Şimdi Ara

Hayatmını hatasını yaptım sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sizce selçuk teknoloji pc muh mu balıkesir muhendıslık fakultesı makine muhendıslıgı veya dumlupınar muhendıslık fakultesı bilgisayar muhendıslıgı mı bn selcugu uste yazdım ve kazandım sızce hatamı yaptım

• Olanla olene care yok hiic moralini bozma kardes. Keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++++++++++++++
  • Moralini bozmak istemem ama teknoloji fakülteleri hakkında hiç iyi konuşmuyorlar.
  • Kaybettiğine değil kazandığına bak
  • ++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ders alırken hata yaptım
    3 ay önce açıldı
    Nerede hata yapıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +++++++++++++++++++++
  • Sen alanında iyi ol gerisine bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

Sen alanında iyi ol gerisine bakma

ztn bilgisayar muhendıslıgı ıstıyordum html , c sharp , silverlight ,SQL hakkında ileri duzeyde bılgım var
  • o zaman hayatının hatasını değil hayatının en doğru şeyini yapmışsın istediğin bölüme giderek
  • tesekkurler yorumun ıcın moral oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1twoo3

tesekkurler yorumun ıcın moral oldu

++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++++++++++
  • bu sene bir bildiri yayınlanmıştı teknoloji fakülteleri ile mühendislik fakülteleri arasında fark yoktur diye. Ama bence riske atılmaz çünkü teknoloji fakültelerine çoğunlukla meslek liselerinden adamlar geliyor ve çok temelden öğrenime başlanıyor. Pratik olarak daha iyi diyorlar ama 1-2 sene sonra ne olacağı belli olmaz. Bu sene teknoloji ile mühendislik fakültesi aynı der bir bakmışsın yarın sabah hayır der çok karmaşık bir yere girmişsin arkadaşım Allah sonunu hayır etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanOlmaYolunda

bu sene bir bildiri yayınlanmıştı teknoloji fakülteleri ile mühendislik fakülteleri arasında fark yoktur diye. Ama bence riske atılmaz çünkü teknoloji fakültelerine çoğunlukla meslek liselerinden adamlar geliyor ve çok temelden öğrenime başlanıyor. Pratik olarak daha iyi diyorlar ama 1-2 sene sonra ne olacağı belli olmaz. Bu sene teknoloji ile mühendislik fakültesi aynı der bir bakmışsın yarın sabah hayır der çok karmaşık bir yere girmişsin arkadaşım Allah sonunu hayır etsin

meslek liselerinden gelenler bilgi acısından daha deneyımlı oluyolar aslında muhendıslık fakultelerıne temelden ogretıme baslıyolar sen yanlıs gelmişsin
  • Hic uzulme kendini gelistirmeye odaklan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bu sene bir bildiri yayınlanmıştı teknoloji fakülteleri ile mühendislik fakülteleri arasında fark yoktur diye. Ama bence riske atılmaz çünkü teknoloji fakültelerine çoğunlukla meslek liselerinden adamlar geliyor ve çok temelden öğrenime başlanıyor. Pratik olarak daha iyi diyorlar ama 1-2 sene sonra ne olacağı belli olmaz. Bu sene teknoloji ile mühendislik fakültesi aynı der bir bakmışsın yarın sabah hayır der çok karmaşık bir yere girmişsin arkadaşım Allah sonunu hayır etsin

meslek liselerinden gelenler bilgi acısından daha deneyımlı oluyolar aslında muhendıslık fakultelerıne temelden ogretıme baslıyolar sen yanlıs gelmişsin

arkadaşım anlamıyosun meslek lisesinden gelen fizik kimya biyoloji mi biliyor ? temel dersler var meslek lisesindekiler bu dersleri görüyolar 2 sene ondan bahsediyorum

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım anlamıyosun meslek lisesinden gelen fizik kimya biyoloji mi biliyor ? temel dersler var meslek lisesindekiler bu dersleri görüyolar 2 sene ondan bahsediyorum

fizik kimya biyılojiyi muhendıslık te ıse gırınce uygularsın :(

• quote:

quote:

quote:

o yüzden zorunlu 1 yıl hazırlık var mat2 ve fen2 için

Ayrıca ortada denktir diye bir bildiri varken ve sen bu bildiriye göre tercihini yapmışken kimse kalkıp da denk değildir diyemez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.