Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.624
Cevap
59
Favori
386.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu konu süper birşey, üst konu olsun bu. 3 saattir bu konudayım

Edit: Vaybe, 4-5 ay sonra tekrar en baştan okudum konuyu. Hepsini unutmuşum, 3 saatim tekrar gitti ama iyi güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 11 Nisan 2007; 23:09:33 >
  • Adamın birini hıçkırık tutmuş!
    Öksürük dövmüş..
  • Ben Samsun'luyum.Hani "hadi ya" falan deriz ya Samsun'dada "hadi da" falan denir.Önceden açıklim dedim.Samsun'da oturduğum yıllarda kızlar Arabası olmayanla çıkmazdı.Belki hala öyledir bilemem.Bizim bi arkadaş bizi bi gün Kuğu pastanesine oturttu.Az bekleyin gelecem şimdi dedi.Biraz sonra bir araba yanaşyı pastanenin önüne.Bu arada dışarda oturuyoruz.Arkadaş yanımıza gelecek diye beklerken tanımadığımız iki kızın yanına oturdu.Kızlar öyle bakakaldı Arkadaş "Hadi daa.Araba daa. Verin daa"
  • bana msnde bi yaşlıı yalnız gavur do u speak english demişti??ben de wht am i doing dedim(tabi bayaaa ingilizce konuşmuştuktan sonra) soraa tabe gawur bşi olduu
  • 2. sayfaya kadar okudum...

diğer sayfaları da okuyacağım ama sonra...

şimdiden yazayım ben;

sınıftayız birgün...güneşli bir hava...yakıcı bir sıcaklık...ders matematik...hoca tahtada soru çözüyor...tam o anda ''oha kar başladı'' dedim.hoca dahil tüm sınıf pencerelere bakınca......................o yüz ifadelerini unutamam...
  • bugün bir kitap evine girdim yaşlı bir teyze orada çalışana sizde 3 lü takvim bulunurmu dedi oda yok ikili bulunur bizde dedi teyze 2 li nasıl oluyor diye sordu çocuk cevap verdi 3 lü nasıl oluyorsa ikilide öyle oluyor dedi koptum
  • Arkadaslar hepinizin ağzına saglık 2,5 saattir buradyım ve yeni bitti...tabi bende gülmekten bittim....

bende aklıma ilk geleni anlatayım, geçen sene derste şöyle olmustu..bizim hoca acaip sert bir adam.... kimse derste konusamaz....bizim kızlardan teki bizim arkdasa saati sordu; "saat kaç ?" diye bizim arkdasta patlattı "sana kaç lazım..." diye hoca dahil bütün herkes yerlerde.....
  • Dersanede,coğrafya dersinde:
    Hoca:Organik tarım çok pahalı bir tarım türüdür.Nerelerde yapılır bilen var mı?
    Ben:Nişantaşı...
    Şu an pek komik gelmedi ama sınıf kopmuştu
  • okulda bir gün en arka sıradaki iki arkadaş derste birbirlerinin kulak memelerini emerken gördüm oohaa ne yapıyorsunuz lan dedim o sıradada hocada en önden dersi anlatırken görüp çocuklara yüksek bir sesle

şşşşt lan arka taraf sevişiyomusunuz lan demişti adamların durumunu siz düşünün
  • Arkadaşlar çok güzel bir topic olmuş devamm :)) Bende yazayim bir tane.

Uzun zamandır göremedigim bir arkadaşa trende rastladım ve muhabbet etmeye başladık.Arkadas arkeolojide okuyor bende Bilgisayarcıyım ama ark bilg hiç anlamaz. Bir ara dediki:

-Sizde hackerlik öğretiliyormu? Oyle bir ders varmı? :)))) tabi ben cevabı yapıştırdım sonrada koptumm :))

-Oğlum sizde tarihi eser kaçakçılığı dersi var galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

okulda bir gün en arka sıradaki iki arkadaş derste birbirlerinin kulak memelerini emerken gördüm oohaa ne yapıyorsunuz lan dedim o sıradada hocada en önden dersi anlatırken görüp çocuklara yüksek bir sesle

şşşşt lan arka taraf sevişiyomusunuz lan demişti adamların durumunu siz düşünün

• quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

arkadaşla okuldan cıktık yolda yürüyoruz.öndede kızın biri gidiyo arkadas kızın yanına gitip slm yürüyelimmi dedi.kızda hayır diyince arkadaş aynen şöyle''koşalım ozaman'' dedi.halaa gülüyorum

çok sağlam laf etmiş beee :)
  • Mükemmel espriler var 2 saattir kesintisiz okuyorum gözlerim kızardı ağlamaktan Hele bazıları var ki daha da süperler. Ellerinize sağlık arkadaşlar, dehşet şeyler yazmışsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bizde arkadaşlar ile otobüsteyiz

Orta yaşlı bi kadın arkadaşa

''yavrum bi müsade ette oturayım size öğretmiyolar büyüklere yer verileceğini'' dedi

Arkadaşta

''yok teyze bu sene müfredata koymamışlar''dedi

Biz gülmekten yerlere yatttık bütün otobüs bize bakıyordu ilk durakta indik yoksa linc edilebilirdik

şimdiy ekadar okuduklarımda en güzeli buydu

Hakkaten benim de öyle. Öss ve eğitim sisteminin acı gerçekleri bunlar Bir de şu bedava çıkar belki olayı var ağladım resmen.
  • lisede din dersindeyiz hoca namaz kılabilmek için en az 4 dua bilmek gerktiğini söylüyo bi yandanda soruyo kaç dua biliyon diye
    sıra bana gelince 4 tane biliyom dedim
    hoca: hangileri dedi
    ben: 3 kuluvallah 1 elham

sınıf yarılmıştı
  • vayy be unutmuştum bu topiği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

işte koptugumuz an

Otobusteyız.arkadaslarla gıdıyoruz.Bırısı dısarı bakarken bırden ''uf goguslere bak'' dedı.bizde sazanızya atladık hanı hanı orda olm tam sekız tane dedı.bızde 4 tane kız arıyoruz tabı..olm hanı dedık.cocuk onune dondu dedıkı '' kopegı gormuyomusunuz lem''

bız yarıldık otobus bıze baktı.sonrada bır sonrakı otobuse bınmek zorunda kaldık.

burda hosuma gıden soforun espırısı.bızı otobusten attıda

bide ıngılızce dersındeyız..Hoca bıze ''ıcınde of gecen bi cumle soyleyın'' dedı..

Bende sessızce ''cumle degıl ama trabzon '' dedım..sınıf sustu.10 dakka sonra kahkaha seslerı geldı

• anlatması uzun sürer şimdi arkadaş üniversitede mükemmel bi espiri yapmıştı hoca bizi dışarı atacaktı az kalsın, gülmekten konuşamıyorduk
  • Üniversitede kantindeyiz.Ders arası çay muhabbet... Bilirsiniz.O arada arkadaşın biri tuvaletten yeni geldi ve bize katılacak.Ama şansya oturacak sandalye yok.Yan masada da bi kaç tane kız oturuyor ve boş olan iki sandalye var.Bizim arkadaş hemen yan masaya sarktı.

Yan masada ki kıza
    -Bayan sandalye boş mu? Diye sordu.
    Yan masada ki kız
    -Yok arkadaşım arçelik. Dedi.

Çocuk kuruyup kaldı.Tabi o an biz yerlerdeyiz.Daha sonra bu espri tüm bölüme kapak olmuştu.Artık kimse kimseye sandalye boşmu diye sormuyordu...
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.