Şimdi Ara

Hayatınızda Yapıp Sonradan Pişman Olduğunuz Şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızda Yapıp Sonradan Pişman Olduğunuz Şeyler beyler ?
    ilginç şeyler çıkacağına inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 2 Nisan 2009; 18:11:40 >

• Dh yönetimine isyan edip ardından 7 gün ceza almak
  • bu konuya girip kotamı yemek
  • ailem beni düz liseye göndermek istedi ben tutturdum eml die lise 3 geldik anladım dünyanın kaç buçak olduğunu keşke diorum bazen ailemi dinleseydim
  • KO'yu öğrenmek
  • 2000 Euro değerindeki itemlerle oyunda yasak olan şeyi yapmak Bu yasak şeyi yapmak 2000 euroluk itemime maal olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalomeira -- 2 Nisan 2009; 18:17:14 >
  • İlk tecrübeyi karaköyde yaşamak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SummerGlau

bu konuya girip kotamı yemek

Konuya cevap verip,konuya 2. kere girmiş oldun.
  • Bilgisayar Programcılığı yerine Bilgisayarlı Muhasebe'yi seçmek.
  • O'na aşık olmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duenden

ailem beni düz liseye göndermek istedi ben tutturdum eml die lise 3 geldik anladım dünyanın kaç buçak olduğunu keşke diorum bazen ailemi dinleseydim

al benden de kadar bende atl ye gidiyorum keşke düze veya dandik bi anadoluya gitseydim neyse olan olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

O'na aşık olmak
    />

Pfff........
  • benim hayatimda yapmayipta pisman oldugum tek sey var oda lise hazirlikta karsilikli ask yasiyoduk bi kizla okul bitti birbirimize acilamadik ve oyle tarihe karisti olay gitti kiz simdi baskalarinla suan o zamanda donsem 100 kere acilmistim ne salakmisim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Hayatınızda ''keşke'' lere yer bırakmayın.

Aynen

Benim de bazen keşke dediğim oluyor ama özen gösteriyorum dememek için davranışlarıma dikkat ediyorum.
  • Hayatımda bir kere hırsızlık yaptım, 12 yaşındaydım. Ama ne paraya ihtiyacım vardı, nede başka birşeye halen yok Allah'a şükür. 10ytl lik telefonu, durduk yere çalmıştım. 7 sene geçti üstünden nerde, ne zaman aklıma gelirse gelsin kıp kırmızı olur çok kötü olurym ve olduğum yerde kan ter içinde kalırım.Ama halen neden ordan o telefonu aldım halen bilmiyorum, o an ben değildim sanki ve haftada bir kez aklıma gelir hep.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

Hayatımda bir kere hırsızlık yaptım, 12 yaşındaydım. Ama ne paraya ihtiyacım vardı, nede başka birşeye halen yok Allah'a şükür. 10ytl lik telefonu, durduk yere çalmıştım. 7 sene geçti üstünden nerde, ne zaman aklıma gelirse gelsin kıp kırmızı olur çok kötü olurym ve olduğum yerde kan ter içinde kalırım.Ama halen neden ordan o telefonu aldım halen bilmiyorum, o an ben değildim sanki ve haftada bir kez aklıma gelir hep.

Telefonu sonradan ne yaptın ?
  • Kardeşimi Dövdükten Sonra Geceleyin Gözüme Uyku Girmez.
  • haketmeyene fazla değer vermek, seninle oynamasına izin vermek...
  • Arkadaşın gazıyla 1 haftadır keş kızların arasına girmiş olmam. Bi kızın bana yavşadığını gördüğümde iyice yakınlaşmış olmam.

Kafama dün gece dank etti olm ben napıyorum sigara, alkol herbirşey vardı ve daha fazlası da vardı ama ben resmen SÜT gibi kalıyordum. Yol verdim pişmanım baştan blaşmıycaktım şimdi soruyor neden bölesin diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

KO'yu öğrenmek

aynen Öğrendiğim Güne lanet Olsn Bırakamıyırom ki...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.