6 yaşında okula başla ve yıllarca oku. Sonra iş hayatı ve evlilik. Yaşlan ve öl. Bu mudur yani?
Anı yaşamak...
911 almak.
En asgari şekilde insanları kırarak yoluma devam etmek...Aileme,dostlarıma hep yardım edebilmek.
Çok gezmek,görmek...
Daha uzun bir süreç tabi ki.
İnsan hayalleri için yaşamalı. Misal ben otostopla Türkiye'yi gezmek istiyorum. Küçük bir yelkenli ile Akdeniz ülkelerini dolaşmak istiyorum.
Bu tarz şeyler yapmalı insan. Alışılmışın dışında bir şeyler.
İşte o zaman ben yaşadım bu hayatı diyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: TıB
İnsan hayalleri için yaşamalı. Misal ben otostopla Türkiye'yi gezmek istiyorum. Küçük bir yelkenli ile Akdeniz ülkelerini dolaşmak istiyorum.
Hangi parayla ?
Ufaktan ticarete başlayıp ardından dükkan açmak. işleri büyütüp ithalat-ihracat yapmak son olarak fabrika kurup üretime geçmek. (çok mu uçtum? :) )
quote:
Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım
quote:
Orijinalden alıntı: TıB
Hangi parayla ?
Otostopla Türkiye'yi gezmek masraflı bir şey değil ki :) Ki zaten Türkiye'nin her yerini değil sahil kıyılarını gezsem yeter bana. Yani Akdeniz,Ege,Marmara,Karadeniz. Yelkenli ile Akdeniz'i gezmek için para lazım. Onu da iddia oynayarak biriktiririm