Şimdi Ara

Hayatta seksten daha güzel şeyler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ama bizim ülkemizde bu güzellikler olmadığı için insanların aklı otomatik sekse kayıyor.

• millet daha 2 cümleyi bir araya getirmeyi bilmiyor. ne anlar hobilerden? tek bildikleri kıçlarını yayıp haber izleyip makarna yiyip dizi izlemek
  • ülkemizde pek çok güzellik var.

sorunlarımız da çok, ancak el birliğiyle aşılamayacak şeyler değil.

çalışmaya ve iyilik saçmaya devam; karanlığa küfretmek yerine neden bir yanardağı patlatmıyorsun?

dünyanın cennet köşelerinden birinde yaşıyorsun, değerini bil.
  • hawk beye doğrudan katılmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

hawk beye doğrudan katılmıyorum

katılmadığınız yer nedir yazmayı seven bey
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    hayatta seksten daha güzel olan şeyleri bi yazın ben de türkiye'de olup/olmama durumuna göre katılmadığım yerleri yazayım

• tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Hep böyle saf kal çocuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayatta seksten daha güzel olan şeyleri bi yazın ben de türkiye'de olup/olmama durumuna göre katılmadığım yerleri yazayım

mesela toplu festivaller. hani mesela parti fikir falan ayrımı yapmaksızın insanların eğlendiği. müzikle coşmak falan toplu halde. onun yaşattığı duygu çok iyi.
  • aslında sevişmek daha güzel
  • quote:

Sevdiceğine sarılmak da güzel qnq, masum bir öpücükte. Kokusunu içine çekmek. Portakal kokusu olan ıssız sokaklarda el ele gezmek mesela.Yemek yapmak için bime gidip bunu alak şunu da alak demesi de güzel mesela. Mesela poşetler elinde yan yana evliymişçesine yürümekte güzel...Var yani qnq.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 27 Mart 2018; 20:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye böyle güzel şeyler yazıyorsunuz læ canımız çekiyor olmayınca da üzülüyoruz

@hawk, biraz araştırsan eminim bu dediklerinin yapıldığı yerleri bulabilirsin en basit haliyle üniversitelerin gençlik festivalleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

millet daha 2 cümleyi bir araya getirmeyi bilmiyor. ne anlar hobilerden? tek bildikleri kıçlarını yayıp haber izleyip makarna yiyip dizi izlemek

hocam bu halkın ne kadar eğitimsiz olduğunu düşünsem de zevksiz olduğunu düşünmüyorum. bu da biraz gelir durumuyla ilgili. insanlar karnını zor doyururken hobilere çok fazla eğilemez.
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Hayatta seksten daha güzel şeyler var

• 1. Gezmek
    2. Yemek
    3. Seks
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

quote:

mesela toplu festivaller. hani mesela parti fikir falan ayrımı yapmaksızın insanların eğlendiği. müzikle coşmak falan toplu halde. onun yaşattığı duygu çok iyi.

o toplu festivallerde sevişmek ayrı bir güzel
  • Ülkemizde tek gerçek sekstir. Her yerde vardır. Siyasette eğitimde sağlıkta ulaşımda alışverişte emlakçılıkta bankacılıkta sandıkta hatta dini kullanarak bile var. Herifler bizimle daha nasıl seks yapsak diye düşünüyorlar.
    Umarım ne demek istediğimi anlarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaLpazan kullanıcısına yanıt
    sad but true

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.