Şimdi Ara

Hayattan bıktım yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese mrhaba diyeym. Ben 17 yaşındayım daha yeni girdim aslında 1 ay oldu. Nasıl başlasam bilmiyorum forumu uzun zamandır takip ediyorum aslında. Bu konuda biçok yazı yazıldı öneriler verildi benim amacım öneri değil öneride verebilirsiniz tabii ki ama ben derdimi dinleyecek tek bir kişi arıyorum o kadar. Çünkü kimsrm yok. Ailem annem babam çok şükür hayattalar evet ama beni anlamıyolar arkadaşım yok hiç olmadı dogru dürüst arkadasım sevgilim hiç olmdı hatta kızlarla 1 dk oturup konusmadım su zamana kadar. 6 aydır doktora gidiyodum ama ona bile kendimi dogru dürüst anlatamadım. Bi ilaç vetip yolladı 6 ay sonra bıraktım gitmiyorum artık. Hiçbişeyr yaramadı kendim ilaç alıp kullanmayı düsünüyrm. Utangaçlık ve depresyon için gittim depresyonun âlâsını yasıyorm belkide.. Hiçbişeyden zevk almıyorum moralim hep düşük mutsuz keyifsiz yaşama hevesi kaçmış biriym. Sürekli evdeyim ekmek almaya bile gitmiyorum. Kendimi resmen hayattan dışarıdan soyutladım. Utangaçlık bende doğustan olan bişeydi ama şu 5 sene içinde sosyal fobiye dönüştü. Daha da içine kapandım. İntihar etmeyi düşünüyorum. Yani bomboş bi hayayı nedrn yasıyım. Yasıtlarım çok neşeli arkadasları var sevgilileri var. Gezip egleniyolar. Ama ben sap gibi evdeyim. Derdimi anlatcak kimse yok annem babama böyle şeyleri söyleyemem üzülürler. Fiziksel özelliklerimide kafaya takıyorum. 168 boyum var. Sakallarım hafif var çenemde ve şakaklarımın altında bıyıklarımda var boyumu uzatmak için biçok şey yapıyorum ama limite yaklaştı galiba belki bi 5 cm daha atar durur. 17 değilde 15 yaşında gösteiyorum daha çok. Ama zamanla geçer belki sakal bırakınca felan biraz da boy uzayınca. Ama önemli olan içimdeki o boşluğu gidermek. Hani içşnizde bi bpşluk olur hiçbişey yapmak istemezsiniz içimizden hiçbişey gelmez içinizde bir sıkıntı vardır bir sıkıntı huzursuzluk basmıştır şu an o ruh halindeyim.

O kadar berbat bi haldeyim ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demek 17 değil de 15 gösteriyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan bunalan var mı beyler
    10 yıl önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.