Şimdi Ara

Hayat Pay Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
61
Favori
26.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok reis çekemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların yazılımcıları niye sürekli bize şifre girdiriyor acaba? Kapatıyorum saniyesinde SMS gönderdikleri ekrana düşüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatpaydan sakın ha her gün her gün market fişi girip Hayat kimya ürünleri hediyeler beklemeyin 1000 puana ulaşınca verecekleri sadece günlük 1 GB internet!

3000 veya 4000 puan yaparsanız belki marketterden yarı fiyatına çok daha ucuza satın alabileceğiniz ürün için kendinizi hiç yormayın

• %10 iade yattı. Kampanya tekrar uzatıldı. Detay kısmında hala 31.03 görünüyor ama düzeltilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 3 Nisan 2025; 11:23:7 >
  • Kazanım hakkı bir daha yenilendi mi

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler.

• 34.28 TL cashback yatmasi gerekirken 33 TL yattı. (Hepside market harcamasiydi) 33 puan yatmadi Vodafone pay olunca Martta pek kullanmadim bunu

• Hayat pay iyice cıvıttı %10 iade yatıracağım diyor tam miktarı yatırmıyor kafasına göre takılıyor yahu alışverişe fiziki mağazadan karekod yaptım aradan 25 gün geçmiş şu yapılan verdiği iadeye bak yakında bunlar da kaybolur tami nays mono fups tosla gibi

• %10 mayısta aynı devam.

Bilgi için teşekkürler. Nisan ayında harcamaların iadesi haftaya mı yatacak?

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Nisan nakit para yattı. Hayatpara denen sanal para yatmadı 😅 Bi işe yaramasa da kayıt açıyorum. Sözlerini tutsunlar ya da sistemi iyileştirsinler.
    --------
    Bir de eczane daha önceki aylarda yoktu şu an detaylarda market, restoran, cafe, akaryakıt ve eczane harcaması yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 5 Mayıs 2025; 15:28:27 >
    Verdiği vereceği Hayatpara da para değil zaten hiçbir işe yaramıyor

her gün market fişi gire gire iflahım kesildi 1000 hayatpara puanı tamamladım ama verdiği sadece 1 günlük 1 GB internet dalga geçiyor bunlar

Hayat kimya güvenilmez çok cimri bunlar
    müşteri hizmetleri çok anlayışsız ne yaptıklarını bilmiyorlar 1000 Hayat para yapmışım verdiği günlük bir GB internetten başka bir şey yok

Bu nedenler fiş toplayayım gireyim biriktireyim yapmamak gerekiyor

• Hayat Pay Fırsatları
    Hayat Pay Fırsatlarıhayatpay.com.tr
    Bayrama Özel 200 TL!
    https://hayatpay.com.tr/kampanya/bayrama-ozel-200-tl

Bayram için kampanya gelmiş. Ayın 15'ine kadar azami 200 TL iade. Yüzdelik bilgisi yok 10'dur muhtemelen. Aylık kampanya da umarım yaparlar.

Aradım görüştüm 2000 ise 200 TL iade geliyormuş yani %10 cashback dedi temsilci beyefendi

• direkt3d D kullanıcısına yanıt
    Ne anladık biz bu işten ben de sandım 200 e kadar harcadığının hepsini iade edecek 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mayıs ayı %10 iadeleri yattı. Pek kullanmayinca 4 TL geldi

• direkt3d D kullanıcısına yanıt
    2000 tl tek seferde mi olması lazım n11 de 769 tl , a101 den 485 tl alışveriş yaptım iade verir mi iki alışverişe de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat pay dijital kartla akaryakıt istasyonlarında karekodla ödeme yaparken hata alıyorum sizde de aynı mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.