Hayal ettiğin bir şeyi gerçekleştirdiniz mi? Net olur,üniv olur,sevdiğiniz kız olur nasıl bir his merak ediyorum. |
HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ BİR ŞEYİ GERÇEKLEŞTİREN VAR MI ? NASIL BİR HİSSİYAT MERAK EDİYORUM

-
-
anlatılmaz yaşanır daha yaşamadım
-
bi tek ask konusunda basarili oldum galiba o da gecici zaten gelip gecen seylere kafa yormaya gerek yok biz kariyerden devam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceden hayal ettiğim şeyi gerçekleştirip hayalim olmadığını anladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçükken hep minecraft premium hesabım olsun istemişimdir. Burak Oyunda, Ahmet Aga, Türkçe Takıntılı Oyuncu, RulingGame, Wolvoroth ve daha nicelerinin cubecraft-hypixel gibi serverlarda oynamalarına çok imrenirdim. Bize kala kala sonoyuncu kalıyordu ve her el 1 hacker 5-6 makro kullanan adam gelmesi sonucunda artık bu durum kafama dank etmeye başlamıştı. Harçlığım günlük 3 liraydı. Ben okulda aç kalmayı göze almıştım, paramı biriktirmeye başlamıştım. Çok zordu o günler benim için, herkes öğle yemeğinde sucuklu tostunu yerken ben tüm mahçubiyetimle titrek bir sesle "ka-kanka alttan biraz verir misin :(" sorusunu soruyordum. Çoğu zaman aldığım cevabın hayır olduğunu siz de muhtemelen tahmin etmişsinizdir. Her neyse, günler günleri kovaladı ve ilk iş ininal almaktı. Gittim migrosa "abla bana ininal ver" dedim gururla çünkü 5 lira olduğunu biliyordum ve abla tamam diyince üstüne ekleyerek "en az içine de 20 lira atman lazım." demişti. İşte o an yine hayallerim yıkılmıştı. Çünkü bende sadece 20 lira vardı ve karta verdiğim 5 liradan sonra cebimde sadece 16 lira kalmıştı. Gerçekten inanamamıştım. Ardından geçen aç birkaç haftadan sonra tartıya geçtiğimde 7 kilo verdiğimi görmüştüm. İnanılmaz bir durumdu bu benim için. Çok zayıflamıştım, bağışıklık sistemim artık dayanamıyordu, yemek ver bana diyordu. Ama ben pes etmedim, çalıştım çabaladım arkadaşlarımdan dilenmeye devam ettim. Ve o gün gelmişti. Derken fiyatlar yine zamlandı, bu durum bana çok koydu. Artık stratejik bir hamle yapmanın vaktinin geldiğini biliyordum. Babaannemlere gittiğimizde onun cüzdanından para çalıcaktım. Evet, o premium aşkı beni hırsız yapacak kadar hırpalamıştı. Ve babaannemin cüzdanını açtığımda elime gelen 10 lirayı hemen cebime indirip oradan uzaklaşmıştım. Artık her şey hazırdı. Gururla tekrar ininal almaya gitmiştim ve ablanın suratına attığım bakışı ablanın hayatı boyunca unutamayacağına emindim. O özgüvenle "abla at bakayım bunun içine 40 lira" demiştim. Abla nakavt olmuştu. Artık hiçbir şey beni durduramazdı. Ve o gün geldi çatmıştı. plati.ru'dan 8 dolara her şeyi değişen pre almak için rusça bilen birisini bile bulmuştum. Ve evet, artık premiumu almıştım. Onun verdiği mutluluğu o gün bu gündür hiçbir şey bana vermedi.
-
bende cok istiodum 60 gün boyunca her gün tıklayıp premium veren siteden almıştım sonra gitmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 14 Mart 2022; 22:24:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istediğim çok az şey var ve henüz hiçbirini başaramadım. bruh moment
-
Hayale ulaşmak da güzel değil ulaşmaya çalışmak da. Sadece hayal kurmak güzel bu hayatta tabi hâlâ kurabiliyorsunuz.
Üzücü fact time
Hayal ederken iyi güzel de, elde edince "hayal ettiğin gibi" olmuyor. Yani asıl güzel olan "hayal etmek" zaten
Neyse anladınız siz
İlk önce hâlâ bir şeyler hissedebiliyor musunuz diye sormak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 14 Mart 2022; 21:21:28 >
lolde mastera kasiodum 6 kere serilerden dusunce salmıstım
-
Bilmiyorum kız dışında olmadı o da olmasa da olurdu
Hayal ettiğim yeri kazandım, kampüsten 1sa uzakta olan yurt verdiler ve derslere yks’den daha çok çalışıyorum. Hayat mükemmel
ayfon almayı 1 yıl boyunca hayal edip sonunda almıstım sayılır mı
-
Hayalinize kavuşunca asıl hayal kırıklığını yaşarsınız ve bir süre sonra Jokere dönüşürsünüz
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ULANNNDSKDIXKEKDNXJD
85 kilo bench press haric basarim yok
-
ben de dia 1 de saldım eu da oynamıyom epeydir bok gibi oldu maçlar sarmıyor 0 macro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 14 Mart 2022; 22:17:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gecen sene hem master olup hem yks kazanma hayali kuruyodum
ikisini de yapamadim
-
seninle birçok konuda aynıyız, belki de sen bensin, belki de ben senim
pardon ben boynuzlandım onu unutmuşum ama onun dışında aynıyız galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 14 Mart 2022; 22:24:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Küçükken hep minecraft premium hesabım olsun istemişimdir. Burak Oyunda, Ahmet Aga, Türkçe Takıntılı Oyuncu, RulingGame, Wolvoroth ve daha nicelerinin cubecraft-hypixel gibi serverlarda oynamalarına çok imrenirdim. Bize kala kala sonoyuncu kalıyordu ve her el 1 hacker 5-6 makro kullanan adam gelmesi sonucunda artık bu durum kafama dank etmeye başlamıştı. Harçlığım günlük 3 liraydı. Ben okulda aç kalmayı göze almıştım, paramı biriktirmeye başlamıştım. Çok zordu o günler benim için, herkes öğle yemeğinde sucuklu tostunu yerken ben tüm mahçubiyetimle titrek bir sesle "ka-kanka alttan biraz verir misin :(" sorusunu soruyordum. Çoğu zaman aldığım cevabın hayır olduğunu siz de muhtemelen tahmin etmişsinizdir. Her neyse, günler günleri kovaladı ve ilk iş ininal almaktı. Gittim migrosa "abla bana ininal ver" dedim gururla çünkü 5 lira olduğunu biliyordum ve abla tamam diyince üstüne ekleyerek "en az içine de 20 lira atman lazım." demişti. İşte o an yine hayallerim yıkılmıştı. Çünkü bende sadece 20 lira vardı ve karta verdiğim 5 liradan sonra cebimde sadece 16 lira kalmıştı. Gerçekten inanamamıştım. Ardından geçen aç birkaç haftadan sonra tartıya geçtiğimde 7 kilo verdiğimi görmüştüm. İnanılmaz bir durumdu bu benim için. Çok zayıflamıştım, bağışıklık sistemim artık dayanamıyordu, yemek ver bana diyordu. Ama ben pes etmedim, çalıştım çabaladım arkadaşlarımdan dilenmeye devam ettim. Ve o gün gelmişti. Derken fiyatlar yine zamlandı, bu durum bana çok koydu. Artık stratejik bir hamle yapmanın vaktinin geldiğini biliyordum. Babaannemlere gittiğimizde onun cüzdanından para çalıcaktım. Evet, o premium aşkı beni hırsız yapacak kadar hırpalamıştı. Ve babaannemin cüzdanını açtığımda elime gelen 10 lirayı hemen cebime indirip oradan uzaklaşmıştım. Artık her şey hazırdı. Gururla tekrar ininal almaya gitmiştim ve ablanın suratına attığım bakışı ablanın hayatı boyunca unutamayacağına emindim. O özgüvenle "abla at bakayım bunun içine 40 lira" demiştim. Abla nakavt olmuştu. Artık hiçbir şey beni durduramazdı. Ve o gün geldi çatmıştı. plati.ru'dan 8 dolara her şeyi değişen pre almak için rusça bilen birisini bile bulmuştum. Ve evet, artık premiumu almıştım. Onun verdiği mutluluğu o gün bu gündür hiçbir şey bana vermedi. |
"Bağdat'ı almaya çalışmak Bağdat'ın kendinden daha güzeldi." demiş IV. Murad. İstediğiniz şey "o" değildir onun hayalidir. Ulaştığınız anda büyüsü kaybolur ve sıradanlaşır.
Temelde çoğu insanın hayali oldukça basittir çünkü sistem bunu emreder ama aynı zamanda sana sürekli umut satar ki heyecanını diri tutasın. Burada yazılanlar mesela, insanların aslında nasıl da aynı olduğunu kanıtlar nitelikte. Kişi ne kadar marjinal olmaya da çalışsa bu hamurla yoğuruldu ve onu uygulamaya programlı. Herkesin hayatta farklı bir amacı var gibi gözüküyor ama ipin ucunu takip ettiğinizde aynı yere çıkıyor. İnsanın kendini önemli gösterme çabası ne kadar da tuhaf... Korkuların, hedeflerin, müzik zevkin vb. henüz sen çocukken, hiçbir şeyden haberin yokken aşılanıyor sana ve sen hayatını buna göre yaşıyorsun. Hayal ettiğin şeyler senin mi? Yoksa sen hayallerinin bir oyuncağı mısın sadece? Sorulması gereken çok soru var ancak cevapları bulmak imkansıza yakın. Belki de size biçilen rolü oynamak en mantıklı yoldur seni uyutmaya ve unutturmaya çalışan mutluluğa ulaşmak için. Belki de hayat düşünmek için fazla kısadır, belki de hayali sandığı şeylerin peşinden koşmaya devam etmeli insan... |
anlatılmaz yaşanır daha yaşamadım |
Önceden hayal ettiğim şeyi gerçekleştirip hayalim olmadığını anladım
![]() |
Benzer içerikler
- stajyer avukat maaşı
- ayt fen deneme önerileri
- 90 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
- tyt biyoloji kaç günde biter
- bilgisayar mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X