beyler başlıktada belirttiğim gibi hayattan sıkıldım sosyal hayatım yok anca donanımhaberde takılıyorum haberleri takip ediyorum örnek bi yere gittim biri bilgisayar alcak abi bana 2 bin tl ye pc topla diyo ooo sana i3 alalım veya pentium seni idare eder diyo ben o arada atlıyorum ve direk sistem topluyorum cocuk kosa kosa evine gidiyo adamda bakıyo öyle tip tip anca sinir bozuyorum şuana kadar en az 100 kişiye pc topladım 50-60 kişiyi nokia telefon almaktan vazgeçirdim android telefon aldırdım bilemiycem işte benim hayatım böyle ne anlarsın böyle hayattan fakirim evet fakirim ama bi amaç uğruna işe girdim 4 ayda ipad 3 alcam (taksitle işte)
huawei ideos x5 kullanıyorum fakirim ipad 3 alcam fakirim sony 18-50 lens fotoğraf makinem var fakirim
hepsini bi azimle inatla aldım @ipad 3 ü alcam daha almadım
neyse ben bu hayatın
Öncelikle böyle acayip amaçlardan vazgeç,sırf ipad alıcam diye işe girme,biraz para biriktir,o parayı görünce güvenin yerine gelicek,birazda teknolojiden uzaklaş,gerçek anlamda diyorum,bu teknoloji dünyası insanı gerçekten hayattan soğutuyor,çok klişe olucak ama çık dışarı dolaş hava al biraz.
Teknolojiyle kafayı bozmuşsun. Bunlar sahte şeyler, gelip geçici araçlar, bu kadar üzerlerinde düşünmekten vazgeçersen sıkınların da azalmış olur. Kendi türünden canlılarla aktiviteler yapmak sorununu çözecektir
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink
Teknolojiyle kafayı bozmuşsun. Bunlar sahte şeyler, gelip geçici araçlar, bu kadar üzerlerinde düşünmekten vazgeçersen sıkınların da azalmış olur. Kendi türünden canlılarla aktiviteler yapmak sorununu çözecektir
gerçekten çok güldürdünüz kendi cinsinden lafıyla
mesela evden cıktığım zaman direk teknoloji markete giderim teknosa electro world bimeks vatan ne bulursam
1-2 saat takılırım baktım birşey aklıma yattı alcam diye inat ederim idda oynarım tutarsa alırım tutmazsa işe girerim 1-2 ay çalışır alırım hem fiyatta ucuzluyo
sıkıldım artık elimin altındakilerden bıktım zengin değilim kendime engel olamıyorum hem vücut olarak hem beyinsel olarak yorgunum istanbuldan uzaklaşmam veya kesin sonuç dünyadan uzaklaşmam lazım
ve kızlarla nargileye gittik örnek veriyorum muhabbete girmem taaki birinin telefonda bi sorun olur buraakk yapsana telefonu derler yoksa konuşmazlar bende yaparım sorunu hallederim elimde değil direk alıyorum yapıyorum
ve çalıştığım iş yemekhane yaşım 17 bilgisayarcılarda işe almıyolar (mantıksız herifler sözde bilgisayarcıyım diye geçinir format için eleman almış)
Saçmaladığının farkında olduğunda kendine güleceksin.
ölmeden inci tayfa was here ve donanımhaber konu dışı :( yazıcam kağıda ve ölüm bulunduğunda onları okuyup araştırcaklar işte öyle
Kendine bir amaç edin büyük bir amacın olsun yoksa tabi intihar edersin.
Yüzbaşınla adam gibi konuş 9 mesajın var gelmiş beni takip etmiş tövbe tövbee
ne garip adamsın
şu ipad 3 üde alıp 1 ay kullanıp intihar edicem ipadında ekranını kırıcam parçalıycam videoya alıcam kırarken sonra malum işte
Senin teknoloji merakın hastalık olmuş arkadaşım 1 2 alet alacağım diye işe gir çık yapılır mı senin düzenli bir hayatın bir amacın veya farklı hobilerin, uğraşların olmadığı için bu durumdasın git tedavi ol kendine çeki düzen ver
quote:
Orijinalden alıntı: mgider340
Senin teknoloji merakın hastalık olmuş arkadaşım 1 2 alet alacağım diye işe gir çık yapılır mı senin düzenli bir hayatın bir amacın veya farklı hobilerin, uğraşların olmadığı için bu durumdasın git tedavi ol kendine çeki düzen ver
Benim amacım ilk tüm teknlojileri kullanmak sonra ölmekk yada kendi teknolojimi yaratıp ölene kadar kullanmak
kendime bi tablet hazırladım yaptırcak firma bulursam direk yaptırıcam