Şimdi Ara

Hayatı Nasıl Sevebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alik01 -- 13 Nisan 2018; 23:14:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Bunları yapmanda ki sebep neydi hocam.?

Alıntıları Göster
    Başıma gelen olumsuzluklar .Travma .Hayatı sevmeme .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-99A79AC5E

quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Maddde ve alkol bağımlılığı .Girdiğim işlerden kovulma .Binlerce kez tövbe edip tekrar başlama .
    İntihar girişimleri .Vücudumu doğrama vs .

Hayatı sevebilsem .Bişeylere heveslensem çok istesem üstüne düşsem .Onları koruyacak güce sahip olsam .

Bu olumsuzlukları yok etmek adına herhangi bir şey yaptın mı?

Alıntıları Göster
    Tedavi gördüm .Çabalıyorum .Hayatı sevmeye çalışıyorum .

• quote:

Tedavin bitti mi? Yaşadığın ruhsal sıkıntının bir temeli olmalı. Onu çözmeden çok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tedavin bitti mi? Yaşadığın ruhsal sıkıntının bir temeli olmalı. Onu çözmeden çok zor

Alıntıları Göster
    Madde çok zarar verdi bana ve hayatıma .Fakat temelde her ne yatıyorsa bulamadım ve ya gözden
    kaçırıyorum .Tek istediğim hayatı severek yaşamak .

• quote:

Madde çok zarar verdi bana ve hayatıma .Fakat temelde her ne yatıyorsa bulamadım ve ya gözden

Hayatında bir şeyler zatenn eksik gidiyordu ki maddeye yönelmişsin. Eğer sen bulamadıysan bu konuda yardım alabilirsin
    Maddi olarak imkanın varsa özelde yoksa bir hastanenin psikiyatri bölümüne giderek

• quote:

Başıma gelen olumsuzluklar .Travma .Hayatı sevmeme .

Alıntıları Göster
    Hocam insan hayatı sevmiyor diye kendini jiletlemez kendini öldürür. Ben kendimi çok defa öldürmek istedim ama her seferinde düşündüm bunun için intihar edilir mi dedim sonra kendime ayna da bakıp hayır bu kadar ucuz bir adam değilsin dedim kendime.

ALışkanlıkları bırakmak her zaman için zordur. Ama senin işlerini yoluna koyacak olan iş para değil arkadaş. İyi dost yada dostlara ihtiyacın var.

• quote:

quote:

Hayatında bir şeyler zatenn eksik gidiyordu ki maddeye yönelmişsin. Eğer sen bulamadıysan bu konuda yardım alabilirsin
    Maddi olarak imkanın varsa özelde yoksa bir hastanenin psikiyatri bölümüne giderek

Alıntıları Göster
    Psikiyatri çok hastane dolaştım .Liseden beri tedavi görüyorum .1994 doğumluyum .

• quote:

Hocam insan hayatı sevmiyor diye kendini jiletlemez kendini öldürür. Ben kendimi çok defa öldürmek istedim ama her seferinde düşündüm bunun için intihar edilir mi dedim sonra kendime ayna da bakıp hayır bu kadar ucuz bir adam değilsin dedim kendime.

ALışkanlıkları bırakmak her zaman için zordur. Ama senin işlerini yoluna koyacak olan iş para değil arkadaş. İyi dost yada dostlara ihtiyacın var.

Alıntıları Göster
    Sırf ailem için yaşıyorum .Hatta bir ara ailemle beraber ölsek diye düşündüm trafik kazası falan .Ama şu aralar
    hayatı sevmeye çalışıyorum .Umut olmadan yaşanmıyor .

• quote:

Psikiyatri çok hastane dolaştım .Liseden beri tedavi görüyorum .1994 doğumluyum .

İlaç tedavisi mi yalnızca?

• quote:

quote:

İlaç tedavisi mi yalnızca?

Alıntıları Göster
    Evet .Terapi almadım hiç .Bütçem de yok .
  • quote:

Sırf ailem için yaşıyorum .Hatta bir ara ailemle beraber ölsek diye düşündüm trafik kazası falan .Ama şu aralar
    hayatı sevmeye çalışıyorum .Umut olmadan yaşanmıyor .

Alıntıları Göster
    Hocam ilaç mış terapiymiş hepsi tırışka mesele sende bitiyor.

Sen ne istersen ne yaparsan o olur.
  • quote:

Terapi için illa özele gitmen gerekmiyor. İlaç tedavisinin yanında psikiyatriste terapi görmek istediğini de söyle. Ya kendisi seninle düzenli görüşme ayarlar ya da psikoloğa yönlendirir

• quote:

Alıntıları Göster
    Bende bu yüzden bişeyler isteyeyim diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum .Sevebilirim hayatı vs telkin ediyorum
    kendime .İçim sıkılır gibi oluyor deyince ama zorla yedircem beyne .
  • quote:

• quote:

quote:

Terapi için illa özele gitmen gerekmiyor. İlaç tedavisinin yanında psikiyatriste terapi görmek istediğini de söyle. Ya kendisi seninle düzenli görüşme ayarlar ya da psikoloğa yönlendirir

Alıntıları Göster
    Psikiyatrist psikoloğa yönlendiriyor .Fakat paralı olanlara yönlendiriyorlar beni .En son sdü ye gittiğimde
    100 lira aldı sadece 5 dk anca konuştuk .Diğerleri de veriyor ilacı gönderiyor .

• quote:

Psikiyatrist psikoloğa yönlendiriyor .Fakat paralı olanlara yönlendiriyorlar beni .En son sdü ye gittiğimde
    100 lira aldı sadece 5 dk anca konuştuk .Diğerleri de veriyor ilacı gönderiyor .

Yahu devlet hastanesinin psikoloğu para almıyor ki

• quote:

quote:

Yahu devlet hastanesinin psikoloğu para almıyor ki

Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkürler .Araştıracağım .
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler .Araştıracağım .

Yardımcı olabileceğim bir şey olursa buradayım. Rica ederim

• Hastahaneye gitme ilaç hele hiç kullanma bakma sen bunların yazdıklarına. O ilaçlar insanları ruh yapıyor. Yan etkilerini tek tek yazmak istemiyorum. Bir yakınım kullanıyor inan yan etkileri yaşamak yerine ölsen daha iyi. Kısaca ilaçlar seni öldürmez ama ruh robot gibi birşeye dönüştürür ve asla tedavi sunmazlar. Kilo alırsın tuvaletini tutamazsın dilin uyuşur peltekleşir çok fazla uyursun cinsel sorunlar yaşarsın. Kısaca senin sen olduğunu hissettiren herşeyi kaybedersin.

Şu çok bilmişlik yapıp bana etiket atan zavallılar hayat sandığınız gibi değil az akıllı olun bilmediğiniz mevzulara yok doktora git yok devlete git yok özele git gibi yorumlar yapmaktan vazgecin.

Bu arkadaşın güzel bir işe ve güzel birkaç arkadaşa ihtiyacı var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.