2) Onceki yaptiklarimdan pismanim vucut calismak ilac kullanmak hormon almak gibi
3) 2 Sene caktigim icin pismanim
4) sosyal degilim
5) kiz arkadasim yok
bunlar duzelirse memnun olurum
Rabb'ime çok şükür memnunum.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, yeter ki O'nun verdiği nimetlere karşın, şükretmeyi bilelim.
(:
quote:
Orjinalden alıntı: head
Rabb'ime çok şükür memnunum.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, yeter ki O'nun verdiği nimetlere karşın, şükretmeyi bilelim.
(:
İdare eder.Ama bunun yanında Rab'bimize şükretmek görevimizdir.Bize verdiği nimetlerden dolayı.. Tabi bazı şeylerde olurunda gitmiyor.Mesela benim okulu sevmemem ve ailemin sürekli beni okutma çabası..
Ama yinede şükür..
Sağlığım dışında hemen hemen her şey kötü gidiyor. Ama buna rağmen memnunum. Şükür Rabbimize..
Çok şükür. Lakin dünya gözüyle Adriana Lima ve Monica Bellucci'yi de görsek hiç fena olmazdı.
herşeyin başı sağlık ama okulda cok yoruyor be abi
Çok Şükür
memnun değilim..sağlığım yerinde ama param yok..kız arkadaşm var bi yere gidip oturup bişeyler yapamıyorum bazıları oğluna gemicik alırken benim babam oyuncağını bile alamıyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: KéRéM
memnun değilim..sağlığım yerinde ama param yok..kız arkadaşm var bi yere gidip oturup bişeyler yapamıyorum bazıları oğluna gemicik alırken benim babam oyuncağını bile alamıyor ?
iyi söyle babana sanada alsın koç,her konuda aynı şeyleri okumaktan bıkkınlık geldi lan,en sonunda gidicem gemiciği sokucam o çocuğua konu kapancak
quote:
Orjinalden alıntı: Vikernes
quote:
2) Onceki yaptiklarimdan pismanim vucut calismak ilac kullanmak hormon almak gibi
3) 2 Sene caktigim icin pismanim
4) sosyal degilim
5) kiz arkadasim yok
bunlar duzelirse memnun olurum
hemen öbür tarafa iletiyoruz mail attım herşeye okey dediler ama 2 sene cakmasaymışın bu düzelmezmiş ne diyim ?
Şükretmesini bilin biraz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Vikernes
quote: