Şimdi Ara

Hayatımda ikinci kez bir kıza açılıcam çok heyecanlıyım ne yapmam lazım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hayatımda ikinci kez bir kıza açılıcam açıkçası pek öyle rahat geniş ortam tipinde olan çocuklardan değilim okudğum okulda farklı bi bölümde hoşlandğığm bir kız var kızın hakkında hiç bişey öğrenemedim ne kadar kendime göre araştırmaya kalksamda açıkçası kızla naısl tanışabilirim hiç bilmiyorum yani gidip yüzüne seninle tanışmak istiyorum da diyemem açıkçası ne yapacığımı bilemiyorum aklımdan çıkmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pasinbingöl

Arkadaşlar ben hayatımda ikinci kez bir kıza açılıcam açıkçası pek öyle rahat geniş ortam tipinde olan çocuklardan değilim okudğum okulda farklı bi bölümde hoşlandğığm bir kız var kızın hakkında hiç bişey öğrenemedim ne kadar kendime göre araştırmaya kalksamda açıkçası kızla naısl tanışabilirim hiç bilmiyorum yani gidip yüzüne seninle tanışmak istiyorum da diyemem açıkçası ne yapacığımı bilemiyorum aklımdan çıkmıyor tavsiyelerinizi bekliyorum

resmen özetledin +1
  • valla derdimi anlatıyım derken hızımı alamadım
  • Ona patronun kim olduğunu göster.
  • daha kıza kendimi tanıtmadım dur bi :)
  • Direk teklif etme olaylarına girme, artık böyle şeyler sıradan kalıyor ve kabul etmeyebilir bir şekilde ona yaklaş mesela ortak arkadaş bul biryerlerde bir şey yapacağınız zaman ortak arkadaşlarla yapın, oda olsun sende ol muhabbeti ilerlet, yada bir şekilde yolunu bul oda senin yaratıcılığına kalmış artık, tanışıp iyice kaynaştıktan sonra açılmanı tavsiye ederim.
  • bende öyle düşünüyorum yani direk tanışmadan bodozlama girmek saçma bişey , ama hani naısl anlatsam ortak bi alanım arkadaşım hiç yok yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.