Şimdi Ara

Hayatımda oynadığım en güzel oyun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Oyun Tabikide Bioshock İnfinite öyle böyle değil ya. o hikayesiyle beni benden aldı. >Son zamanlarında derinden etkilendim. mutlaka oynayın derim :D

• Bende şu oyuna başlmayı düşünüyorum. 1 ve 2. oyunu oynamadan direkt infinite oynasam olur mu ?
  • Ben de fazla oyun oynarım ancak BioShock bana çok da güzelmiş gibi gelmedi ama bir yükleyip bakmaya karar verdim şu an da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Bende şu oyuna başlmayı düşünüyorum. 1 ve 2. oyunu oynamadan direkt infinite oynasam olur mu ?

Ben de önce infinite oynadım 1 ve 2 yi sonra indirdim mal gibi direk infinite oynayın derim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain..

Heralde şu oyunu bir ben sevemedim. Oyunu 8 saatte bitirdim ama özellikle son 3 saat acayip sıkıldım.

Türkçe yama yükledin mi?

• bende çok beğendim, "1-2 oynamadan 3 oynanabilir
  • Bioshock Infinite muhteşem bir oyundu fakat bi Half Life 2 değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovah

Bioshock Infinite muhteşem bir oyundu fakat bi Half Life 2 değil

Ben de hl2 yi pek benimseyemedim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EverythingMakesMeHappy

quote:

Heralde şu oyunu bir ben sevemedim. Oyunu 8 saatte bitirdim ama özellikle son 3 saat acayip sıkıldım.

Türkçe yama yükledin mi?

Evet baştan sonra Türkçe yama ile oynadım.

Allah Allah ya zevkler ve renkler tartışılmazmış ;)

• Booker'ın borcu yüzünden İkizlerin gelip''Bring us the girl and wipe away the dept.'' demesi beni zaten kendine sevdirdi.Mükemmel bir kurgu vardı Songbird ile olan bölüm çok güzeldi sonunda dayanamayıp ağladım zaten.Vallahi 10 satır daha yazardım ama bu oyun anlatılmaz,oynayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimos Zel

Booker'ın borcu yüzünden İkizlerin gelip''Bring us the girl and wipe away the dept.'' demesi beni zaten kendine sevdirdi.Mükemmel bir kurgu vardı Songbird ile olan bölüm çok güzeldi sonunda dayanamayıp ağladım zaten.Vallahi 10 satır daha yazardım ama bu oyun anlatılmaz,oynayacaksın.

Aynı hisleri yaşamışız kardeşim. Ben de o kızın parmağında çok içim garip olmuştu. Songbirdde benim de gözlerim doldu şimdiye kadar hiçbir oyunda olmamıştı bu. Anlatılmaz yaşanır bir oyundu keşke daha uzun olsaydı

• Up

• To the Moon gibisi yok bence. Kısa ve etkileyici, gözlerimin dolduğu ilk oyun oldu.

• Hkayesi gerçekten müthiş bir oyun ama bazen oynarken sıkabiliyor ama bil HALF-LIFE değil
  • Benim steamde Bioshock Infinite vardı. Hiç oynamıyordum. Bu konuyu görünce başladım. Gerçekten güzelmiş. O kadar para saydığıma değmiş. Ancak skyline bölümünü geçemedim. Sinir oldum. Yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladroa

Benim steamde Bioshock Infinite vardı. Hiç oynamıyordum. Bu konuyu görünce başladım. Gerçekten güzelmiş. O kadar para saydığıma değmiş. Ancak skyline bölümünü geçemedim. Sinir oldum. Yardım edin.

Skyline derken nereden bahsediyorsunuz.Oyunun birçok yerinde skyline kullanıyoruz çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • find a way to clear the freight which is blocking the skyline bu bölümden bahsediyorum. Daha yeni sayılır skyline kullanmam.
  • Süper ötesi oyundur.
    Yok böyle bi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladroa

find a way to clear the freight which is blocking the skyline bu bölümden bahsediyorum. Daha yeni sayılır skyline kullanmam.

türkçe yamayla oynadım iyi oldu ;D
  • tr yamayla süper olduu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.