Şimdi Ara

Hayattan zevk alamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu lütfen dalgaya vurmayın ciddi bişey olmasa konu açmazdım.

Üniversite 1.siniftayim. bölümüm güzel ama okulum çok kötü. Gerek konum gerek ortam gerekse eğitimden dolayı. Bu arada sınıftakilerden de 3-4 yaş büyüğüm. Geç başladım okula.

Asosyal ezik büzük çekingen biri değilim. Okulun büyük kısmını 3-4 ay gibi bir sürede tanıdım. Beni tanıyanlar benim tanıdıklarımdan fazladır. Okulda hiç tanımadığım insanlar bana ismimle seslenip selam veriyorlar. O yönden sıkıntım yok ama fırtına benim içimde kopuyor.

Zevk alamıyorum. Ne okuldan ne insanlardan. Sürekli konuşmak neşeli olmak zorundayım. Çünkü beni öyle tanıdılar. 2 dk susunca hemen neyin var diyorlar. Yanlış anlaşılmasın rol yapmadım. Normal samimi davranıyordum insanlara ama bir yerden sonra kendi kafamı dinlemek istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum.

İnsanları anlamıyorum bir insan her gün nasıl keyifli olabilir çok konuşabilir ? Kimsenin bir sıkıntısı yok mu arkadaş. Bazen sessizlik arıyorum. Yok yani sessizlik oluncada olmuyor rahatsız ediyor

Dönen muhabbetler de o kadar boş ve saçma ki , bir yerden sonra beni bile sıkmaya başlıyor. İşin kötü yanı ben konuştukça konuşuyorlar. Ben susunca susuyorlar. İster istemez ben baskı altına giriyorum.

Bu ve diğer sebeplerden dolayı yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. İnşallah olursa yeni okulumda kimseyle zorunda kalmadıkça konuşmamayı düşünüyorum. Sadece kız muhabbeti olursa konuşurum o kadar.Erkek muhabbeti baydı artık çünkü beni.

Onun dışında hiçbir şey yapmaya isteğim yok. Ders çalışmam gerek ama telefonda saçma sapan bir şekilde tuş kilidini açıp menüde dolaşıyorum.Sadece oyun oynuyorum o kadar başka hiçbir şey zevk vermiyor bana.

2-3 kızla münasebetim oldu hiç biriyle trip atma-tavir yapma durumuna gelmedik oraya gelene kadar çoktan muhabbeti bitirmiştim. 1 kere aşık oldum ondan sonra da başka hiçbir kızla konuşmaktan zevk alamadım.

Şimdi kimseyle konuşmak istemiyorum. Ne erkek ne kız ne annemle ne babamla ne de başkasıyla. Sadece evde yatıp uyumak istiyorum.

Dışarıda hiçbir şey ilgimi çekmiyor.Ne yapmam gerek bu durumdan kurtulmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor yapmaz

Erken yatmaz

Duzgun beslenmez isen

Normaldir boyle hissetmen

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Spor yapmaz

Erken yatmaz

Duzgun beslenmez isen

Normaldir boyle hissetmen
    Spor yapıyorum
    Erken yatıyorum
    Düzgün besleniyorum

Böyle hissediyorum
  • Hocam 2 ihtimal var.

1. Kan değerlerin, vitamin değerlerin (d vitamini, demir, B12, kalsiyum vs) düşük ya da tiroit vs var (Allah korusun) ve bu durum ruhsal olarak da seni zora sokuyor. Bunları bulunduğun ildeki bir hastanenin dahiliye bölümüne gidip kan testi yaptırarak ölçtürebilirsin doktora dertlerini anlatarak.

2. Geçmişten gelen birşeyler seni ciddi anlamda sıkıyor, rahatsız ediyor. Kötü anılar, olumsuz anılar, çocukluğundan gelen travmatik unsurlar vs...

• Hocam whatsapp grubumuz var gelmek istersen pm atabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Spor yapıyorum
    Erken yatıyorum
    Düzgün besleniyorum

Böyle hissediyorum

Alıntıları Göster
    Kocaman adamsin bari yalan konusma

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Seviyeyi düşüreceğinizi bilmiyordum. İyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayattan beklentiniz nedir
    3 yıl önce açıldı
    Nefes alamıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Seviyeyi düşüreceğinizi bilmiyordum. İyi günler.
    Senin amacin sadece forumda konu açip dikkat çekmek başka amacin yok

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Kör

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Hocam kan vermiştim başka sebepten dolayı o yönden sıkıntı yok

2.secenek evet var biraz. Geçmişte yaptığım hatalar her gün aklıma gelir pişman olurum bazen ölmek bile isterim o hataları yapmak yerine. Bu durum canimi çok sıkıyor evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.