Şimdi Ara

HAYATİMİ DUZENE SOKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigarayi biraktim (su an itibari ile biraktim icmem bidaha)
    Ygs pek iyi gecmedi. Lys baslamamistim dogru duzgun bu gun fena cslismaya basliyorum.
    Zayifim bide kilom cok az. Sigarayi birakmanin etkisiyle yemek yiyip kilo almaya baslamayi planliyorum bi 10 kg yeterli olucaktir.
    Darisi basiniza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sigarayı bırakmadım. Bir daha ki ocak ayına kadar sabredeceğim.
    ygs iyi geçti diyen görmedim. Lys çok iyi diyen de görmedim. Şaka bir yana arkadaşlar 80 kusür gün sadece. Mezuna kalmayı falan düşünmek tamamen saçmalık. Mezuna kalsan bile seneye yine Lys konuları karşına çıkacak.
    En son lys sınavından çıkana kadar mezuna kalmayı falan aklınızdan geçirmeyin.
    SIKIN BUNALIN AĞLAYACAK HALE GELİN AMA ÇALIŞIN :) Faydasını elbet göreceğiz :)
  • Ulan hiç sigara içmedim.Sınftakiler tam bir bağımlı birisi deseki sigara iç Boüne alalım seni vallahi kabul etmem.Beyler şimdi için sigaraları çalışın hayatın cefasını çekin.40 dan sonra hastanelerden çıkamayıp yine cefa çekceksiniz.iÇKİYE SİGARAYA HAYIR.SPORA EVET!
  • hocam bişey diyim mi çok kişiden tecrübe etmiş biri olarak kendini düzene sokma isteği rahatsızlığından kurtul öyle insan bir günde kalktım düzenliyim olmaz hayatında düzensizlik oluşturan şeyleri yavaş yavaş düzelt kendini sarsma sigarayı bırakman güzel. ama hiç çalışmazken birden gelip 10 saat çalışma yani yavaş yavaş yüksel.
  • sigarayı sınav senesinde nasıl bırakıyorsunuz 1.haftada elim ayağım titriyor
  • Revolved kullanıcısına yanıt
    Bilkent reis sende mi sigara içiyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

sigarayı sınav senesinde nasıl bırakıyorsunuz 1.haftada elim ayağım titriyor

Haci su an tika basa yemek yedim evde ice tea var ice tea sigarada en sevdigim ikilidir. Canim baya istiyo su an ama dayanmam lazim. En azindan kilo aldiktan sonra baslarim tekrar. Sigarayi birakma sebebim zayif olmam. Baska birsey degil. Yoksa icerken gayet keyif aliyorum ve seviyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten sınav senesinde sigarayi birakmak buyuk irade.

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

gerçekten sınav senesinde sigarayi birakmak buyuk irade.

Hocam dedigim gibi sigarayi su icerken cok zevk aliyorum. Hatta hicbir sikayetim yok sigarayla iyiki var da diyorum ama benim kilo almam lazim. Sigarayi birakinca istah aciliyor diyorlar. Benim su an canim sigara istedigi icin devamli birseyler yiyip iciyorum istek gitsin diye. Kilo aldiktan sonra tekrar basliyicam. Birde sabahlari burnum kupkuru oluyor ve bogazim yaniyir biraz. Belki sigaradandir ona iyi gelir. Yoksa sigarasiz hayatin pek tadi yok bence. Birseyi beklerken sigara yakiyirsunuz normalde 10 dk bos bos otursaniz zaman hayatta gecmez ama sigarayla su gibi geciyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.