Şimdi Ara

Hayatimin En Buyuk Paradoksu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bunu dusunmeye bugsbunny cizgi filmlerini izlerken baslamistim simdi aklima geldide sizinle paylasayim dedim. Ucurumdan bir piyanoyla duserken son anda atlasak bize bisey olurmu sorusunu hic dusundunuzmu?Bide malumunuz asansor olayi var asansor tam dusevekken ziplasak bisi olmaz gibi geliyor ? Benden baska boyle dusunen var miydi beyler? Merak ediyorum acaba sadece benmiydim.

Edit:Laf anlatamama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VV ABSTRAKT -- 2 Eylül 2013; 6:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşey hızını yok edemezsin her türlü ayakların omuzlarından çıkacak kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Düşey hızını yok edemezsin her türlü ayakların omuzlarından çıkacak kardeşim

Sana inat yuzustu atlarim. Omuzlarimda ayaklarimda yerinde kalir en azindan yatay olarak.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VV ABSTRAKT -- 1 Eylül 2013; 18:10:27 >
  • Zıplamak için gerekli olan şeyi bulamazsın. Çünkü piyano sabit değil bu eğer sabit olmayan birşeyden zıplayabilseydin havaya zıpladığında bir kez daha zıplar ve daha yukarı çıkardın. Bu sayede uçabilirdik. Yere değdiği anda katılar basıncı ilettiğinden piyano ile yakın akraba olurdunuz.

• 1. O sırada öyle bir şey aklına gelmeyecek
    2. Yüksekten düşerken asla ayaklarını piyanoya denk getiremeyeceksin
    3. Ayaklarını piyanoya denk getirebilsen bile yer çekimi seni affetmeyecek
  • Beyler zaten ise yarar demiyorum benim gibi dusunen var mi diyorum. Fizik dersine dondu konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygulu

kafa ustu dus beynin gtünden cıksın

sebepsiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • piyanonun üstü ayrı bir evren veya ortam değil, ikinizin bağımsız birer hızı var. değişen tek şey, kendini yukarı itmeye çalıştığın için hızındaki küçük bir değişim olabilir ama bunu başaramazsın.
  • Yaş kaç ona göre cevap vereceğim

• piyanoyla aynı hızla düşersin yer çekimine göre.yere yakınken atlarsan kurtulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Yaş kaç ona göre cevap vereceğim

19 da yukarda cevap veren hicbir arkadas anlamamis. Benim gibi dusunen yokmuydu dedim adamlar bana olmayacagini anlatmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

sebepsiz

aynen

• gg

• Bi de kuantum demiş. Asansör olayı tamamaen farklı bir şey, asansörün altında hava sıkışıp kurtulabiliyor ama en temel fizik konularını bilseniz olmayacağını anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Bi de kuantum demiş. Asansör olayı tamamaen farklı bir şey, asansörün altında hava sıkışıp kurtulabiliyor ama en temel fizik konularını bilseniz olmayacağını anlarsınız.

4. kez cevap veriyorum. Ben olur demiyorum tabiki olmaz. Benim gibi dusuneniniz varmiydi .

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Züppe Zengin

Beyler zaten ise yarar demiyorum benim gibi dusunen var mi diyorum. Fizik dersine dondu konu.

Senelerdir bende merak ediyordum

Yada tam değdiği saniyesine sıçrama bitseydi nolurdu
  • Ben düşünmüştüm. Olur ama normal bir insan o zamanlamayı ve itme gücünü çıkaramaz. Yani bize olmaz

Şimdi daha büyüğü geliyor: Bu cümle yanlış.
  •  Hayatimin En Buyuk Paradoksu

Şu filmdeki bir sahne geldi aklıma kaldn taşları fırlatıyordı adamda zıplayıp taşlardan seke seke gidiyordu bunun olması senin dediğinin olmasından daha münkün birşey

• bilesin yıllardır düşünüyordum tek değilsin yani

edit: fizik dersiyle tanıştıktan sonra yıllardır düşünmeyi bıraktım teorimi çürütmüş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANTE SENPAI -- 1 Eylül 2013; 18:57:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.