hizmet etmesi gerekir hükümetin.Bu hizmet yapılmıyor.Paralar sadece cami için kullanılıyor.3 hastane yapılıyor , 1000 tane cami. Şu an 1191 tane hastane var Türkiye'de.Bu sayının en az 2500 olması lazım.Okul , kütüphane , spor tesisi vs yetersizliği de aşırı derecede fazla.Ve bunların içi de boş , yani materyal de yok.Hastane yapılıyor ama içinde yeteri teçhizat da yok.Yani 0 da 0 elde var 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

130 bin caminin maliyeti ne kadar senin haberin var mı?Bu paraya kaç tane okul,hastane,kütüphane,spor tesisi yapılırdı haberin var mı? Şu an halen daha 1400 den fazla cami inşaatı yapılıyor.Bu son derece yanlış bir yol.Bizim vergilerimizle bize okul,hastane,spor tesisi,kütüphane vs hizmet etmesi gerekir hükümetin.Bu hizmet yapılmıyor.Paralar sadece cami için kullanılıyor.3 hastane yapılıyor , 1000 tane cami. Şu an 1191 tane hastane var Türkiye'de.Bu sayının en az 2500 olması lazım.Okul , kütüphane , spor tesisi vs yetersizliği de aşırı derecede fazla.Ve bunların içi de boş , yani materyal de yok.Hastane yapılıyor ama içinde yeteri teçhizat da yok.Yani 0 da 0 elde var 0.

senin için caminin önemi yok benim için var. saygı duymayı ögren. devlet hastane yapmasın cami yapsın diyen yok. hastanede yapacak camide. konuyu niye camiye çekiyorsunuz yani. Bu dediğiniz o kadar saçma ki, devlet stad yapmasın hastane yapsın der gibi. hayır kardeşim devlet hastane de yapacak, cami de ,stad da. sende saygı duymayı ögreneceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hekeman

Hocam kartal yavuz selim hastanesinde boyun için gittiğimde aynı günün veya bir gün sonranın gecesine randevu veriliyor. Oraya bi bakın derim.

Hocam sağolun bugün Süreyyapaşa hastanesindeydik. Oradaki doktor tomogrofi istedi. Bir kaç saat içerisinde tomogrofiyi çekip bir saat sonrada sonucu doktora yolladılar. Detaylı rapor haftaya çıkacakmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.