Şimdi Ara

Hayatımda hiç ağzımı açarak gülmedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep tebessümle güldüm. 1 kere bile ağzını açarak gülmemek o duyguyu yaşamamak nedir bilir misiniz?

Buraya troll bazı şeyler yazacaksınız ama düşününce gerçekten aşırı derecede büyük bir olay bence. Ön kamerayla ağzım açık gülerken resmimi çektim, ilk defa güldüm. Kendimi ilk defa öyle gördüm. Sanki farklı bir insan gördüm, o kadar değiştiriyormuş ki insanı gülmek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişlerin mi kötü knk

• Kanka yamuksa tel taktır ben de senin gibiydim eskiden şimdi hayvan gibi gülüyom

https://forum.donanimhaber.com/dis-teliyle-ilgili-bi-bakin--129516453 3-4 ayda düzeliyor nerdeyse tamamen

• quote:

Orijinalden alıntı: II.Leopold

Dişlerin mi kötü knk

Benim öyle öndeki 2 dişim büyük o yüzden hep ağzım kapalı gülerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

Peki neden ?

Dişler küçüklükten beri sıkıntılı. Küçükken akciğerle ilgili ağır bir hastalığa yakalanmışım bundan dolayı antibiyotik vermişler bana. Ama fazlasıyla vermişler. O nedenle çocukluktan beri dişlerimde hep sıkıntı vardı. Çocukken dalga geçerlerdi psikolojim bozulmuş sanırım o yüzden şimdi hiç açamıyorum ağzımı. Konuşurken dudaklarla dişleri örtüyorum bir şekilde. Gülerken tebessüm tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 10 Kasım 2017; 0:8:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

Kanka yamuksa tel taktır ben de senin gibiydim eskiden şimdi hayvan gibi gülüyom

https://forum.donanimhaber.com/dis-teliyle-ilgili-bi-bakin--129516453 3-4 ayda düzeliyor nerdeyse tamamen

Keşke yamukluk olsaydı hocam... :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Hiç mi tedavisi yok ya

• Hayatımda hiç ağzımı açarak gülmedim.
  • Before

After

Aynı durumu bende yaşadım kardeşim 1.5 yılda dişlerim düm düz oldu 3.5 yıldır takıyorum çok zorluklar çektim ama değdi

• Kanka psikolojini çok iyi anlıyorum ben de kahkaha attığımda mecbur dişlerimi göstererek gülmek zorunda kaldığımda kafamı başka tarafa çevirirdim veya elimle ağzımı kapardım utancımdan millet görmesin dişlerimi diye mutlaka tedavi ol insan kendini gülerken görmesi gerçekten güzel

• Ben de öyle...7 yaşındayken dişlerimi apartmanın kapısına vurmuştum koşarak.O zamandan beridir ön dişlerim yamuk olduğu için sadece gülümseyebiliyorum.Tedavi için diş teli takmalıymışım ama çok pahalı olduğu için yaptıramıyorum.Yaş oldu 25 aradan ne kadar zaman geçmiş böyle olalı.Hiç hatırlamak istemediğim bir anımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 9 Kasım 2017; 23:35:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

Hiç mi tedavisi yok ya

Zirkonyum kaplama yaptıracağım muhtemelen hocam. Kykdan kredi çekip biriktirdim bunun için. Ailem sağolsun görmezden geliniyorum. Sıkıntı çektiğimi biliyorlar, maddiyatla çözülecek bir olay ama yanaşmıyorlar hiç konusu bile açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

İyi birkaç ortodontiste görün hocam, hemen hemen bütün durumların bir hal çaresini bulmuşlar. Kesin düzeltilebilir bir şeydir, ne kadar erken başlarsan o kadar erken biter.

Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için hocam öncelikle. Ya ortodontistler diş yamukluklarıyla ilgileniyorlar sanırım. Bende yamukluktan ziyade görsel sıkıntılar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: erencira

Before

After

Aynı durumu bende yaşadım kardeşim 1.5 yılda dişlerim düm düz oldu 3.5 yıldır takıyorum çok zorluklar çektim ama değdi

Sağol hocam cevabın için. Bende yamukluk yok ya görüntü kötü. :/ Bunun da bir çaresi vardır elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

Kanka psikolojini çok iyi anlıyorum ben de kahkaha attığımda mecbur dişlerimi göstererek gülmek zorunda kaldığımda kafamı başka tarafa çevirirdim veya elimle ağzımı kapardım utancımdan millet görmesin dişlerimi diye mutlaka tedavi ol insan kendini gülerken görmesi gerçekten güzel

Haklısın hocam tedavi olmaya niyetim var umarım üstesinden gelirim bu olayın. Teşekkürler cevap için.

• Çok şey kaçırıyorsun kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Ben de öyle...7 yaşındayken dişlerimi apartmanın kapısına vurmuştum koşarak.O zamandan beridir ön dişlerim yamuk olduğu için sadece gülümseyebiliyorum.Tedavi için diş teli takmalıymışım ama çok pahalı olduğu için yaptıramıyorum.Yaş oldu 25 aradan ne kadar zaman geçmiş böyle olalı.Hiç hatırlamak istemediğim bir anımdı.

Bence para biriktir yaptır arkadaşım.

Çünkü insanın yaşantısını doğrudan etkileyen bir olay bu. Hayatta baya geride oluyorsun malesef böyle bir sıkıntın varsa.

Benim mesela okulda hiç arkadaşım yok. Geçen sene ing hazırlık vardı sırf bu konu yüzünden ilk aydan sonra gitmeyi bırakmıştım. Neyse ki sene sonunda proficiency sınavından geçtim gitmediğim halde. :)

Hazırlığa gitmediğim için hiç çevre yapamadım ve ilk dönem bitmek üzere olduğu halde toplamda 1.5 yılda 1 tane bile arkadaş edinememiş bir haldeyim. Okulda epey yalnızım. Herkesi kaynaşırken görmek çok acı geliyor kendim adına.

(Onlar adına seviniyorum tabi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Çok şey kaçırıyorsun kardeşim...

Evet, bunun farkındayım. :(

• dostum benim de dişlerim çok kötüydü, rahat rahat gülemiyordum. Üniversite 2de iyice kafama takılmaya başladı ve maddi durumumuz da kötüydü babamla aram bile bozulmuştu sırf bu mevzu yüzünden. Gitmediğim dişçi vs kalmadı en sonunda diş eti kesimi + kaplama yaptırdım, ağzımda dikişlerle gezdim. Sırf parayı ödeyebilmek için part time çalıştım.

Şimdi Almanyada master yapıyorum ve lisede, ilkokulda gülemediğim günler çok uzak geliyor. Bi şekilde halledebilirsin o yüzden fazla takmana gerek yok, iyi bi tedavi araştır, derslerini aksatma. Bol şans.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.