Şimdi Ara

Hayatın Akışını Değiştirmem İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Lise 3. Sınıfım, derslerim kötü, sosyal hayat düşük ki çok yüksekti bi aralar mecbur ailem ders çalışmıyorsun diye düşüttürdü, spor olarak futbol var sadece o da gizli gizli, Kırşehirde yaşıyorum canım sıkılıyor hep, artık bir şeyler olsunda kurtulayım bu hayattan başka bir başlangıç yapayım üni vb diyorum ama ders çalışamıyorum motive olamıyorum vb vb vb.

Beyler yardımlarınızı bekliyorum. Tavsiyelerinizi.

• Bende lise 3 teyim ders çalışmaya başladım.
    Şarkı dinlemeyi bıraktım.
    Face kapalı.
    Saçı 3 numara yaptırdım değişiklik olsun diye.
    Dh den de ayrılıyorum yavaş yavaş.
    Haftasonu kesinlikle arkadaşlarla zaman geçirmeye çalışıyorum ya da en azından dışarıda 1-2 saat takılmaya çalışıyorum.
    Ve en önemlisi kendime hedef belirledim otur düşün saatlerce seninde bi amacın olacaktır.
  • biraz daha sık dişini üniyi ankarada oku.sonrası gelir zaten.
  • Kirsehirde ne kadar yuksek olabilur ki sosyal hayat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

Bende lise 3 teyim ders çalışmaya başladım.
    Face kapalı.
    Haftasonu kesinlikle arkadaşlarla zaman geçirmeye çalışıyorum ya da en azından dışarıda 1-2 saat takılmaya çalışıyorum.
    Ve en önemlisi kendime hedef belirledim otur düşün saatlerce seninde bi amacın olacaktır.

aynen bende ama müzik dinlemeyi bırakmadım, saçlar 3 numara Twitter facebook hesabımı sildim ama olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

Kirsehirde ne kadar yuksek olabilur ki sosyal hayat :)

demek istediğim kırşehire göre yüksek demekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abejew Peldyt

quote:

Face kapalı.

aynen bende ama müzik dinlemeyi bırakmadım, saçlar 3 numara Twitter facebook hesabımı sildim ama olmuyor

Hocam face twitter çok zaman yiyor inanın ben twitter kullanmadığım halde tarayıcıdan adres yazarak 8-10 kişinin twitlerine bakardım face yine anasayfayı okurdum kim ne yapmış kim nerede foto atmış hem insanın canını sıkıyor hem zaman kaybı görüştüğüm kişiler için whatsapp yeterli oluyor.Onun için face twitter olmadan devam edin.Alışırsınız elbet.Ben saçlarımı değişiklik olsun yani değiştimi insanlarda bende hissedeyim diye 3 numara yaptırdım yoksa baya uzun saçlarım vardı o yüzden dedim.
    Ve şarkı konusu ben şarkı dinlediğim gün çok mallaşıyorum hem şarkı sözleri melodisi aklıma geliyor hem o şarkıları bana dinleten aklıma geliyor o yüzden kötü oluyorum o yüzden böyle bişey yaptım tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

Kirsehirde ne kadar yuksek olabilur ki sosyal hayat :)

demek istediğim kırşehire göre yüksek demekti.

Takiliyorum zaten ;)

Emin ol ailenin dedikleri senin iyiligin icin yapmazsan ilerde pisman olucaksin

• e bak kırşehir demişsin. çalış kurtul işte ordan git istanbula, izmire, ankaraya, eskişehire. düşünsene çok değil 1 buçuk sene sonra hayatın tamamen değişecek. bembeyaz bir sayfa, iyi değerlendir bunu

sırf bu bile insanı ayrı motive eder bence çalışmak konusunda. ben ne insanlar tanıyorum bak lisede silik ezik tiplerdi üniversitede evrime uğradılar yanlarından 2-3 kız eksik olmuyor

sen bana ne istediğini söyle bi şehirden ( üniversite okumak bağlamında ) ben seni ona göre motive ederim.

çünkü inan bana yukarıda saydığım şehirlere her şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 30 Aralık 2012; 13:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

e bak kırşehir demişsin. çalış kurtul işte ordan git istanbula, izmire, ankaraya, eskişehire. düşünsene çok değil 1 buçuk sene sonra hayatın tamamen değişecek. bembeyaz bir sayfa, iyi değerlendir bunu

sırf bu bile insanı ayrı motive eder bence çalışmak konusunda. ben ne insanlar tanıyorum bak lisede silik ezik tiplerdi üniversitede evrime uğradılar yanlarından 2-3 kız eksik olmuyor

sen bana ne istediğini söyle bi şehirden ( üniversite okumak bağlamında ) ben seni ona göre motive ederim.

çünkü inan bana yukarıda saydığım şehirlere her şey var.

ıstanbul, izmir vb. şehirde pc mühendisliği vb istiyorum, hukuk ta olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Face kapalı.

Hocam face twitter çok zaman yiyor inanın ben twitter kullanmadığım halde tarayıcıdan adres yazarak 8-10 kişinin twitlerine bakardım face yine anasayfayı okurdum kim ne yapmış kim nerede foto atmış hem insanın canını sıkıyor hem zaman kaybı görüştüğüm kişiler için whatsapp yeterli oluyor.Onun için face twitter olmadan devam edin.Alışırsınız elbet.Ben saçlarımı değişiklik olsun yani değiştimi insanlarda bende hissedeyim diye 3 numara yaptırdım yoksa baya uzun saçlarım vardı o yüzden dedim.
    Ve şarkı konusu ben şarkı dinlediğim gün çok mallaşıyorum hem şarkı sözleri melodisi aklıma geliyor hem o şarkıları bana dinleten aklıma geliyor o yüzden kötü oluyorum o yüzden böyle bişey yaptım tavsiye ederim.

Aynen, benim 15 gündür kapalı ikiside

• güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.