Şimdi Ara

Hayatımın bir anda kötüleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Ben buraya biraz içimi dökmeye geldim. Bu sene mezun oldum liseden, lise dönemimde 9.10.11 çok iyiydi benim için ama bu sene beni maffetti. Eskiden çevremden yanlış anlamayın egoluk kasmıyorum, Yakışıklısın iyisin hani bakan bakanaydı ozamanlar pek hatırlamıyorum ama yediğime sağlığıma dikkat ederdim. 2023'de dizimden sakatlandım ve okulumun 1 dönemi evde geçti ve dolasıyla kilo aldım. Her nekadar çaba göstersemde zayıflıyamıyordum. Sonuçta hareket yok :) 2023'de 84 kilo civarındaydım boyum da 1.85 gayet iyiydi o vücuduma şuanda ise 104 kilo ve aynı boydayım yani tipimi bozan beni çirkin yapan kilom mu bilmiyorum sadece yüzüm değil bütün vücudum resmen yağ dolu inanın aynaya bakamıyorum artık bir avm gideyim gezeyim edeyim keyfim kalmadı ama çok istiyorum ki aslında. Saçlarım genetik olarak dökülmeye başladı. Elbiselerim artık olmuyor onlar bana olmadıkça daha da kötü oluyorum. Yani bana belki de bir çoğunuz pskilojik bir tedavi alman gerekli diyebilir. Ama ben kendimdeyim ve kendim verebileceğimi biliyorum ama dediğim gibi hiç denesemde olmayacak gibi geliyor artık bir boşluktayım. Son olarak çevremden artık nefret etmek üzereyim yakın çevrem kilolusun eskisi gibi değilsin yakışılı değilsin çirkinleşmişssin ben normal bir yerde otururken bile gelip bana bu söyleniyor. Bana ne önerirsiniz benim gibi hayatın bir dönemi zorlanan varmı ? :) çok teşekküler şimdiden.

• En kısa sürede profesyonel yardım alın.

• Mezun senesini bitirmiş yeteneği olmayan ne seveni ne dostu olmayan biri olarak çok iyi anlıyorum tip bende hiç olmadı kimsenin ilgisini çekemiyorum bu sadece aşk değil arkadaş olarakta herkes soğudu benden bende milletten soğudum yaşama dair pek bir hevesim de kalmadı artık günü doldurmaya bakıyorum ben gerisi boş ne zaman ölürsem artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alex6265 kullanıcısına yanıt

Öyle demeyin hocam Rabbim bir gün illaki yüzümüzü güldürecek herkes bu hayatta bir çöküş yaşıyor bu halimizede şükür sağlımız yerinde olduğu sürece, Ben 2 kere yüz felci geçirmiş insanım çok hastalıkla uğraştım belkide bundan dolayı bir depresyonda olabilirim :) Dediğim gibi o insanlarıda en iyisi silin hayatınızdan soğutmayın bırakın onlar sizi bir gün arar illaki. Rabbim hepimizi bir şeyle imtihan ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaym2 -- 25 Haziran 2024; 16:59:16 >
  • astegon kullanıcısına yanıt

Sanırsam dediğiniz gibi yapacak birşeyim kalmadı artık ilaçlarla düzeleceğim.

• eaym2 E kullanıcısına yanıt
    Valla kral ben artık eskisi gibi inançlı biri değilim ama teşekkür ederim yine de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eaym2 E kullanıcısına yanıt

Kafana göre ilaç alma.

Önce bir psikoloğa git. O zaten duruma göre seni Psikiyatriste yönlendirecektir.

Bu işler profesyonel yardım almadan düzelmez.

Ayrıca bu yollardan geçmiş, kamyon kamyon ilaç yutmuş biri olarak diyeceğim; çıkış elinde.

Kilo dediğin nedir. Verirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.