Şimdi Ara

Hayat memat meselesi lütfen bilgisi olan bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür teyzemlerde misafir kalıyorum dogum yaptı teyzem eniştemde ankarada işlerinden dolayı refakatcı olarak yanındayım yarında eve gittim lazım okmeydanında oturuyorum 1 mayıs dolayısıyla olaylar falan olacak sabah 8 de çıksam evden okmeydanına gidebilirmiyim

-Darülaceze istikametinden Okmeydanı istikametine gitmek isteyen akım Okmeydanı kavşağından kapatılacak Odese Bulvarına yönlendirilecektir.

-Piyalepaşa bulvarından gelen akım Okmeydanı istikametine kapatılacak, Sadabat Viyadüğü istikametine yönlendirilecektir.

FALAN YAZIYOR BEN ÇEKMEKÖYDEYIM YARIN GITMEK ISTESEM GIDEMEYECEKMIYIM YANI TAM ANLAMADIM OLAYI BİLEN ARKADAŞLAR YAZARSA GERÇEKTEN AKSAM AKSAM DUACISI OLURUM O DERECE. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Beyler çok yakın arkadaşım hastaneye kaldırılmış durumu çok ciddi gerçekten hayat memat meselesi bi el atın yav.
  • bence hiç bulaşma otur oturduğun yerde 1 mayısta ne okmeydanına uğra nede yakınından geç.
  • Dedemin hayrına Up

Bu arada yarın halk evleri üyeleri sıkıntı çıkaracak aman dikkat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obirajan

bence hiç bulaşma otur oturduğun yerde 1 mayısta ne okmeydanına uğra nede yakınından geç.

Hocam zaten o teröristlerle işim yok, ama şu zamana kadar yediğim içtigim ayrı olmayan bebekligimden beri yanyana oldugumuz candan öte kardeşim bütün sülaleside beni tanıyor hepsi arıyor çocuk adımı sayıklıyormuş kahroldum akşam akşam allah aşkına bilen biri yorum atsın bu arada sizede teşekkür ederim hocam
  • yukarı
  • hocam geçmiş olsun arkadaşınıza ama arkadaşına belirt zaten oda senin kararına saygı duyacaktır iyileştiğinde en iyisini yapmıssın kardeşim diyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam yukarı
  • Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qovero

quote:

Orijinalden alıntı: obirajan

bence hiç bulaşma otur oturduğun yerde 1 mayısta ne okmeydanına uğra nede yakınından geç.

Hocam zaten o teröristlerle işim yok, ama şu zamana kadar yediğim içtigim ayrı olmayan bebekligimden beri yanyana oldugumuz candan öte kardeşim bütün sülaleside beni tanıyor hepsi arıyor çocuk adımı sayıklıyormuş kahroldum akşam akşam allah aşkına bilen biri yorum atsın bu arada sizede teşekkür ederim hocam

bugün arkadaşının yanına gidememenin sebebi ordaki işçi bayramını kutlamak isteyenler mi , onları oraya sokmamaya çalışan devlet mi.Oraya girmeye çalışanlar mı terörist yoksa seni buduruma sokanlar mı? Devlet istemiyorsa kutlamasınlar diye aklına gelen o öneri sana çok adaletli mi geliyor,yapılan zulmü görmezden gelmene yetiyor mu o zamanterörist kimdir?

hoş geçtiğimiz yıllarda 1 milyon kişi ile bahar şenliği gibi geçen kutlamalar son yıllarda YASAKLANIYOR Ve sen işçi bayramını hayla terörist bi eylem olarak görüyorsun o işçiler mi terörist yoksa sana bunu empoze edenler mi önce bi bunları düşün koçum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.