Şimdi Ara

HAYATINIZDA YAPTIGINIZ EN BÜYÜK ÇILGINLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir beyler ? ben guiness'te bi adamın 124 saat uyumadıgını duyup denemiştim. 2 gün dayanabildim

• Sandviç yapmayı denemiştik. Ama umduğumuz kadar güzel olmadı belkide tecrübesizliktendi (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 21 Ocak 2012; 22:23:03 >
  • bu konuya cevap atmam.
  • arkadaş ile 50 metrelik yar dan tırmanarak çıkmıştık tırnaklarımın ellerimin içi çimen ve kıymık dolmuştu can havlinden
  • Mesajim bulunsun
  • Sarhoşken sırf durup kornaya bastı diye dolmuşçuya küfretmek
  • BURALAR DEĞERLENİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En imkansız hayaliniz ne?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu çılgın ve büyük harflerle yazılmış başlığı okumak.
  • Düzgün şeyler çıkar diye konu açmıştım, şu yorumlardaki rezilliğe bak. Başlığı okumakmış... neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubluh

Düzgün şeyler çıkar diye konu açmıştım, şu yorumlardaki rezilliğe bak. Başlığı okumakmış... neyse

allaa allaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

Sandviç yapmayı denemiştik. Ama umduğumuz kadar güzel olmadı belkide tecrübesizliktendi (:

bize de olmuştu. Annesizlik, gurbet zor iş yahu. Ama alışıyor insan bi yerden sonra
  • Yerimizi alalım
  • quote:

quote:

Sandviç yapmayı denemiştik. Ama umduğumuz kadar güzel olmadı belkide tecrübesizliktendi (:

bize de olmuştu. Annesizlik, gurbet zor iş yahu. Ama alışıyor insan bi yerden sonra

Diğer sandviçten bahsediyorum. Hani anlarsın ya >>> 2+ 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 21 Ocak 2012; 22:36:40 >
  • Çılgınlık değilde yapan çok kişi vardır herhalde

Playstation cafeye gidip istediğimiz oyunu bulamayınca cafeciye yakınlarda playstation cafeci varmı yokmu diye sormuştuk.
  • quote:

quote:

quote:

Diğer sandviçten bahsediyorum. Hani anlarsın ya >>> 2+ 1

emmmmm...... akşam akşam ulan alışıyor insan bi yerden sonra cümlem de o yuzdendi

• Tüh!!! Arka sıralara kaldım...
  • DH de çılgınlık yapan yok sanırım -.-
  • Parmağımda 6 adet dikiş vardı dikişleri sevmedim baya kötü duruyodu bende tırnak makası ve cımbız yardımıyla dikişleri açtım sonra parmak açılmaya başladı. doktora gitmedim bakkala gidip japon yapıştırıcısı aldım üzerine doktum dikişten daha iyi tuttu serrefsizim

Kaktüsün üzerinden kaktüs meyvesi almıştık Antalya'da(Türkiyede sadece antalyada mevcut sıcak olduğundan dolayı o mevyenın dışı paso dikendir.Doğal viyagra olarak kullanılır.)Nar çalmıştık seralardanPortakal çalmıştık seralardan..Aspendos'a kaçak girmiştik arkadaki duvardan tırmanarak.Bayram tatili nedeniyle kapalı olan Konyaaltı civarında bulunan halk tiyatrosunada arka duvardan tırmanarak girip ortalığı dağıtmıştık.(Dışarıdaki duvarda dikkat it var yazıyodu ama içerde kedi çıktı)Bunun gibi birçok halt yedik.İkeada otoparkta araba ile dirift (Bayrampaşa)Daha çok var ama bende zaman yok bi ara yazarım.

17.01.2012 TARİHİNDE KAN VERMİŞTİM.Kan verceğimi biliyordum 1 gün önceden kalp ameliyatı olan birisi için Ümraniyede bi özel hastanede 1 gün önceden testte mi tahlilde yapmak için numune kan vermiştim. bana yarın sıcak kan olarak hazır bulunacaksınız ameliyat süresince burada bulunacaksın dediler.İçki felan içmeyin yaptılarEve gittim sabah hava soğuktu açtım abimin votkasını içtim. 1 bucuk saat sonra kan verdim.Hemşire bana son 24 saat öncesinde alkol aldınmı demişti bende hayır dedim ama 1 bucuk saat öncesi içmiştim

Konu dısı özele bakın orada uçaklarda telefonla konusmanın uçağa zarar vermeyeceğini idda ediyorum diye bi konu var o konu bana ait . uçakta telefonla konustum. uyarıları diyolog halinde yazdım bakarsanız o da bi çılgınlık sayılabilir.

Geceleri sokakta tam bi türk insanının boyunun ölçüsüne göre yani 1.75 civarı yüksekliğe mısına cekerdik görünmezdi yoldan geçenlerin hep gırtlakları kesilirdi.Bu biraz saditçe yapmayın.bunun yerine teyp kasetlerini incelterek yapın o da gözükmez ama insanlara daha az zarar verir.

Kız kaçarın barutlarını toplayıp çok siddetli bi torpil yapmıstık.İnsaatta bulunan tuğlalara yerleştirip insaatın tuğlalarına zarar vermiştik.

İnsaatlarda kullanılan tuğla cekmek için veya kum çekmek için kullanılan gırgır vinç adı verilen makaralı sistemin kancasına tutunup 2 elle hiçbir güvenlik önlemimiz olmadan 8. kata çıkmıştık.(Ya elektrikler kesilseydi o zaman ne b*k yerdik acaba diye düşündüm birden kötü oldum.)

Boş parfum şişelerini ateşte yakıp patlamasını beklemek. NE ZAMAN PATLAYACAĞI BELLİ OLMADIĞI İÇİN YA PATLAYANA KADAR YADA ATEŞ SÖNENE KADAR YUSUF YUSUF BEKLEMEK.

21 Yaşındayım çalıştığım şireketteki sevmediğim insanların mauslarının altına bişey yapıyordum lazer mauslarda geçerli çalışmıyodu.

sevmediğiniz bi insanın tv. mıknatıs tutun. yapmadım desem yalan olur.

gözlük kullanan birisi vardı ofis arkadaşıydık o adamla onun gözlüğüne şeffaf bant yapıştırmıstık adam gözlüğü takıyor bulanık gösteriyo sonra siliyo takıyo gene bulanık sonra tekrar siliyo gene bulanık. en sonunda öteki ofis arkadaşım 37 yasında gitti çıkarttı gözlükteki bandı.

tatanga.1988

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan_24 -- 22 Ocak 2012; 10:15:59 >

• Koydeki deli atin arkasina gecip tam alnimin ortasina tepik yemek. 2 gun yogun bakim, 2 estetik operasyonu gecirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.