Şimdi Ara

HAYATIMI ANLATIYORUM, FAZLA UZUN DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hepinize, 16 yaşındayım bunu söyleyeyim önce. Lise 3. sınıfa gidiyorum ve diğer insanlardan farklı olduğumu düşünüyorum, ergenlik falan diyeceksiniz belki ama değil bence. İnsanlar beni ezmekten mutluluk duyuyor, bende ne yapayım elim ayağım bağlı zayıf cılız biriyim zaten. Sadece böyle gelip arada enseme tokat patlatmalar sıradayken yüzüme vurmalar falan değil sınıfta yoklamada adım geçerken yoklamayı alan adımı değilde burun diyor (burnumun şekli bozuk). Eskiden beri ileride hep iyi insanlarla karşılaşacağımı falan sanıyordum ama hiç olmadı bu. Zayıfsan spora falan git diyecekseniz eğer, param yok, dershaneye gideceğim ona da para yok, yazın çalışacağım artık. Her neyse, rutin bir günümü anlatayım size, sabah evden çıkıyorum okula gidiyorum, dalga geçiliyor, ders dinliyorum, dönüyorum, evde ders çalışıyorum yemek falan sonra uyku. Bundan sonra okuldan sınıftan soyutlayacağım zaten kendimi, teneffüste falan yemek yiyorlar ben yemiyorum içlerinden fakir demesinler diye falan her teneffüs bahçeye çıkıp bankta oturacağım bu günden sonra, hemde o zaman teneffüste benle uğraşmazlar. Okul hayatımdan değilde birazda normal hayatımdan bahsedeyim, ailem aşırı muhafazakar (belki bunun bende bir etkisi vardır o yüzden yazdım). Akrabaları falanda muhafazakar hep, baba tarafından örnek vereyim; babaannem okulun dinle alakalı şeyler öğretmediği için babama boşuna okuduğumuzu söylüyordu hep mesela. Aile içinde, akrabalar arasında ve okul hayatımda çok pasifim. Kimseyle gidip muhabbet kurmam boş boş otururum işim olmasa bile, insanlarla konuşmayı sevmem (nedendir bilmem). İstediğim iki şey var, birincisi mühendis olup kendi ayaklarımın üstünde durmak, ikincisi sevdiğim ve beni seven bir insan bulup hayatımı onunla birleştirmek. Ben buyum, okuduysanız teşekkür ederim. İyi akşamlar.

• öncelikle şunu söylemeliyim ki knight online ise hayat offline.
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçilmek istemiyorsan kendinle dalga geçmeyi öğrenmelisin.Onlar sana laf söyleyince sen de gül kendine. Fazla tepki verdiğin için devam ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende geçiyorum, onlar dalga geçince falan bende gülüyorum ama kesmiyorlar
  • Meslek liseliysen normal. Oralarda fazla çevre bekleme zaten.

• Hedeflerine yönel boşver arkadaşları iyi yerlere gelirsen iyi insanları yani benide gör

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknik lise mezunu biri olarak şunu söyleyebilirim. Umursamamayı öğren. Çünkü boş ve cahil insanla tartışmak senin seviyeni düşürür ve kaybedersin. Sen şimdiden ygs lys çalışmaya başla ve İngilizceye biraz yakınlaş. Meslek lisesini çürük bir basamak olarak düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Njord113

Teknik lise mezunu biri olarak şunu söyleyebilirim. Umursamamayı öğren. Çünkü boş ve cahil insanla tartışmak senin seviyeni düşürür ve kaybedersin. Sen şimdiden ygs lys çalışmaya başla ve İngilizceye biraz yakınlaş. Meslek lisesini çürük bir basamak olarak düşün.

Siz ne durumdasınız hocam şuan ? teknik lisedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Teknik lise mezunu biri olarak şunu söyleyebilirim. Umursamamayı öğren. Çünkü boş ve cahil insanla tartışmak senin seviyeni düşürür ve kaybedersin. Sen şimdiden ygs lys çalışmaya başla ve İngilizceye biraz yakınlaş. Meslek lisesini çürük bir basamak olarak düşün.

Kırklareli üniversitesinde Enerji sistemleri mühendisliği okuyorum. Lise ile arada oldukça fazla fark var. Sadece sabret zaman her şeyin ilacıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Kırklareli üniversitesinde Enerji sistemleri mühendisliği okuyorum. Lise ile arada oldukça fazla fark var. Sadece sabret zaman her şeyin ilacıdır.

Sabır

• hangi semtte oturuyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.