Şimdi Ara

Hayatımı Etkileyecek ÇEKO mu İktisat Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımı etkileyecek bir karar vereceğim. Tekrar hazırlanma şansım yok.
    Sizce istanbul üniversitesi 1. öğretim çeko mu, Marmara üniversitesi ikinci öğretim iktisat mı?
    hangisi hem özel sektör adına hem kpss adına daha iyidir?

• İktisat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

İktisat

lys matematikten 20 net civarında yapabilecek kadar matematik bilgim var. iktisatta zorlanır mıyım?
    işletme de düşünürüm aslında ama anadolu yakasının bir ucunda oturuyorum. Marmaranın işletmesi bahçelievlerde, istanbulun da avcılar da. O nedenle eledim onları.
    Marmara ikinci öğretim iktisat diyorsunuz yani?
  • İktisat biraz zorlar ama yapilmicak degil zaten çan var kpssde iktisat başı çeker

• quote:

İktisat biraz zorlar ama yapilmicak degil zaten çan var kpssde iktisat başı çeker

marmara ikinci öğretim geçen sene 129 binle almış. ben 116 bindeyim. gelmeme ihtimali yoktur sanırım?
  • Galiba istanbul iktisat io kapanmis onu tercih edicek olanlar marmaraya kayabilir ama gelir bence

• quote:

Galiba istanbul iktisat io kapanmis onu tercih edicek olanlar marmaraya kayabilir ama gelir bence

aynen ben de onu istiyordum ama bu sene şansımıza kapanmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu Eczacılık mı
    10 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç hayatını etkileyecek bir karar değil. babadan dededen kalma aile şirketiniz yoksa hangisini seçersen seç işsiz kalacaksın. dediğin bölümlerin kaldırım mühendisliğinden hiçbir farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

hiç hayatını etkileyecek bir karar değil. babadan dededen kalma aile şirketiniz yoksa hangisini seçersen seç işsiz kalacaksın. dediğin bölümlerin kaldırım mühendisliğinden hiçbir farkı yok

abicim sen ne okudun çok merak ettim.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    benim mesajımı eksilemişsin ama hayatın gerçekleri bunlar. ne yazıkkı üniversiteye girince anlayacaksın ama baba parası yemek tatlı geldiğinden sessiz sessiz üniversiteyi bitireceksin. emin ol bir öğrenci en az 1000 lira gideri oluyor. barınma-beslenme-ulaşım-kırtasiye giderleri vb. senede 12bin lira. 4 yılda 48 bin lira eder. hadi yaz aylarında sadece yurt parası veya kira vereceksin onları düşelim. 45 bin lira etsin. 45 bin liraya git iş kur hayata atıl daha faydalı olur. zaten dediğin bölümlerde de mezun olsan cahil ama zengin bir adamın iş yerinde çalışan olacaksın. ne fark etti sonuçta yine esnafsın yani. niye o cahil ama zengin patron sen olmayasın?
    mevzu sadece diploma ise işletmeymiş iktisatmış açıköğretimden de okunuyor. hem de diplomada açıköğretim de yazmıyor. ortamlarda örgün okudum dersin kim bilecek

• iki bölümde de meslek öğrenmezsin. o yüzden çok büyük fark yok aralarında. sen sosyal imkanları yüksek olanı seç
  • quote:

İktisat biraz zorlar ama yapilmicak degil zaten çan var kpssde iktisat başı çeker

kpss de başı iktisat nasıl cekıyor anlamıyorum kpssde başı maliye bölümü çeker her dersten azar azar görür ve kpss de calısmadan yapar soruları. 2.sırada iktisat çeker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.