Şimdi Ara

Hayatta Kalma ~ [Zombi Günlükleri] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
737
Cevap
157
Favori
39.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hikaye falan ama 24. gündeki şu cümle beni baya etkiledi.

"Eğer onlardan biri olarak uyanırsa silahımı ona doğrultmayacağıma dair kendi kendime söz verdim. Zeynep’te giderse tüm umutlarım biter. Namlu ise sahibine döner."
  • Kışla içinde telefondan takip ediyorum tepkileri gizli gizli

Herkes yeni bölümün yayın tarihini ısrarla sormakta. Mayıs ayının sonunda hayattakalma.net üzerinden yayınlarım. Küçük bir ipucu vermek gerekirse;

-- Alt kısım bir sonraki bölüm hakkında spoiler içerir --

Kenan'ın arayışı devam ediyor. Bildiğiniz gibi Zeynep ve diğerleriyle yolu ayrılmıştı. Bu süreç dramatik olarak devam etmekte. Yalnız başına karşısına çıkan problemlerle mücadele etmek zorunda kalacak. Bu arada Zeynep ve diğerlerinin durumundan bihaber olacağız...
  • bitmedi mi askerlik :D sık kullanılanlarda yatıyo hayattakalma.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

bitmedi mi askerlik :D sık kullanılanlarda yatıyo hayattakalma.net

16 Mayıs terhis tarihim :) Dönüyorum artık yavaş yavaş. Bu gece bavulu toplamaya başlarım. Aksilik olmazsa 16 Mayıs günü öğleden sonra İstanbul'a inerim. Şu sıra KTM'de yoğunluk var. Dolayısıyla 1 gün gecikebilir dönüşüm.

Döndüğüm günün akşamında karalamaya başlayacağım tekrar hızlı bir şekilde. Yeni bölüm ile bomba gibi bir dönüş yapma planım var, hayırlısı
  • @Response.Write
    hadi geçmiş olsun dostum. Pür dikkat devamı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnakresss

@Response.Write
    hadi geçmiş olsun dostum. Pür dikkat devamı bekliyorum.

Teşekkürler :)

Yeni bölüm eklendi
  • Hayırlı olsun kardeşim, içeriden uzun ama dışarıdan kısadır askerlik. Sen döndüğüne göre hikayeyi baştan alıp tekrar okumamın zamanı gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Hayırlı olsun kardeşim, içeriden uzun ama dışarıdan kısadır askerlik. Sen döndüğüne göre hikayeyi baştan alıp tekrar okumamın zamanı gelmiş.

Teşekkürler. İyi kötü bitirdim geldim. Birkaç satır karalayabilecek kıvama yeni yeni ulaşıyorum. Yeni bölüm de biraz depresif oldu

İyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

Hayırlı olsun kardeşim, içeriden uzun ama dışarıdan kısadır askerlik. Sen döndüğüne göre hikayeyi baştan alıp tekrar okumamın zamanı gelmiş.

Teşekkürler. İyi kötü bitirdim geldim. Birkaç satır karalayabilecek kıvama yeni yeni ulaşıyorum. Yeni bölüm de biraz depresif oldu

İyi eğlenceler.

okuyorum beğenmezsem.....
    edit: okudum beğendim kısa geldi biraz ama olsun döner dönmez bi bölüm yazmak zor olsa gerek devamı bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *No Fear* -- 28 Mayıs 2013; 13:36:45 >

• quote:

quote:

quote:

İyi eğlenceler.

edit: okudum beğendim kısa geldi biraz ama olsun döner dönmez bi bölüm yazmak zor olsa gerek devamı bekliyoruz

Hayatta Kalma'nın kafasına erişmek kolay değil

Hikayenin %60'lık kısmı bitti zaten. Bundan sonra şey olcak, diğeri ölecek, ötekilerde kaçışacak. Bitti gitti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi eğlenceler.

Hayatta Kalma'nın kafasına erişmek kolay değil

Hikayenin %60'lık kısmı bitti zaten. Bundan sonra şey olcak, diğeri ölecek, ötekilerde kaçışacak. Bitti gitti.

yapma ya spoiler verme

• Dostum seni ilk seriden beri takip ediyorum... Kitap çıkar büyük bir zevkle alırım böyle bir yetenek (gerilim konusunda) Bir başyapıt gibi olur kitaplıkta blunmalı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillDre

Dostum seni ilk seriden beri takip ediyorum... Kitap çıkar büyük bir zevkle alırım böyle bir yetenek (gerilim konusunda) Bir başyapıt gibi olur kitaplıkta blunmalı....

Roman olarak raflara gelmesi için elden geçmesi gerekiyor. Şu sıralarda onunla uğraşmaktayım.

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Dostum seni ilk seriden beri takip ediyorum... Kitap çıkar büyük bir zevkle alırım böyle bir yetenek (gerilim konusunda) Bir başyapıt gibi olur kitaplıkta blunmalı....

Roman olarak raflara gelmesi için elden geçmesi gerekiyor. Şu sıralarda onunla uğraşmaktayım.

Çok teşekkür ederim.

Dostum benim resident evil ile ilgili bir bloğum var ona seni yazılarının bir kısmını yazıcam ve sitene yönlendiricem linki pmden atarım... İzin varmı????
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim.

Dostum benim resident evil ile ilgili bir bloğum var ona seni yazılarının bir kısmını yazıcam ve sitene yönlendiricem linki pmden atarım... İzin varmı????

Kaynak belirttiğin sürece yayınlayabilirsin dostum.

• Yeni bolüm ne zaman gelir :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wuhuuuu!!
    Yeni bölüm gelmiş ve ben görmemişim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammvier -- 5 Haziran 2013; 19:41:09 >
  • Bu konuyu unutmustum yeni bolum gelmis ama konuyu unuttuk nerdyse hikayeyi bastan okumam gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm yakında. Tam tarih veremiyorum ama çok uzun sürmez burada olması.

rainbow05
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.