Şimdi Ara

Hayatta Kalma ~ [Zombi Günlükleri] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
157
Favori
39.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeynep ' e bak be Adam adam

güzel bölüm
  • grafikteki çizimleri sen mi yapıyorsun?
  • Yorumları okudum. Zeynep için hikayeye başlıyorum

(bknz. imzam)
  • Up up up. Bu konu ölmemeli.

Edit: 3. sayfayı son sayfa sandım up'ladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 22 Haziran 2012; 21:55:51 >
  • up
  • OKUMAYA BAŞLIYORUMMMMMMMMM
  • Yeni arkadaşlara merhabalar..

Hikayeye başlamadan önce karakter kişiliklerini çıkarmıştım.
    Zeynep'in bu şekilde yükselmesi gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Yeni arkadaşlara merhabalar..

Zeynep ismi bende ayrı bir yer taşıyor. Hikayenin mevcut bölümlerini an itibarı ile bitirdim. Devam bölümlerini takipteyim...
  • takip
  • Okuyucam
  • inşallah hikaye sonunda zeynep DH-İ İzdivaç a çıkmaz.çok talipleri var burdada
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Zeynep ismi bende ayrı bir yer taşıyor. Hikayenin mevcut bölümlerini an itibarı ile bitirdim. Devam bölümlerini takipteyim...

Banka hesabıma 10.000$ yollarsanız Kenan'ı öldürüp yerine sizi dahil edebilirim.
    Hatta giriş cümlenizde hazır.

Ölüler Kenan'ı kemirmeye başladıklarında aralarından bir tanesi Zeynep'i fark etti. Tam onu ısırmak üzereyken kangal üzerinde olay yerine gelen İrfan,Zeynep'in hayatını kurtardı.
    Kangal üzerinde gezen bir karakter olursun sen.Dotadaki Mirana gibi

• quote:

Zeynep in koruması benim beyler siz başka kapıya ayıp oluyor Kenan'a a ve bana

Hikaye tam beynimde canlandı o yüzden daha da bağlandım ben hikayeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dostum hikaye her ne kadar sürükleyici olsa da basılabilmesi için defalarca üzerinden geçilerek zenginleştirilmesi + usta kalemlerce kontrol edilmesi lazım. İmlanız güzel, ama bazı cümleler atmosferi dağıtan yapıdalar. Her ne kadar günlük olsa da bir solukta kaleme alınan ve ruh halini tamamen yansıtması gereken cümleler bunlar. Eğer sinopsis tamam ise ( ki öyle olduğunu söylüyorsunuz) ara öykülerle zenginleştirmeniz kolay olacaktır.

Bu türde yerli bir roman hatırlamıyorum. Zombili hikayeler her zaman ilgi çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Valla dostum hikaye her ne kadar sürükleyici olsa da basılabilmesi için defalarca üzerinden geçilerek zenginleştirilmesi + usta kalemlerce kontrol edilmesi lazım. İmlanız güzel, ama bazı cümleler atmosferi dağıtan yapıdalar. Her ne kadar günlük olsa da bir solukta kaleme alınan ve ruh halini tamamen yansıtması gereken cümleler bunlar. Eğer sinopsis tamam ise ( ki öyle olduğunu söylüyorsunuz) ara öykülerle zenginleştirmeniz kolay olacaktır.

Bu türde yerli bir roman hatırlamıyorum. Zombili hikayeler her zaman ilgi çeker.

Sinopsis büyük ölçüde hazır. Ama kurgunun bazı yerlerinde minik açıklar var.
    Ayrıca dediğiniz gibi problemli ve anlatımı bölen cümleler mevcut.
    Düzenlemeleri yapacağım.

• quote:

quote:

quote:

Banka hesabıma 10.000$ yollarsanız Kenan'ı öldürüp yerine sizi dahil edebilirim.

Ölüler Kenan'ı kemirmeye başladıklarında aralarından bir tanesi Zeynep'i fark etti. Tam onu ısırmak üzereyken kangal üzerinde olay yerine gelen İrfan,Zeynep'in hayatını kurtardı.

Hocam mizahınız da süper. Bir iki yerde baya da etkilenmiştim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam mizahınız da süper. Bir iki yerde baya da etkilenmiştim.

Teşekkürler

"Tekrar kapının kolunu çevirdim. Daha kapıyı henüz aralamıştım ki yüzümüze felaket bir koku çarptı. “Bu evin halı altı bu oda demek.” dedi Zeynep bir yandan kazağıyla burnunu kapatmaya çalışırken. Kapıyı hızlıca ittirdim ve içeriye daldım."

Üstteki cümleler birkaç bölüm sonrasının alıntısıdır.
    Yeni bölüm 20'de burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 23 Haziran 2012; 1:52:20 >

• Çıkar, alırım 1 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oksicen

Çıkar, alırım 1 tane

Roman olması için daha erken.Anca 70.000+ sözcük olacak ki elle tutulur olsun.Ayrıca daha önceden yapılan eleştiriler doğru.
    Metinlerimin bazı yerlerinde anlatım bozuklukları mevcut.Bütün bu düzenlemeler yapıldığında hedefimi romana çevirmek olarak değiştireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.