Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa motorsiklete bindim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu lokantalaların servis amaçlı kullandığı motorsikletlerden biriydi, modelini filan bilmiyorum ne yazık ki ve yavaş sürdük (40km/h) ama ona rağmen inanılmaz bir şekilde zevk aldım. Bundan önce motorsikleti resmen saçmalık olarak görürdüm, şimdi ise bunu düşündüğüm için pişmanım

    Ve ben yolcuydum, burada belki de hayat tarzı haline getirenler var. Sizşn aldığınız zevki tahmin bile edemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yıllardır hem motor hem araba kullanırım, motor bambaşka bir şey.
    5 yıldır çalıştığım şirkette, hayatında hiç motora binmemiş 65 yaşındaki müdürü toplam 200 metre kadar bir yere götürdüm. İlk başta korktu ama ertesi gün oturup saatlerce motor muhabbeti yaptı. Fiyatlar biraz uygun olsa ev iş arası hobi olarak motor alacaktı. Fakat hem fiyatlar hemde ehliyetten dolayı alamadı.Motora ön yargı var ve bu hep olacak ama motor aşırı zevklidir.
  • yaşım 49. kamuda memurum. çocukluk hayalimdi bir motosikletimin olması. gel görki anca bu hayalimi bu nisanda gerçekleştirdim. gittim 350 cc lik bir maxi scooter aldım. işin kötü yanı ehliyetim yok. kulağımızı tersten tuttuk anlayacağınız.almamın sebebi şuydu eğer motoru almasaydım ehliyete almazdım. şimdi zorunlu olarak ehliyete başvuru yapacağım. sccoterim yeni 2.000 km de olduğu için arkadaşımdan eski 125 lik bir scooter aldım ödünç. onunla alıştırma denge sağ sol vs yapıyorum.işlerin yoğunluğundan dolayı temmuz da sınava gireceğim.diyeceğim şu hayallerinizi ertelemeyin keşke 30 sene önce bir motor alsaymışım. kısmet bu güne diyelim. Çanakkale deki birkaç motorcu arkadaşımla kısmetse bu yaz yunanistan bulgaristan turları yapacağız güzel bir deneyim olacak..motocuların sloganı vardı.. tekerinize taş değmesin :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.