Şimdi Ara

Hayatıma yön verirken yardıma ihtiyacım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1987 doğumluyum askerliğimi yaptım aöf kamu yönetiminden mezunum babamın yeri var 35 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüyorum
    Hayatımda 3 farklı seçenek var

1)kpssden memur olmak
    2)yeni üniversiteye başlamak
    3)babamın iş yerine devam etmek

siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 30 Ağustos 2013; 1:42:13 >

• biz nasıl yön verelim hocam sağ yap sağ yap topla şimdi topla mı dıyelım.

şaka bi yana memurluga calısmak mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetressive

1987 doğumluyum askerliğimi yaptım aöf kamu yönetiminden mezunum babamın iş yeri var 35 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüyorum

1)kpssden memur olmak

1. seçenek en güzeli.Şu ülkede ya memur olacaksın ya da kendi işinin patronu.

1. olmadı mı ? O zaman 2. seçenek fakat herkesin okuduğu işletme,maliye,şu,bu...değil.Mezun olunca iş bulabileceğin bir alan olmalı.Lojistik,hukuk veya elektrik,elektronik müh.teknisyenliği...

3.seçeneği hiç düşünme.İnsanın her ne kadar babası da olsa kendi kazandığı gelirin yeri başka.Babanla ileride kavga edersin veya dükkan iflas eder.Olmadı baban vefat eder,işi yürütecek niteliğe,kişiliğe sahip olmazsın vb. Hayatını karşına çıkabilecek her koşulu düşün ve garantiye al

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

1987 doğumluyum askerliğimi yaptım aöf kamu yönetiminden mezunum babamın iş yeri var 35 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüyorum

1)kpssden memur olmak

1. seçenek en güzeli.Şu ülkede ya memur olacaksın ya da kendi işinin patronu.

1. olmadı mı ? O zaman 2. seçenek fakat herkesin okuduğu işletme,maliye,şu,bu...değil.Mezun olunca iş bulabileceğin bir alan olmalı.Lojistik,hukuk veya elektrik,elektronik müh.teknisyenliği...

3.seçeneği hiç düşünme.İnsanın her ne kadar babası da olsa kendi kazandığı gelirin yeri başka.Babanla ileride kavga edersin veya dükkan iflas eder.Olmadı baban vefat eder,işi yürütecek niteliğe,kişiliğe sahip olmazsın vb. Hayatını karşına çıkabilecek her koşulu düşün ve garantiye al

cevap için sağ ol da yaşım 26 oldu doğal olarak sence geç kalmış sayılır mıyım ?

• 1 numara en azından garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cevap için sağ ol da yaşım 26 oldu doğal olarak sence geç kalmış sayılır mıyım ?

2.seçenek için hayır geç kalmazsın.Yaşı 30-35 ı geçmiş biri için neyse de.Yaşın itibariyle hayat tecrüben ve olgun biri olduğun düşüncesiyle arkadaşların seni daha iyi kabullenir.Kızlar arasında daha sevilir,itibarın olur.Okul sonrası da dükkanda çalışırsın.

Boşa okumuş olsan da,hiç yoktan elinin altında fazladan bir diploma olur.Ama ben olsam kpss için dershaneye gider,memurluğa hazırlanırdım.Hiç yoktan 4 yıllık aöf okumuşsun,devlete daya sırtını gerisi boş.Forumda sağlık meslek lisesi bölümü mezunu biri direkt kpss den hemşire olarak doğuda işe başlamıştı.

Lise mezunu hemşire yeni başlayan 1.969,47 TL maaş.Sonrasında 2.567,64 TL maaş alıyormuş.İyi para

http://memurunyeri.com/2012-08-19-15-32-43/ucret/4291-unvanlara-gore-15-temmuz-2013-maaslari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 30 Ağustos 2013; 1:58:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.