Şimdi Ara

Hayatta kalma oyunları !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar minecraft gibi grafikleri güzel olan zombi olmayan zombili hayatta kalma oyunu çok biliyorum zombisiz bir hayatta kalma oyunu tavsiyesi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedStick -- 1 Ocak 2013; 13:47:54 >

• TES oblivion, ve skyrimin çeşitli survival modları var istersen internetten biraz araştır.
  • Don't Starve
  • Aynen bende arıyorum böyle bir oyun ama hala bulamadım.
  • don't starve sahibim ve oynuyorum fazla tatmin etmedi balımlılık yapmıyor Skyrim'de çok savaş içerikli bir oyun ben hayatta kalma üzerine bir oyun arıyorum
    ne bileyim açlık susuzluk açkaldınmı köylerden araklıcan falan ama ve sürekli göç ediceksin böyle bir oyun yok galiba
  • Day Z ama işin içinde zombi var
  • zombi olan survival oyunlarının hepsini biliyorum nerdeyse similasyon gibi birşey lazım aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IT-Engineer

zombi olan survival oyunlarının hepsini biliyorum nerdeyse similasyon gibi birşey lazım aslında

Day Z de simulasyon aslında bu dediklerinizin hepsi var hasta olma yemek su ihtiyacı sıcaklık düşmesi bayılma kan kaybı her hangi kemiğin kırılması gibi olaylar var isterseniz deneyin zombileden uzak bir ormanda yaşarsınız ateş felan yakarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

don't starve sahibim ve oynuyorum fazla tatmin etmedi balımlılık yapmıyor Skyrim'de çok savaş içerikli bir oyun ben hayatta kalma üzerine bir oyun arıyorum
    ne bileyim açlık susuzluk açkaldınmı köylerden araklıcan falan ama ve sürekli göç ediceksin böyle bir oyun yok galiba

Mount&Blade warband var, köylerden erzak çalabiliyorsun.Ama daha çok savaş temalı

I am alive a da bakabilirsin

• Dayz ve Warz var dediğin türden. Onların dışında i'am alive'a bakabilirsin. Survival tarzında çeşitli korku oyunları olabilir ama sanırım onlarda istediğin gibi değil.

• i am alive
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Storm Man

quote:

zombi olan survival oyunlarının hepsini biliyorum nerdeyse similasyon gibi birşey lazım aslında

Day Z de simulasyon aslında bu dediklerinizin hepsi var hasta olma yemek su ihtiyacı sıcaklık düşmesi bayılma kan kaybı her hangi kemiğin kırılması gibi olaylar var isterseniz deneyin zombileden uzak bir ormanda yaşarsınız ateş felan yakarsınız

ikisinide oynadım benim istediğim oyun bulmak için ancak kendim yapmam gerek o da biraz zor

Yorumlarınız için teşekkürler belki başka oyunlarda vardır bilen yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedStick -- 2 Ocak 2013; 17:49:58 >

• "minecraft gibi grafikleri güzel olan"

• Miasmata adında bir oyun buldum ama o kadar etkili değil
  • Tavsiyeleri begenmeyince ağaoğlu reklami aklima geldi bu değil buda değil.a im alive tavsiye ederim.grafik olarak rezil olsada fod u dibine kadar kökleselerde survivor türünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Tavsiyeleri begenmeyince ağaoğlu reklami aklima geldi bu değil buda değil.a im alive tavsiye ederim.grafik olarak rezil olsada fod u dibine kadar kökleselerde survivor türünde.

bu değil bu hiç değil biraz dediğin gibi oldu ama arıyoruz bakalım i am alive oynamadım denicem last of us çıkıcak nasıl birşey olucak acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakedStick -- 4 Ocak 2013; 15:52:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Tavsiyeleri begenmeyince ağaoğlu reklami aklima geldi bu değil buda değil.a im alive tavsiye ederim.grafik olarak rezil olsada fod u dibine kadar kökleselerde survivor türünde.

bu değil bu hiç değil biraz dediğin gibi oldu ama arıyoruz bakalım i am alive oynamadım denicem last of us çıkıcak nasıl birşey olucak acaba ?

last of us gameplay videosundan anladığım kadarı ile "mantar kafa" denilen zombinin kaçık hali oyunda var.ayrıc çeteleşmiş guruplar var.sanırım last of us survivor temasında açlık unsuru olmayacak (benim tahminim) ama silahlı çatışmalar mevcut.last of us bence biraz ben efsaneyim:film birazda revelations:dizi karışımı bir oyun.

• Prototype (+15)
    Constantine (+18)
    oynamanı tavsiye ederim oyunlar korkutucu olduğu için yaş sınırına uy !
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatu_mehmet

Prototype (+15)
    Constantine (+18)
    oynamanı tavsiye ederim oyunlar korkutucu olduğu için yaş sınırına uy !

yanlış hatırlıyor da olabilirim ama constantine pek oynamaya değer bir oyun değildi
    zaten filmi de suya sabuna dokunmayan çizgiromanından uzak bir film olmuştu.
    tekrar reboot yada iyi bir yönetmen yazar ile yeni bir çekseler tadından yenmez.
  • aynen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.