Şimdi Ara

hayatınızda yaşadığınız en kötü fiziksel acıları yazınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle ne oluyor lan dediğiniz ağrılar yaşadınız mı ?

yaşadıklarım:
    -böbrek kumu ağrısı >net dünyadaki en kötü 3-4 ağrıdan biridir doğum sancısından daha şiddetli olduğunu söyleyenler bile var içinde 4 ağrı kesici iğne olan 2 serum yedim zor geçti Allah kimseye yaşatmasın

-zonklayan feci baş ağrısı > bunu 3-4 kere yaşamışımdır acaip pis bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentagonlunecmi1 -- 3 Ağustos 2018; 21:47:3 >

• Sen hiç kas ve sinir sıkışması yaşadın mı?Sen hiç doktora bana morfin veya narkoz vur diye yalvardın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 defa böbrek taşı düşürdüm,bunun üstüne ağrı tanımam.Birinde bayılmışım oturduğum yerde

Onun dışında kolum kırıldı,ağrısı eh işte

• Diz kapağım çıkıyor anasını satayım. Dizimin yan tarafına doğru. O an kafama sıksınlar da öleyim istiyorum. Böyle bir şey yok bir anda yere yıkılıyorsun gözün kararıyor başın dönüyor miden bulanıyor kusmak istiyorsun. Şanslıysan o can havliyle çektiğinde yerine oturuyor. Oturmaz ise o halde acile. Apendektomi oldum apandisit ağrısını da tecrübe ettim, sayısız kere kafamı çenemi yardım ama yaşadığım hiçbir ağrı diz kapağımın çıktığından daha fazla acı vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Diz kapağım çıkıyor anasını satayım. Dizimin yan tarafına doğru. O an kafama sıksınlar da öleyim istiyorum. Böyle bir şey yok bir anda yere yıkılıyorsun gözün kararıyor başın dönüyor miden bulanıyor kusmak istiyorsun. Şanslıysan o can havliyle çektiğinde yerine oturuyor. Oturmaz ise o halde acile. Apendektomi oldum apandisit ağrısını da tecrübe ettim, sayısız kere kafamı çenemi yardım ama yaşadığım hiçbir ağrı diz kapağımın çıktığından daha fazla acı vermedi.
    O nasıl oluyor lan? düşünürken başım döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

O nasıl oluyor lan? düşünürken başım döndü

Alıntıları Göster
    Yıllar önce okulda basketbol oynarken rebound aldıktan sonra biraz dengesiz düştüm yere. Kumaş pantolon vardı bacağımda yerde oturdum düştükten sonra. Kalkayım dedim bacağımı bükemedim. Pantolonu bi sıyırdım ananı avradını dedim bi baktım diz kapağı yerinde yok. Sağ bacağımda oluyor dizimin yan tarafına gitmiş. Can havliyle elimle çektim yerine oturdu. O günden beri beklenmedik bir anda çıkıveriyor. En son üç sene önce motor ehliyeti alacakken motora binmek için sol bacağımı kaldırır kaldırmaz çıktı. Mr sonucu da medial ve lateral kollateral ligamentimde yırtık varmış. Bunlar dizkapağını tutan ligamentler. Ameliyat icap ediyor ama ameliyat sonrasında olmayacağının garantisi yok. Üç dört yıldır şükür olmadı. O zamanlar klüpte basketbol oynuyordum basketbol hayatım bitmiş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Yıllar önce okulda basketbol oynarken rebound aldıktan sonra biraz dengesiz düştüm yere. Kumaş pantolon vardı bacağımda yerde oturdum düştükten sonra. Kalkayım dedim bacağımı bükemedim. Pantolonu bi sıyırdım ananı avradını dedim bi baktım diz kapağı yerinde yok. Sağ bacağımda oluyor dizimin yan tarafına gitmiş. Can havliyle elimle çektim yerine oturdu. O günden beri beklenmedik bir anda çıkıveriyor. En son üç sene önce motor ehliyeti alacakken motora binmek için sol bacağımı kaldırır kaldırmaz çıktı. Mr sonucu da medial ve lateral kollateral ligamentimde yırtık varmış. Bunlar dizkapağını tutan ligamentler. Ameliyat icap ediyor ama ameliyat sonrasında olmayacağının garantisi yok. Üç dört yıldır şükür olmadı. O zamanlar klüpte basketbol oynuyordum basketbol hayatım bitmiş oldu.

Alıntıları Göster
    Off çok kötüymüş hocam be geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komando eğitimindeyken dikenlerin içinde sürünüp yuvarlanmıştık. İnsan canı acısada dikenlerin üstüne yatıp sürünür mü? Sürünüyor işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Off çok kötüymüş hocam be geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Sağolasın Allah kimseye vermesin berbat bir şey. Takip eden bir ay boyunca da yürütmüyor ödemden ve ağrıdan dolayı.

• bi kere diş çektirirken dişim uyuşmamıştı çekerken de 2 ye bölündü çığlık çığlığa 10 dakika geçirmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

4 defa böbrek taşı düşürdüm,bunun üstüne ağrı tanımam.Birinde bayılmışım oturduğum yerde

Onun dışında kolum kırıldı,ağrısı eh işte
    bu böbrek taşı tekrarlıyor değil mi ?
  • kaynar çayın ayağıma dökulmesi ayağımın 3/4 unun yanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentagonlunecmi1

bu böbrek taşı tekrarlıyor değil mi ?

Alıntıları Göster
    Böbrek taşı bile ırsi birşeymiş.Ailenden birinde varsa sende olma ihtimalide yüksek.Bende tekrarlıyor ama kimi insanda öyle olmuyor.Şans işi tam

• Belimden sıvı almışlardı. Şimdiye kadar yaşadığım en büyük acı o olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.