Şimdi Ara

Hayatımı ortaya koyuyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlığı yanlış okumadınız , şimdi sizlere bu sınav senesinde kendi oynadığım kumardan bahsedeceğim . Tyt den çok kaynak çözdüm ama bi etkisini göremedim en fazla 87 yaptım. Ayt den de kaynak çözecektim ki Karekök ayt , fenb ayt ve birey b matematik kaynaklarını çözdükten sonra matematikte aynı soruların birbirini hep tekrarladığını farkettim . Bu yüzden kalan zamanda ayt fen derslerinde soru bankası çözmeden sadece konu anlatım çalışmaya karar verdim. Sınava 45 gün kala tüm konular bitiyor , sadece belli başlı konulardan 1 yada maksimum 2 test çözerek ilerleyeceğim . Son 45 günde ise ayt matematikten 4 5 yayının denemelerini çözeceğim . Çıkmış sorular haricinde ayt matematikte 112 yayınları , 5 12 13 yayınları , endotermik yayınları ,kAydın yayınları gibi çözülmesi gereken denemeleri aldım ve zulaladım . Toplamda 90 küsür ayt matematik denemem var , ve fen derslerinden ise her dersin en iyisi olan yayını aldım , fizik 30 lu nihat doğan denemeleri , kimyadan kAydın yayınları , ve biyolojiden yanıt yayınlarının çözümlü denemelerini aldım , toplamda da fenlerden diğer ıvır zıvırlarla 90 küsür denemem var . Hedefim ege tıp , ilk 5000 e girmem lazım . Sadece deneme çözerek ne kadar ilerlenebilir bunu bu sene deneyeceğim , diğer türlü normal çalışsam da zaten mezuna kalacağıma eminim. Biraz da işin fantezi kısmındayım son 45 güne çok güveniyorum.

Ne dersiniz arkadaşlar ? Planım nasıl ? Sizce ilk 5k ya girebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçen seneki aytnin kolay olması, geçen senenin tyt puanının bu sene geçerli olması ve tek senelerde sınavın zor olması (cidden böyle bu arada:D) gibi etmenler var dolayısıyla sadece konu çalışmanız biyolojiden ve organikten işinize yarayabilir ama fizik için pek umutlu bakmıyorum, yine de kendiniz bildiğiniz gibi yapın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hahahaha teşekkürler dostum , Umarız başarırız

• Up

• Dostum bu plan tutmaz. Konu anlatımında basit bir iki şey yazar ama sorularda binbir türlü şey sorar, fizikten soru bankası çöz bence. Yine de sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 21 Nisan 2019; 17:3:29 >
  • Teşekkür ederim , düşünceleriniz benim için çok önemli ,

• Soru bankası çözmeden olmaz hocam ne fen ne mat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye birincisi röportajında konu anlatımına ayırdığı vaktin soru çözümüne ayırdığı vakitten çok daha fazla olduğunu söylüyor. Ömer faruk doğru'nun kanalında bulabilirsin

• RobertJamesFischer R kullanıcısına yanıt
    Sen ne düşünüyorsun kanka matematik için konu anlatıma bir tık daha abanıp şu sıralar testi azaltsak daha çok faydası olur mu ?
  • Desteklediğim hede. İlk 5K olmasa da ilk 40K zorlarsın kardesim

• okumayın nihat doğan denemesi
  • kimanuel kullanıcısına yanıt
    Matematik için hiç sanmıyorum. Diğer dersler için olabilir ama ben matematiği 2018 tyt ayt de 37,5 yapan birisi olarak tamamen denemeyle yaptım diyebilirim

• O yayın adları ne öyle hocam
  • Reklam yapmak istemedim

Teşekkür ederim hocam , çok iyi hissettirdiniz

• barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Bende çok merak ediyorum nolacak acaba sonucum hocam , İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Teşekkür ederim yorumunuz için

Hocam kaçtan mezunsun ya 37 ayt mat nedir

• Septsept kullanıcısına yanıt
    Sayısal 6k hocam

• Up

• hocam sonuç ne oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.