Şimdi Ara

hayatı çaresizliklerle dolu bir adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yaşındayken babasını kaybetti ve yetim kaldı. yalnız ve içine kapanık yaşamaya başladı
    8 yaşındayken okuldan alındı ve köyde yaşadı. zamanını kargaları kovalayarak geçirdi
    10 yaşında yüzü kanlar içinde kalacak şekilde öğretmeninden dayak yedi. sinirinden ve korkusundan 3 gün evden çıkamadı
    17 yaşında hayalindeki okulun istediği bölümünü tutturamadı
    24 yaşında tutuklandı ve 2 ay tek başına bir hüçrede hapis yattı
    25 yaşında sürgüne gönderildi
    30 yaşında kendisi başka şehirleri düşmandan kurtarırken doğduğı şehir düşman eline geçti
    30 yaşında amiri onu kendisinden uzaklaştırmak için başka göreve gönderdi
    37 yaşında böbrek hastalığından Viyana'da 2 ay hasta yattı
    37 yaşında komutan olarak yeni atandığı ordu dağıtıldı
    38 yaşında savunma bakanı onu görevinden aldı
    38 yaşında kendisi için tutuklanma cezası çıktı
    39 yaşında idam cezasına çarptırıldı

SONRA NE Mİ OLDU?
    42 yaşında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı oldu. okuduğunuz öykü efsanevi lider MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e aittir.Şimdi düşünün, sizin başarılı olmanızı engelleyen ama Atatürk'ün karşısına çıkmamış engel var mı?
    Başarılı olmanızı engelleyen ne?Paranız mı yoktu?Atatürk'ünde yoktu.Sağlığınız mı bozuk?Atatürk'ünde bozuktu.Çevrenizde sizi çekemeyen ler mi var?Atatürk'ünde vardı.Bazı arkadaşlarınız sizi arkanızdan mı vurdu?Atatür'üde vurdular.Aileniz çok zengin değilmiydi?Atatürk'ünkide değildi.Amirleriniz hakkınızımı yiyor?Atatürk'ünde yemişlerdi.Geçmişte bazı deneyimlerinizde başarısız mı oldunuz?Atatürk'te oldu.Hakkınızda idam fermanı geldiği için mi başarılı olamıyorsunuz?Atatürk'ünde başına gelmişti...

ATATÜRK'e bravo

• Bu bilgiler gerçek mi ya bazılarını ilk defa duydum da...Mesela idam cezası ilk defa duyuyorum.
  • hangi okulun istediği bölüm o zaman öss mi vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.