Şimdi Ara

Hayata yeni bir yön vermek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an üni1 sınıftayım bölümümden memnunum ama asıl yapmak istediklerimi karşılamıyor bu yıl sınava girip istediğim yere girmek istiyorum ama obp kırıldığı için benim için durumu zora sokuyor, seneye çalışıp gitmek istediğim yer için çalışsam sizce değer mi ben değeceğini düşünüyorum ama tücrübeli arkadaşlarında fikrini almak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E626D6644 -- 24 Ekim 2017; 10:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeniden sınava girmek zorunda değilsin. Ortalamanı yüksek tut kendi okulundaki en iyi bölüme geçiş yapabilirsin. Her sene düzenli kontenjan açılır. Ayrıca başka okullarada geçiş yapabilirsin( senin kendi girdiğin seneki sıralaman o okulun kontenjan açılan bölümüne kendi girdiğin sene yetiyosa tamamdır). Bence sınav falam uğraşmaya değmez.

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Biliyorum dediklerinizi ama Bilkent’e gitmek istiyorum onun içinde sağlam bir sıralama yapmam gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: MarieCruie

Biliyorum dediklerinizi ama Bilkent’e gitmek istiyorum onun içinde sağlam bir sıralama yapmam gerekli

Bilkentin sıralaman yeten bi bölümüne geç. Ordan geçiş yap istediğine. Zaten ilk sene çoğu ders servis dersi. En fazla 1 dönem kaybın olur.

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama durum böyle basit değil benim için, lise dönemini gereksiz bir biçimde boş geçirdiğim için sıralamam pek de iç açıcı değil ,Bilkent’in burslu yerleri olmuyor parayla okuyacak durumda da pek değilim bu yüzden sınava tekrar hazırlanıp yeni bir yola girmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MarieCruie

Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama durum böyle basit değil benim için, lise dönemini gereksiz bir biçimde boş geçirdiğim için sıralamam pek de iç açıcı değil ,Bilkent’in burslu yerleri olmuyor parayla okuyacak durumda da pek değilim bu yüzden sınava tekrar hazırlanıp yeni bir yola girmek istiyorum

Anladım kardeşim bol şans

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.