Şimdi Ara

Hayatımı Elime Yüzüme Bulaştırdım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Durumun özeti aslında böyle hayatımda hangi adımı atsam çok kolay bi adım bile olsa elime yüzüme bulaştırdım. Üniversite öğrencisiyim bununla beraber derslerimi astım, uğraştığım işlerde çok kolay gibi görünsede elime yüzüme bulaştırdım. Özel hayatımı aynı şekilde elime yüzme bulaştırdı. Herkesle bir sorun yaşamaya başladım en yakınım dediğimle bile. Spor yapıyordum düzenli besleniyordum onu da, maddi açıdan hayatımı da elime yüzüme bulaştırdım. Hayatımda şuan herşey berbat gidiyor desem yeri var. Allah'a şükür şuan ailem konusunda şanslıyım. Maddi açıdan vs. kötüyüz ama sağlıklılar. Bu da benim şuanki tek dayanağım oldu. Bu böyle ne kadar sürecek bilmiyorum. Hepsi zincirleme birbiryle bağlantılı mı yoksa ben mi hepsini karıştırdım bilmiyorum ama durum böyle. Bunların dışında da film izlemek, kitap okumak hayattan zevk aldığım şeyleri bile yapmıyorum yapamıyorum diğer şeyleri düşünmekten uğraşmaktan. Diyorumki her sabah bügün farklı olucak ama illa birşey çıkıyor. Ufak şeylerin altında bile ezilmeye başladım.

• Tek derdin bunlar olsun
  • Yaşa gitsin nolcek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Yaşa gitsin nolcek.

Iyi guzelde hocam belli bir sorumluluk aliyorsunuz ve sonra eline yuzune bulastiriyorsunuz. Insanlarin yuzune bakamiyorsunuz. Size guvenenleri bosa cikartiyorsunuz ki yarida da birakamiyorsunuz isleri ve hersey gitgide daha da kotu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tender Branson T kullanıcısına yanıt
    Sorunun sadece tembellik gibi geldi bana ,maddiyat dışında çözülmeyecek derdin yok gibi dostum, en büyük derdin bunlar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayattaki herşeye iş olarak yaklaşmaya başla hocam. the godfather ı izle ve işadamı ol.

bir veya birkaç işe başla ve onları bitirmeden başka adım atma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilinmi terketti?
    Ayrıca sağlığın var ailen yanında daha ne istiyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Kendime İyilik Yaptım
    2 hafta önce açıldı
    h
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkesin bir derdi var saglik olsun :) iyi açıdan bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.