Şimdi Ara

HAYATINIZDAN MEMNUNMUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler soru açık ve net yorumları alalım :)

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Evet

Ne güzel
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Konumun silindiği ve 7 gün bölüm uzaklaştırması alacağım için hayatım zehire dönmüş durumda

Banane yav napim bu forumu

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

Konumun silindiği ve 7 gün bölüm uzaklaştırması alacağım için hayatım zehire dönmüş durumda

Banane yav napim bu forumu

Derdiniz bu olsun
  • Nayır
    Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz olsanız ne yapardınız?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memnun olmasina calisiyorum.

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • Ulan tepecikli seni sevmem de yazasım geldi. Başkalarını düşünmediğim zaman mutluyum hiç değilse kendi yolum, hedeflerim, ideallerim var pes etmem de başklarını düşünmeye başlayınca her şey domino taşı gibi yıkılıyor. Hiçbir zaman gösterdiğim değeri görmedim. Böyle olunca üzülüyor insan. Hayat çok acımasız... Bencil olun benim gibi bir orda bir burda olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Nayır

Why ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.