Bildirim
Hayatımda ilk defa ORJİNAL OYUN aldım ! :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı uğurlu olsun -
NFS neredeyse her yıl oyun çıkartıyor ve gittikçe daha fazla antipati topluyorlar... -
hayırlı olsun -
vıyyyyyyy -
geriden geliyon bakıyorum da -
quote:
Orijinalden alıntı: JusT.DreaM`
NFS neredeyse her yıl oyun çıkartıyor ve gittikçe daha fazla antipati topluyorlar...
shift'i çok merak ediyorum.ama GT,GRİD tarzı bir oyun gibi görünüyor.Aman uzak durayım diyorum bir yandan da.
-
alakasız bişey olacak ama bir soru sormak istiyorum.Black editionun normal most wanted dan farkı nedir? -
Ben de 15 liraya Medal of Honor Airborne almıştım. Güzel bi duyguymuş orijinal oyun oynamak -
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
quote:
NFS neredeyse her yıl oyun çıkartıyor ve gittikçe daha fazla antipati topluyorlar...
shift'i çok merak ediyorum.ama GT,GRİD tarzı bir oyun gibi görünüyor.Aman uzak durayım diyorum bir yandan da.
naber mehmet
-
quote:
HB'den NFS Most Wanted aldım 10 TL'ye. : ) Ama hiç oynamamıştım şimdiye dek.Carbon,marbon,undercover,underground falan tamam da,bu hepsinden daha farklı sanki.Ayrıca NFS III Hot Pursuit ve Porsche'den sonra en saracak olan araba oyunu diyebilirim.
teknolojiyi 5 sene geriden takip etmek bu olsa gerek...
şimdi senin sistemde PIII 750 Mhz, 1 GD EDO-Ram, 12GB HDD felamdır...
dikkat et oyunu oynarken ekran kartına zeval vermesin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
quote:
quote:
naber mehmet
iyilik renkdaş,senden ?
-
İyidir ne yapalım takılıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: metinardicli
quote:
HB'den NFS Most Wanted aldım 10 TL'ye. : ) Ama hiç oynamamıştım şimdiye dek.Carbon,marbon,undercover,underground falan tamam da,bu hepsinden daha farklı sanki.Ayrıca NFS III Hot Pursuit ve Porsche'den sonra en saracak olan araba oyunu diyebilirim.
dikkat et oyunu oynarken ekran kartına zeval vermesin..
puahaha yok birader core 2 duo p8700 3gb ram ati radeon hd4650 : D ama her konuda böyle nostaljiyi severim
-
tebrik edelim bari -
nfs nin en iyi oyunlarındandır most wanted . Ondan sonra çıkan oyunlar hiç bukadar samamıştır. Carbon hele büyük hüsrana uğratmıştıı beni. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
nfs nin en iyi oyunlarındandır most wanted . Ondan sonra çıkan oyunlar hiç bukadar samamıştır. Carbon hele büyük hüsrana uğratmıştıı beni.
Shift'i denedinmi.
Çok övüyorlar oyun bölümünde. -
yok hiç fırsatım olmadı arkadaştan alıcam inş bu hafta içinde :) -
quote:
Orijinalden alıntı: metinardicli
quote:
dikkat et oyunu oynarken ekran kartına zeval vermesin..
Bende 10 lira istediğim güzel oyun bulursam alıyorum yada indirim gösteriyorum genellikle (Mağazada çalışıyorum) çok güzel oluyor sistem full açıyor sorun yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
nfs nin en iyi oyunlarındandır most wanted . Ondan sonra çıkan oyunlar hiç bukadar samamıştır. Carbon hele büyük hüsrana uğratmıştıı beni.
Shift'i denedinmi.
Çok övüyorlar oyun bölümünde.
Grid sevenler bunuda sevicekdir eminim ama ben simülasyon türü oyunlardan hiç zevk alamıyorum ki bu oyunda tam bu kategoriye uyuyor.
Benzer içerikler
- ciltte kendiliğinden oluşan çizikler belirtileri
- evde iğne bulmak ne anlama gelir
- kuduz aşısından sonra banyo yapılır mı
- ne yersem ateşim çıkar
- sakalım çok sert ne yapmalıyım
- telegram indirim
- penis nakli
- bim para sayma makinesi
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X