Şimdi Ara

Hayat Sigortası İptali Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün kredi kartına şifre almak için garanti bankası müşteri hizmetleriyle görüştüğümde hayat sigortası için de onay vermiş bulundum.

Henüz karttan hiçbir harcama yapmadım.Hayat sigortasını nasıl iptal edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 19 Haziran 2017; 18:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    Kıymetli cevabınız için teşekkürler arayıp gerekenin yapılması istedim.3 gün içinde iptal olacağını kesilen paranın geri yatırılacağını söylediler.

• Dün kredi kartları geldi şifre alınması için telefon açtım aylık 11tl hayat sigortasını araya sıkıştırdılar sanki onu yaptırmak mecburmuş gibi laf salatası yaptılar ama öncesinde maaş hesabı açmak için gitmiştim kredi kartını araya sıkıştırdılar maaş hesabı olana maliyeti yok yıllık işletim ücreti falan yok diye.Neyse şifreyi istedim ilk başta hayat sigortası yapıyoruz 11tl 9 ay boyunca ödüyorsunuz ölmeniz yada başınıza birşey gelirse 10bin tl ye kadar ödeniyormuş borcunuz varsa mesela 2bin tl kalan 8bin tl veriliyormuş onayı verince poliçe olduğunu anlatmaya başladı.Eve geldim iptalini istedim adam dil döktü bana yarın ne olacağımız belli değil falan diye tamam dedim 1 yıl sonunda iptalini istiyorum dedim o da bana bir yıl sonra yenilenmemesini istiyorum onay veriyormusunuz dedi bende veriyorum dedim 9ay boyunca aylık 11tl ödeyecem süresi bittiği zaman ödediğim parayı geri alabilirmiyim acaba çünkü kredi kartını kullanmak istemiyorum ve iptal etmek istiyorum bunun için extre ye yansıtılan 11tlx9ay ödeyip iptal ettirecem inş.Bir daha da böyle şeylere kanmamaya çalışacam bu da benim için bir tecrübe olur inş.

• peters kullanıcısına yanıt
    Süresi bitince ödediğiniz parayı geri alamazsınız istemediğiniz ürünü almayın arayın iptalini istiyorum deyin az tutarlı davranın kullandığınız süre tahsil edilsin kalan iade edilsin. Bankacılar kandırmış gibi yapmayın bari hipnotize oldum bişey diyemedim etkiledi beni diyin kandırıldım deneyin. (İptal için aradığınızda ne olduğunu biliyordunuz)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peters kullanıcısına yanıt
    Bankacıların sözlerine aldanmayın hayat sigortasını size satmalarında onlar içinde bir çıkar olacak ki bu denli ısrarla satmaya çalışıyorlar sizde arayın ve hayat sigortasının iptal etmek istediğinizi söyleyin ve kararınız da tutarlı olun kısa sürede tahsilat hesabınıza geri yatırılacaktır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.