Bildirim
Hayatta Kalma Temalı Araba Yarışı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bundan başka bulamazsın
-
Blur olabilir.Silahlarla donatılmış araba falan yok ta Crash Team Racing'in modern araçlı halini düşün. -
Twisted Metal bu işin kralı ama ps3 ex.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Far Cry 3'ü tek geçerim. Tam istediğin vahşi doğa, silahlar, araçlar, hayvanlar, yetenekler gerçekten harika bir oyun ben sanırsam şu an yarısındayım iki günde bu kadar bağımlılık yaptı sana da öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: W4RK1NG
Far Cry 3'ü tek geçerim. Tam istediğin vahşi doğa, silahlar, araçlar, hayvanlar, yetenekler gerçekten harika bir oyun ben sanırsam şu an yarısındayım iki günde bu kadar bağımlılık yaptı sana da öneririm.
araba yarışı demiş
bir ara böyle araçların birbirine çarparak patlattığı bir yarış vardı ismini hatırlayamadım ama bakarım -
Bende o oyunu hatırlıyorum ama biraz eski değil miydi? -
Resim gitmiş, xbox 360'da bu tarz bulabileceğin tek oyun Full Auto -
Blur, split/second, burnout aklıma gelenler -
quote:
Orijinalden alıntı: Bytekno
quote:
Far Cry 3'ü tek geçerim. Tam istediğin vahşi doğa, silahlar, araçlar, hayvanlar, yetenekler gerçekten harika bir oyun ben sanırsam şu an yarısındayım iki günde bu kadar bağımlılık yaptı sana da öneririm.
araba yarışı demiş
bir ara böyle araçların birbirine çarparak patlattığı bir yarış vardı ismini hatırlayamadım ama bakarım
Flatout olması gerek :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Wix
quote:
Orijinalden alıntı: Bytekno
quote:
araba yarışı demiş
bir ara böyle araçların birbirine çarparak patlattığı bir yarış vardı ismini hatırlayamadım ama bakarım
Flatout olması gerek :D
evet o teşşekürler onun 3 oynu ve 2 oynunu tavsiye ederim hiç fena değil
-
Bahsettiğin tarzda bir sürü oyun var ama XBLA. Biraz araştır, denk gelirsin. İsimlerini hatırlamıyorum. Ama izometrik görüş açısından oynuyorsun. Split Screen de oluyor. -
Türkiye.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X