Şimdi Ara

Hayatımızı nasıl kurtaracağımızı açıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ciddiyim, bu kesin tavsiyedir. Bilgisayarı cidden gerekmedikçe açmıyoruz. Hepsi bu. Gerisi zamanla düzelir. Telefon falan bile bir nebze kullanılmalı. Şu anda bile burada olmamam gerekir ama bu bağımlılık bizi bitiriyor ve bu bağımlılıktan azalta azalta kurtulamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he kayra

• Haklısın bir yerde dostum. Ama bu forum zamanınca Çaylanan Adam ı gördü. Çok bir şey değiştirememişti kendisi.
  • Çaylanan adam....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle doğru ve herkes de biliyor ama bir şey değişmiyor olmuyor yapacak bir şey yok insanları değiştirmek kolay değil böyle alışılmış böyle gider.
  • Bu, bilgisayarı ve teknolojiyi ne amaçla kullandığımıza bağlı. sen oturup sürekli facebook,twitter,chat falan yaparsan evet bilgisayar zararlı olur. ama o teknolojiyi gerektiği gibi kullanıp araştırma yaparsan, program,yazılım gibi şeyler öğrenmeye çalışırsan yararlı olur. günümüzde bu tür işlerden sağlam para kazananlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choqo -- 5 Şubat 2016; 18:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkagan

Haklısın bir yerde dostum. Ama bu forum zamanınca Çaylanan Adam ı gördü. Çok bir şey değiştirememişti kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar bağımlılığım yok arada açarım biraz takılır çıkarım,bağımlı olan birisinden belirgin bir farkım yok çünkü bilgisayarda harcamadığım vakti faydalı işlerle uğraşarak geçirmiyorum.Önemli olan bilgisayarı televizyonu telefonu kapatıp bunlardan uzak durmak değil.İstersen günde 5 saat pc oyna kalan vaktinde faydalı işlerle meşgulsen sıkıntı yok
  • yaşasın asosyallik

• Bunları bıraktığımız zaman da oturuyoruz bı farkı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

Bu, bilgisayarı ve teknolojiyi ne amaçla kullandığımıza bağlı. sen oturup sürekli facebook,twitter,chat falan yaparsan evet bilgisayar zararlı olur. ama o teknolojiyi gerektiği gibi kullanıp araştırma yaparsan, program,yazılım gibi şeyler öğrenmeye çalışırsan yararlı olur. günümüzde bu tür işlerden sağlam para kazananlar var

Biliyorum hocam, benim içinde bulunduğum mühendislikte de yazılım bir nebze önem arz ediyor ve benim de aslında kendimi yazılımda geliştirmem lazım ama maalesef forum bağımlılığı gibi eksik pürüzlerimi ortadan kaldırmalı ve hatta oyun konusunda bile günde 1 saati geçmemeliyim. (Ki çoğu zaman oyun oynamam)

Evet, bu arada, bilgisayarı bıraktıktan sonra da yapacaklarımız bizim elimizde ama en büyük atılım bu olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O halinle tavsiye veriyorsun.ULAN garip malukat internet olmasa sosyal hayat ve dışarıda bir hiçsin,allahtan internet varda insanlara paylaştığın zıçmıkları gösterebiliyorsun.Bilgisayar diyor bir de git spor yap yemek yemekten balinaya dönmüş yaş 30 olunca kalp diyabet bin bir türlü hastalık çıkacak inşallah sonun se7endeki şüşgo gibi olur.
  • Bilgisayarı ye ve kurtul.
  • ne diyosun ya obez
  • Asıl bilgisayarı bırakmazsam ve dışarıda dolaşmazsam sonum daha kötü olacak. Sizin tek beceriniz de aşağılamak bana kalırsa. (Başka beceriniz vardır belki ama aşağılamak ilk sırada yer alır, öyle insanlarsınız siz) 30'uma gelmeden gitmemek için bilgisayarı bırakmak şart.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skull Crusher

Asıl bilgisayarı bırakmazsam ve dışarıda dolaşmazsam sonum daha kötü olacak. Sizin tek beceriniz de aşağılamak bana kalırsa. (Başka beceriniz vardır belki ama aşağılamak ilk sırada yer alır, öyle insanlarsınız siz) 30'uma gelmeden gitmemek için bilgisayarı bırakmak şart.

hocam bırakmak gerek biliyoruz ama nasıl bırakıcaz. önemli olan bıraktıktan sonra yerine dolduracak şeyler bulmak ve bu şeyler de en az bilgisayar kadar zevk vermeli ki bilgisayarsız kalmaya devam edebilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz Yabgu

ne diyosun ya obez

direk tahrik içgüdüsüyle yazılmış bir mesaj konu sahibi gülüp geçiyor bunları görünce emin ol.

@SKULL CRUSHER

en iyisini yapmışsınız, farklı hobilerle meşgül olmamız bunu başaramıyorsak bile pc de geçirdiğimiz zamanı optimum kullanmak en iyi çözüm olacak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

quote:

Orijinalden alıntı: Skull Crusher

Asıl bilgisayarı bırakmazsam ve dışarıda dolaşmazsam sonum daha kötü olacak. Sizin tek beceriniz de aşağılamak bana kalırsa. (Başka beceriniz vardır belki ama aşağılamak ilk sırada yer alır, öyle insanlarsınız siz) 30'uma gelmeden gitmemek için bilgisayarı bırakmak şart.

hocam bırakmak gerek biliyoruz ama nasıl bırakıcaz. önemli olan bıraktıktan sonra yerine dolduracak şeyler bulmak ve bu şeyler de en az bilgisayar kadar zevk vermeli ki bilgisayarsız kalmaya devam edebilelim.

Bitirilmeyi bekleyen kitaplarım var. Yapmam gereken yürüyüşler var. Arada sinemaya gidebilirim. Bence benim asıl sorunum tek kelimeyle "tembel" olmam. Bunu da önce bilgisayarı çok açmayarak, sonra da özellikle kitap okuyarak ve dışarıda yürüyüşler yaparak, hatta önce şehirde, sonra ülkede, sonra da dünyada gezerek yapabilirim. (Dünyada gezmek kısmı zaman alabilir) Kitap ve yürüyüş birleştirilebilir. Misal oturacak bir yere kadar yürüyüş yapar, orada okur ve geri dönerim. Açık havanın bünyedeki etkisi yadsınamaz. Açık havaya çıkmamanın dengesiz saat düzeninin depresyona sürüklediğinin bilimsel yanları var.

@DRHLecter, çok sağ olun hocam.

• Nolcak onlari birakinca kös kös oturcaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.