Şimdi Ara

Hayatımdan hiç memnun değilim sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başta olmak üzere kendimle ilgili sorunlarım var.Çok aşırı büyük bir kafam var.Eblek koca suratlıyım.Hiçbir çözümü yok tamamen kemik yapısı ile alakalı.Hiç fotoğrafım yok.(çocukluk fotoğrafları dahil)Olsada moralim bozuluyor direk siliyorum....Aynaya bakarken kendime tahammülüm yok.İhtiyaç dahilinde bakıyorum.Şu kıyafeti alayım bir üzerime giyip deneyeyim nasıl olmuş aynaya gidip bakayım gibi bir durum hayatım boyunca olmadı..
    Özet olarak özgüvenim yok...

Yaşımıda belirteyim 20 yaşındayım...
    Hala ailemle birlikte yaşıyorum.Kış ayları hariç.Bu durumdan çok rahatsızım ve çok bunalıyorum sıkılıyorum.Tüm bunlara rağmen üniversite okuyorum.1 senede sınıfta kaldım.Tüm koca bir yılı alkol alıp kafamı dağıtmakla geçirdim.
    Bu sene tekrardan başlıyacam.Öğretmenlik okuyorum.İleride öğretmenlik yapabileceğimi düşünmüyorum.Niye yazdın senin yerine birisi okuyabilirdi diyebilirsiniz.Lisenin son iki yılı ağir depresyondaydım hastaydım.Ygs lys çalışma gibi bir durumum olmadı.iki sınavdada barajın üstünde puan aldım.Çok hastaydım ve olayların farkında değildim.Ailemde evden postalamak istiyordu bir kaç bölüm ve ögretmenlik tutuyordu yazdırdılar gönderdiler.O sene içinde intihar girişimim oldu ve alkol alıp sabahlara kadar ağladıgim bir gün sonunda biraz kendime geldim.Şuan kafa olarak rahat ve sakinim.tabii birazda alkol sayesinde oluyor.

Arkadaşlarım yok.Hiç kimse yok..
    Rehberimde 5 6 kişi kayıtlı su servisi restoran numaraları hariç...
    İnsanlarla paylaşacak birşeyim yok.Sürekli mutsuzum zaten gören kacar.
    Şuan aile tatilindeyiz.2 3 günlük denize mecbur geliyorum.Ailemle çok vakit geçirmekten hoşlanmıyorum.eşşek sıpası gibi olmuşum ztn neyse ki 3 günlük...

Okuduğum şehire gitmeye can atıyorum.Yalnız tek başima evde kaliyorum orda.Can atmamın sebebide hergün rahatça içki içebilmek.Aile evi bunalıyor insan seneye gelmeyecem insallah bayramdan bayrama...
    Berbat bir hayatım var ve yaş 20...
    Neler yapabilirim

napmalıyım

Bir işe girip kendi hayatımi kurma yaşım geldi.çevrem yok bir iki yere başvursam dönen olur mu bilemiyorum.
    Bunaldım çok bunaldım herkeste olan hayat gaiyesi bende fazla oluyor.
    İnsanları sevmiyorum kendimi sevmiyorum.Arkadaşlarım dostlarim sevgilim hiçbirşeyim yok Yaş aldi başını gidiyor.Sorunlar çözülmüyor.Uzuyor gidiyor uzuyor gidiyor bira yuvarliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonİskoc90 -- 28 Ağustos 2016; 2:04:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Montla sıç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sensin sen ve kişilik yapın. Mutsuz sıkıcı bir insansın çözüm sende

• Üniversite de nasıl çevre edinemezsin dostum? Dış görünüşün kötüyse bunu başka türlü kapat. Seni dış görünüşün ezenleri sen fikirlerinle, bilginle veyahut iyi olduğun herhangi bir şeyde ez.
  • Sonİskoc90 kullanıcısına yanıt
    önce şurda bi anlaşalım kusursuz insan yoktur kendini kusursuz sanan aptallar vardır durumu kompleks hale getirmişsin kafana kazınmış doğal olarak yanında depresyonda hediye gelmiş seninde söylediğin gibi.Ayrıca ben öyle abarttığın kadar koca kafalı olduğunu düşünmüyorum

bak bu durumun tek çözümü var vücut geliştirme çoğu insana dikkat et vücut gelişirken kafa küçücük kalır sende biraz vücut çalışırsan bence hiç kafan dikkat çekmez (bak hala abarttığın kadar koca kafalı ve koca suratlı olduğunu düşünmüyorum)
  • Zamanında sişko ve gözlüklü oğlanlar gördüm. çok özgüvenlilerdi. Sende olabilirsin? Biraz yeni arkadaş edin onlarla iç. Kafanı boşver modellil yapmaya gelmedin dünyaya. Eğlenceli bir kişilik ol. veya dene.

• Görmedim dünyada huzur bulanı hocam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz guler yuzlu olmayi dene zor geliyosa bile dene.. Kimse mutsuz bi adamla arkadaslik kurmak istemez

• Vic Boss kullanıcısına yanıt
    Bu sene dogru düzgün okula gitmedim aslında.Alkolle geçti tüm günlerim.Bunların dışında

Ağzım laf yapmıyor.Gidip bir aynaya bakıyorum tüm ailemi trafik kazasında kaybetmiş gibi acı çekiyorum ve bütün günüm mutsuz geçiyor.

• Bir fotoğrafımı atabilir aslında inanabilmeniz için...
    Hiç çözümü yok maalesef bu durumun çok üzücü

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki sorunsuz hayat yoktur .Herkesin sorunları olmuştur olabilir DE

Benim sorunlarım çocukluktan beri var.
    Genetik bir bozukluğum var anormal derece büyük bir kafaya sahibim.özgüvensiz ve tek başıma büyüdüm bilmiyorum ne kadar anlayabiliyorsunuz....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonİskoc90

Bu sene dogru düzgün okula gitmedim aslında.Alkolle geçti tüm günlerim.Bunların dışında

Ağzım laf yapmıyor.Gidip bir aynaya bakıyorum tüm ailemi trafik kazasında kaybetmiş gibi acı çekiyorum ve bütün günüm mutsuz geçiyor.

Ağzın laf yapmıyor çünkü kendini geliştirmiyorsun. Mesela alkolle bile biraz ilgilenseydin, bir sürü karıştırılarak yapılan ilginç içki var ve alkollerin kalitesi vs. vs. bir sürü konu hakkında sohbet edebilecek seviyeye gelirdin. Sen denemiyorsun dostum. Okula başladığın zaman yardımlaşabileceğin (not istemek, içmeye çağırmak için vs.) iki üç tane sıkı arkadaş edinirsin, bir hobi edinirsin (tipinden çok utanıyorsan bilgisayar oynamak falan da olabilir, çok sosyalleşebilirsin.) ki zaten zamanla arkadaş edindikçe, konuştukça dış görünüşle ilgili sıkıntıları atarsın.

Dış görünüşünle ilgili sıkıntı duyman da gerekmiyor, erkek arkadaşların zaten dış görünüşü takmaz kafa adam mısın diye bakarlar. Kızlarla olsa da üzülme, kendi arkadaşlarının arasından dış görünüşten farklı konularda sıyrılırsan hiyerarşik üstünlük kazanırsın. Basit bir kız istiyorsan, zaten bir çoğu sosyal statüye bakarlar. Böyle şeylere önem vermeyen kız istiyorsan zaten kendini geliştirmişsin, daha ne istiyorsun?

• Spora basla

• hocam dış görünüş kendi seçimimiz olan bir şey değil malesef. fakat dış görünüşün kusurlarını kişilikle kapatmak mümkündür. her şey dış görünüşte bitmiyor. fakat mutlu olmak için düşünce yapını değiştirmen lazım. ağzının laf yapması lazım. kendine güvenmen lazım. burda insanların öğütleriyle de olacak bir şey değil aslında. olay tamamen sende bitiyor. sağlam kafa dengi 1-2 arkadaşın olsa bile hayatın çok değişir. kız konusunu da dert etme hayatın insanın karşısına ne zaman ne çıkaracağı belli olmuyor. kendini toparla.

• Giovan kullanıcısına yanıt
    Dış görünüşle kişiliğin bağlantılı olduğunu düşünüyorum.Çünkü sen istediğin kadar iyi bir insan ol dünyayi verselerde dış görünüş çok önemli ne yazıkki ...
    Ama ne yapalım elden gelen birşey yok.
    Kendine iyice küsmeden yıllarca aynaya bakamayacak kıvama gelmeden içmek gerekiyor çok içmek... güçlü olmak gerekiyor spor yapacak enerjiyi bile bulamayacak duruma gelmeden her düştüğünde tekrar içip yine kalkmak gerekiyor dünya büyük insanlar milyonlarca hasta olan psikolojisi bozuk olan ölür vahşi yaşam gibi
    Hayat ne yazık ki devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonİskoc90 -- 28 Ağustos 2016; 3:03:30 >
  • Sonİskoc90 kullanıcısına yanıt
    tek sorun bu değil ama. kız arkadaşı felan geçtim. arkadaşım bile yok diyorsun. çoğu çıkarcı lavuklar dışında kimse arkadaş seçerken tipine bakmaz. kafa dengi misin diye bakar. sen en baştan kendini şartlandırmışsın. duvarlarını yıkman lazım. alkol güzel şeyde, hiçbir şeye çözüm olmuyor be. mümkünse psikolojik destek al hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovan -- 28 Ağustos 2016; 3:08:07 >
  • Giovan kullanıcısına yanıt
    Maalesef durum öyle değil
    Ciddi sorunlarım var kendimle alakalı
    Tipe bakıp bakmama olayi değil.
    Engelli(özürlü) olmayan engelli olanın halinden anlamaz.Teşekkür ederim desteginiz için.Psikolojik tedavide fasa fiso kemik belli boy belli kalıp belli sporla
    falanda olacak iş degil.Avunmak zor hakikaten.Allaha dua edelim sevmediği kul olmasın özürlü yaratmasın.
    Engelli vatandaşlarımızada saygı göstermesek bile onları toplumdan dışlamayalım parmakla gösterip arkasından konuşmyalım en azından.O kendi halindr yasasin başkasının belasına ihtiyacı yok

• Okumana bak hocam, onun dışında spor yap, ama kesinlikle tahsiline önem ver, erasmus filan açar seni.

İleride geçer bunlar, önemli olan geçmesini sağlayacak şeyler yapman.
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Para çok önemli okuyuo adam akıllı iş sahibi olmak şart.Geçmesede içe içe gecicek zaman ölüp gidecez hepimiz ztn toz olacaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.