Şimdi Ara

Hayatım kötüye gidiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ünide derse gittim dersten çıktım eve geldim içimde o kadar boş ve anlamsız bir his var neden yaşadığımı bilmiyorum ahiret inancım olmasa ve sevdiğim insanların üzülecek olduklarını bilmesem intihar edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne okuyorsun?

Böyle düşünmenin sebebi bir işinin olmayışı, arkadaşsızlık, gelecek kaygısı olabilir.
  • kimin hayatıı iyiki ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

Ne okuyorsun?

Böyle düşünmenin sebebi bir işinin olmayışı, arkadaşsızlık, gelecek kaygısı olabilir.

Tıp okuyorum.

Gerçek arkadaşım yok. Okulda vakit geçirdiğim insanlar var sadece.

Derse gidiyorum dönüyorum evde boş vakit harcıyorum, pc açıp oynuyorum bir anlığına dertlerim kayboluyor. Akşam yastığa başımı koyunca geçmişte yaptığım seçimler sonucu pişmanlıklarım, gelecek kaygım, şuanki hayatımın boşluğu uyutmuyor. En son kafamı huzurla yastığa koyup uyuduğum zaman üniversite sınavı zamanıydı o kadarını söyleyeyim. 4 senedir huzursuzum.

• Aynı durum
  • Hocam en azindan tip okuyorsun istedigin meslekte calistiktan sonra sorunlarin bircogu gider hayat kaygindan kurtulmus olursun ekonomik acidan

• quote:

Orijinalden alıntı: WP Maokai

quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

Ne okuyorsun?

Tıp okuyorum.

Gerçek arkadaşım yok. Okulda vakit geçirdiğim insanlar var sadece.

Derse gidiyorum dönüyorum evde boş vakit harcıyorum, pc açıp oynuyorum bir anlığına dertlerim kayboluyor. Akşam yastığa başımı koyunca geçmişte yaptığım seçimler sonucu pişmanlıklarım, gelecek kaygım, şuanki hayatımın boşluğu uyutmuyor. En son kafamı huzurla yastığa koyup uyuduğum zaman üniversite sınavı zamanıydı o kadarını söyleyeyim. 4 senedir huzursuzum.

Eğer bir gün bu işe bir çözüm bulursan buraya da yazmayı unutma lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.