Şimdi Ara

Hayatınızı etkileyen hastalığınız var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tourette Sendromu, OKB ve Hiperaktivite

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • gerizekalıyım

• Ritim bozukluğu sebebiyle kalbimde pil var. Futbol , basketbol kısacası bütün takım sporları yasak. Çok fazla heyecan yasak. Ornegin lunaparktaki bazı aletler. Çok yorulmak yasak.

Ama kilo vermek için spora gidiyorum kendimi fazla zorlamadan.6 kilo verdim :)

• Burun tıkanıklığı ( kemik + et + sümük ) = nefes yetersiLiğinden dolayı konuşma güçlüğü, uykudan yorgun kalkma, günlük yaşamda sürekli halsizlik.

Tedavisi cerrahi müdahale ama yemiyor.

• Bende ise teşhis konulmamış yüksek tansiyon ve sinüzit var. Doğru düzgün nefes alamasam dahi şükür iyiyim yine fakat benim ölümüm yuksek tansiyondan olacak ona kanaat getirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Green105

Burun tıkanıklığı ( kemik + et + sümük ) = nefes yetersiLiğinden dolayı konuşma güçlüğü, uykudan yorgun kalkma, günlük yaşamda sürekli halsizlik.

Tedavisi cerrahi müdahale ama yemiyor.

Aynı durum bende var.Cerrahi müdaheleden sonra insanın sesi değişiyor mu? Sanki öyle duymuştum.

• Konu uçtu :D
  • GÜNCEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alopecia universalis var kısaca bütün saç ve kıl köklerini döküyor travma,şok ve stresle çıkıyor.Özgüven eksikliği,depresyon,çekingenlik etkileri var ayrıca sosyal yaşama adepte olamıyorsun ister istemez kendini soyutluyorsun.Şu sıralar düzeldim saçlarımın %90 lık bölümü var ama kaş,kıl ve sakallar için aynı şey çok düşük ihtimal.10. senem oldu belki 7-8 kere düzelip geri hasta olmuşumdur en kötü tarafıda bu.Bide yakalanılan dönem önemli ergenlikte yakalandığın an benim gibi insanın hayatını kaydırıyor şimdi yakalansam en fazla 1 senede düzelirdim...
  • saekobusujima S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, tedavi edici bi teknik yok mu?

• Kronik Hepatit B
    2010 dan beri ilaç tedavisiyle devam ediyorum. Herhangi bir ağrı,sızı bir şey yok ama ilaçsız da ortalama 2 sene yaşarmışım doktorun söylediğine göre. Ne zamana kadar sürecek onu da bilmiyorum.

• Migren. Hep dna nin sucu, ne var yani kendini hatasiz kopyalasaydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Sinüzit. Yazın pek etkisi olmuyor da kışın başbelası.

Yazın kışın farketmeden iflahımı...

Kronik bide benimki
  • %90 ı geldi saçlarımın tedavi oldum sayılır eskisi kadar stresli ve sinirli birisi değilim tekrarlanmayacağının garantisi yok tabiki tedavisinide tekrar olamam kısır olma ihtimalim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duddits11

ileri derece menisküs yırtığı sol diz. Antrenman sonrası ağlattıracak bir acı oluşuyordu.

Sonuç: Operasyon geçirttirmeyen ailem ve futboldan kopuşum...

Eğer MR sonucunuzu yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.Yırtık hangi bölgede? Ağrı ve kitlenme var mı?

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    hocam yırtıktan çektiğim dert 7 sene önceydi. Hala tam iyileşmedi. Spor yapınca hissediyorum ağrısını. Ama kitlenme hiç olmadı. Sol dizimde. Mr vardıda kim bilir ne olmuştur o bunca sene.
  • Diyabetlik,burun tıkanıklığı oluyor sık sık.

• Epidermolizis bulloza

• Gökbörüm kullanıcısına yanıt
    Benim de böyle yaz kış burnum tıkalı, ameliyat falan var mıdır çözümü, doktora gidiyorum antibiyotik verip yolluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalyonus61

Tinnitus. 7/24 çınlayan bir kulak, tedavisi yok ne kadar süreceği belli değil.

Bende de var.Kendimi bildim bileli.Bazen bir anda bir patlıyor korkuyorum resmen.

Birde kemik egriligi var burnunda,dıştan düzgün ama nefes alamıyorum düzgün

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.