Şimdi Ara

Hayatimda böyle rezil olmadım. CSB değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün dersanede geometri dersi. İşte soru çözüyoz.Hoca da böyle yirmili yaslarda baya dekolte giyiyor. Bu tahtaya soru yazdı bende en arka da oturuyorum soruyu yazdiktan sonra yanına geldi milletin soruyu çözmesini bekliyor. Bende soruyu çözemedim kalemle oynuyorum. Hocanın altında tayt ve çizme var. Kalem elimden düştü hocanın çizmeye girdi. Ne yapcam diye soğuk terler akıyor benden. Sonra hoca bana tip tip bakıp kalemi verdi. Saolun dememle arkama yaslandim. sandalyeyle beraber yere kapaklandim. birkaç saniye sessizlik ve kahkaha. Belki ilk defa o son 5 dakika da böyle rezil oldum. Öyle asosyal biri değilim. Sevgilim var. Arkadaşlarım var. Sadece anlatip rahatlamak istedim. Aklıma geldikçe o an sinirleniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kısmı okuyunca ölmekten güldüm
    Saolun dememle arkama yaslandim. sandalyeyle beraber yere kapaklandim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodKinq

Beyler bugün dersanede geometri dersi. İşte soru çözüyoz.Hoca da böyle yirmili yaslarda baya dekolte giyiyor. Bu tahtaya soru yazdı bende en arka da oturuyorum soruyu yazdiktan sonra yanına geldi milletin soruyu çözmesini bekliyor. Bende soruyu çözemedim kalemle oynuyorum. Hocanın altında tayt ve çizme var. Kalem elimden düştü hocanın çizmeye girdi. Ne yapcam diye soğuk terler akıyor benden. Sonra hoca bana tip tip bakıp kalemi verdi. Saolun dememle arkama yaslandim. sandalyeyle beraber yere kapaklandim. birkaç saniye sessizlik ve kahkaha. Belki ilk defa o son 5 dakika da böyle rezil oldum. Öyle asosyal biri değilim. Sevgilim var. Arkadaşlarım var. Sadece anlatip rahatlamak istedim. Aklıma geldikçe o an sinirleniyorum.

o anda sende espriye vuracaktın yapmadıysan rezil olmuşsun

• Ahahahahahaha sesli güldüm hocayla ilgili ne fanteziler kurdun kim bilir ki burada konuyla alakası olmadığı halde dekolteli demişsin
  • Çok kötü rezil olmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castige

quote:

Orijinalden alıntı: BloodKinq

Beyler bugün dersanede geometri dersi. İşte soru çözüyoz.Hoca da böyle yirmili yaslarda baya dekolte giyiyor. Bu tahtaya soru yazdı bende en arka da oturuyorum soruyu yazdiktan sonra yanına geldi milletin soruyu çözmesini bekliyor. Bende soruyu çözemedim kalemle oynuyorum. Hocanın altında tayt ve çizme var. Kalem elimden düştü hocanın çizmeye girdi. Ne yapcam diye soğuk terler akıyor benden. Sonra hoca bana tip tip bakıp kalemi verdi. Saolun dememle arkama yaslandim. sandalyeyle beraber yere kapaklandim. birkaç saniye sessizlik ve kahkaha. Belki ilk defa o son 5 dakika da böyle rezil oldum. Öyle asosyal biri değilim. Sevgilim var. Arkadaşlarım var. Sadece anlatip rahatlamak istedim. Aklıma geldikçe o an sinirleniyorum.

o anda sende espriye vuracaktın yapmadıysan rezil olmuşsun

Beyin fonksiyonların durdu o an.

• Hocam güzelliğinizden uçtum resmen diyecektin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • csb olmadığı basit olduğundan belli :D
  • Off gece gece nem kaptim havadan. Allah belani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.