Şimdi Ara

HAYATIMDA İLK KEZ KARŞILAŞTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc açıktı normal telefonu formatladım yedekledim pcye bi res atim diye düğmeden kapattım bidaha açtım stabil çalıştı ekran gelmedi fanlar çalışıyordu kapa aç yaptım bidaha o ara telle ilgileniyordum bidaha açılmadı fan hafif dönecek gibi oluyor açılmıyor pc usbye güç gidiyor ama ilk başta şimdi bios pilini çıkardım
    tarih sifirlanmiş yav pc stabil degil
    pili takıp calstrdm ekranda daha hayatmda gormedgm ekrana ortalanms gri arkaplana sahip uc bes secenek vardi teli bulup ss atayim diyene kadar gitmis bende okuyamadim. virus programi kullanmiyorum dun film indirmistm ondan oldu galiba combofixi aciyorum eror check settings diyor format atmayi hic istemiyorum bios sifirlandiktan sonra stabilite icin ne yapmak lazim? sag alt fonksiyonlara erisemiyorum volume vb pc yamulmus gercekten

bios pilini çıkarıp taktıktan sonra yapılmasası gereken bir şeyler var mı?

• En dandiğinden bile olsa makinanızda bir virüs programı mutlaka kurulu olsun.

Eğer makinaya hatırı sayılır bir virüs bulaştıysa, makinayı formatlamadan bundan kurtulmak mümkün olmuyor. Size tavsiyem makinayı formatlayın, formatlamadan devam ederseniz kalıcı bir çözüm olmayacaktır ve sistemle veya çalıştırdığınız programlarla ilgili bir çok sorun daha çıkacaktır. Nihayetinde sistem stabil bir şekilde çalışmayacaktır. Önünde sonunda format kaçınılmaz olacaktır.
  • Zar zor combofixi çalıştırdım güncelleme yaptı, tarattırdım falan çok daha iyi şuanda
    Aksi zamana denk geldi tamda yedekleme vs vardı telefonumun oda olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.