Şimdi Ara

Hayatta Kalma Temalı Araba Yarışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal araba yarışı değil de hayatta kalma temalı silahlarla donatılmış arkadaş ortamında gidecek bir oyun arıyorum hikaye modu önemli değil splitscreen olması gerek.Şimdiden teşekkürler.

• Bundan başka bulamazsın

Hayatta Kalma Temalı Araba Yarışı
  • Blur olabilir.Silahlarla donatılmış araba falan yok ta Crash Team Racing'in modern araçlı halini düşün.
  • Twisted Metal bu işin kralı ama ps3 ex.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3'ü tek geçerim. Tam istediğin vahşi doğa, silahlar, araçlar, hayvanlar, yetenekler gerçekten harika bir oyun ben sanırsam şu an yarısındayım iki günde bu kadar bağımlılık yaptı sana da öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4RK1NG

Far Cry 3'ü tek geçerim. Tam istediğin vahşi doğa, silahlar, araçlar, hayvanlar, yetenekler gerçekten harika bir oyun ben sanırsam şu an yarısındayım iki günde bu kadar bağımlılık yaptı sana da öneririm.

araba yarışı demiş

bir ara böyle araçların birbirine çarparak patlattığı bir yarış vardı ismini hatırlayamadım ama bakarım
  • Bende o oyunu hatırlıyorum ama biraz eski değil miydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resim gitmiş, xbox 360'da bu tarz bulabileceğin tek oyun Full Auto
  • Blur, split/second, burnout aklıma gelenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

quote:

Far Cry 3'ü tek geçerim. Tam istediğin vahşi doğa, silahlar, araçlar, hayvanlar, yetenekler gerçekten harika bir oyun ben sanırsam şu an yarısındayım iki günde bu kadar bağımlılık yaptı sana da öneririm.

araba yarışı demiş

bir ara böyle araçların birbirine çarparak patlattığı bir yarış vardı ismini hatırlayamadım ama bakarım

Flatout olması gerek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wix

quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

quote:

araba yarışı demiş

Flatout olması gerek :D

evet o teşşekürler onun 3 oynu ve 2 oynunu tavsiye ederim hiç fena değil

• Bahsettiğin tarzda bir sürü oyun var ama XBLA. Biraz araştır, denk gelirsin. İsimlerini hatırlamıyorum. Ama izometrik görüş açısından oynuyorsun. Split Screen de oluyor.
  • Türkiye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.